Astrologinė prognozė kovo 10-ajai

Savo vardadienius šiandien švenčia Butgailas, Butgailė, Emilis, Medūnas, Medūnė, Medvilas, Medvilė, Naubartas, Naubartė, Naudravas, Naudravė, Naumantas, Naumantė, Nauminta, Naumintas, Virmantas.

Kovo 10-oji - 40-ies paukščių diena.

Nuo senovės šią dieną buvo švenčiamas paukščių parskridimas. 40 paukščių diena vadinama todėl, kad apytikriai tiek paukščių rūšių iš Lietuvos išskrenda žiemoti į svetimas šalis, o pavasarį sugrįžta į gimtinę.

Senoliai tikėjo, kad, jei šią dieną pašąla, šalnos laikysis dar 40 parų.

Kovo dešimtoji - šeštadienis - 69-oji metų diena (šeštoji 10-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 296 dienos.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 06.50, leidžiasi 18.10. Dienos ilgumas - 11.20.

Šiandien - antroji Mėnulio delčios diena.

Saulė Žuvų ženkle.

***************

Astrologinė prognozė kovo 10-ajai, šeštadieniui

AVINAS. Regis, filosofinės, mokslinės tiesos šiandien jums taps artimesnės ir suprantamesnės. Labiau įžvelgsite paslėptą prasmę. Jei keliaujate, tai, ką pamatysite ar išgirsite, jus itin sudomins. Džiugins sportas. Vakare kažkuo neįtiksite mylimam žmogui.

JAUTIS. Domins tolimos kelionės, tuo tikslu turbūt naršysite po internetą. Vis dėlto gali paaiškėti, kad nepavyks realizuoti kažkokio plano. Meilės srityje nusimato nelengvi išbandymai.

DVYNIAI. Šios dienos teikiamą įžvalgą stenkitės panaudoti kuo naudingiau. Netinkamu elgesiu rizikuotumėte labai sugadinti santykius su žmogumi, kuris yra jums artimas ir reikalingas. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Šiandien galite nemažai nuveikti savo ūkyje, namuose. Noriai gilinsitės į kitų žmonių problemas. Tikriausiai visiškai arba beveik neklysite, galvodami apie savo arba partnerio, vaikų perspektyvas, sveikatos būklę.

LIŪTAS. Ši diena skatins sportuoti, kurti, keliauti, tačiau kartu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite abejotinų nuotykių, nešvaistykite pinigų.

MERGELĖ. Jums labai norėsis leisti laisvalaikį kartu su dominančiu žmogumi. Kažkas kitas jus skatins arba jūs patys būsite linkę elgtis nelabai padoriai, kad tik gautumėte, ko norite. Sunku bus atsispirti rizikingoms pagundoms. Skirkite daugiau dėmesio vaikams.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Į vakarą daugės nepasitenkinimo jus supančia aplinka arba primetamomis taisyklėmis, įpareigojimais.

SKORPIONAS. Jeigu planuojate susitikti su bičiuliais, gerbėjais ar giminaičiais, tam ši diena gana tinkama, tačiau nevakarokite iki vėlumos.

ŠAULYS. Pasižymėsite išaugusia iniciatyva, kūrybingumu, originalumu. Gyvenimas ims atrodyti spalvingesnis ir malonesnis. Galite pasižymėti sporto srityje. Vis dėlto vakare ne visiškai pasiteisins meilės lūkesčiai.

OŽIARAGIS. Šiandien turbūt neblogai susivoksite savo vidiniuose sielos labirintuose. Galimas intriguojamas pasiūlymas. Vis dėlto nepulkite jo priimti, neįvertinę visų keliamų sąlygų ir savo galimybių. Meilės pasimatymas turbūt nebus toks malonus, kokio tikitės.

VANDENIS. Ši diena žada nekasdienius susitikimus, bet ne visi jie džiugins. Slapta avantiūra gali iškilti į viešumą. Verčiau venkite kontaktų su tais, kurių nemėgstate.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, draugauti. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Gana sklandžiai klostysis ir meilės arba verslo reikalai, bet dėl jų gali nukentėti draugystė.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis