Astrologinė prognozė gegužės 2-ajai: vardadieniai, horoskopai

Savo vardadienius šiandien švenčia Atanazas, Eidmantas, Eidmantė, Eidmina, Eidminas, Eidminė, Eidotas, Eidotė, Meilė, Sigismundas, Sigizmunda, Sigizmundas.

Gegužės antroji, trečiadienis - 122-oji metų diena (trečioji 18-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 243 dienos.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 05.41, leidžiasi 20.52. Dienos ilgumas - 15.11.

Šiandien -ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Jaučio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė gegužės 2-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Tikėtina, kad pagaliau pavyks išspręsti įstrigusią problemą ir pajudėti pirmyn. Galbūt gausite žinių, susijusių su studijomis, publikacijomis, teisinėmis ar tarptautinėmis aktualijomis. Kažkas gali jus šiek tiek suklaidinti.

JAUTIS. Galima šiokia tokia transformacija, kai sena staiga atgis arba įgaus naują pavidalą. Tikėtinos derybos, finansiniai sandoriai. Turite būti racionalūs, budrūs, nes situacija yra nelabai aiški.

DVYNIAI. Būsite kiek sutrikę dėl kelių pasirinkimo variantų. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau, neatsiribokite nuo kitų žmonių patirčių, poreikių bei patarimų.

VĖŽYS. Tiems iš jūsų, kurie ieško darbo, gali pasisekti, jeigu neseniai buvo padaryti reikiami žingsniai. Jausitės reikalingi ir įvertinti, nors tame gali būti kažkiek avantiūrizmo, eksperimentavimo.

LIŪTAS. Galite pajusti naujovių ir nuotykių alkį. Turėsite gerą vaizduotę ir pavyks kūrybingai padirbėti. Tačiau turite aiškiai žinoti, ko norite. Meilės reikalai klostysis prieštaringai, bet įdomiai. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

MERGELĖ. Jūsų mintys suksis apie namų, šeimos ar sodybos reikalus, nors pareiga vers rimtai nerti į darbus. Į bet kokį priekaištą reaguosite labai jautriai, ypač jei jį išgirsite iš asmens, kuriam esate neabejingi.

SVARSTYKLĖS. Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galite sudaryti dalykinį sandorį, gauti intriguojamą informaciją, teikti ar imti interviu. Būkite atsargūs kelyje.

SKORPIONAS. Tikėtini komerciniai reikalai, įvairūs pirkiniai. Pasistenkite nerizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, šeimos gerove. Sunku bus atsispirti norui išlaidauti.

ŠAULYS. Šiandien pasižymėsite emocionalumu, jausmingumu. Galite nepataikyti į taktą su aplinkinių, mylimo žmogaus nuotaika. Kilę nesusipratimai abipusiai žeis. Nebūkite pasipūtę, nekritikuokite pašnekovų.

OŽIARAGIS. Pageidausite, kad šiandien niekas nekvaršintų jums galvos. Norėsis ramaus laiko vien sau. Jeigu pavyks atsiriboti nuo šurmulio, įtampų, tuomet diena bus maloni. Saugokite savas ir svetimas paslaptis.

VANDENIS. Nesunkiai seksis megzti pažintis, sudaryti sutartis, susitarti. Svarbu, kad tie susitarimai būtų abipusiai prasmingi. Nenumokite ranka į neįprastą savo vaikų elgesį.

ŽUVYS. Jūsų pagalbos gali prireikti kolegoms, tėvams. Būtų geriau, kad darbe lemtingus žingsnius darytumėte ne šiandien, nes lengva kai ką pražiopsoti, neįvertinti. Dabar užtektų pozityviai tai aptarti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis