Kovo 3-ioji: vardadieniai, astrologija

Savo vardadienius šiandien švenčia Daukantas, Gunda, Kunigunda, Nonita, Nona, Tulė, Tulgauda, Tulgaudas, Tulkanta, Tulkantas, Tulmina, Tulminas, Tulvirda, Tulvirdas, Tulvirdė, Uosis.

Kovo 3-ioji - Tarptautinė rašytojų diena.

Kovo trečioji, šeštadienis - 62-oji metų diena (šeštoji 9-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 303 dienos.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.07, leidžiasi 17.56. Dienos ilgumas - 10.49.

Šiandien - trečioji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė kovo 3-iajai, šeštadieniui

AVINAS. Šiandien nesėdėkite be darbo, antraip prisigalvosite nesąmonių, galbūt net išprovokuosite ilgalaikę įtampą santykiuose su jums svarbiais žmonėmis. Užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais, o laisvalaikio planus suderinkite su partnerio.

JAUTIS. Galite išgirsti gandų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Galbūt tai paskatins dar labiau juo domėtis. Bet kuriuo atveju, nuotykių, meilės ir romantikos troškulys vis dar neslūgs. Labiau rūpinkitės vaikais.

DVYNIAI. Jeigu santykiai su artimiausiais žmonėmis bus darnūs, tuomet visur jausitės gerai, norėsis pasiraityti rankoves ir pasidarbuoti namuose, ūkyje. Venkite abejotinų avantiūrų, tinkamai eksploatuokite techniką.

VĖŽYS. Emocine prasme diena nebus itin maloni. Teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais. Pasistenkite išvengti beprasmių nesusipratimų, nesubtilių diskusijų. Jei kažkur važiuosite, būkite budrūs už vairo.

LIŪTAS. Šiandien kils noras nudžiuginti save ir artimuosius kokia nors miela smulkmena. Iš pažįstamo žmogaus ar kito šaltinio sužinota informacija netikėtai gali pasirodyti naudinga.

MERGELĖ. Pasireikš nuotaikų kaita, ir tai atsispindės kontaktuose. Su vienais bendrausite mandagiai ir maloniai, su kitais - nervingai. Aktualūs gali būti nuosavybės reikalai. Galbūt ruošite kokias ataskaitas arba darysite didesnį apsipirkimą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien verčiau neužsiimkite jokiais sudėtingais, sunkiais darbais. Labiau tiktų užsiimti menine veikla, puoselėti grožį, gilintis į informaciją, kaupti žinias - tai išties nenuvils.

SKORPIONAS. Galimos nenumatytos aplinkybės, dėl kurių teks keisti kai kuriuos planus. Pasitelkite kantrybę bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi. Derėtų labiau pagalvoti apie sielą, atsikratyti negatyvaus požiūrio į gyvenimą ir kitus žmones.

ŠAULYS. Apie kažką susimąstyti ar prisiminti ankstesnius laikus privers pažįstamo žmogaus žinia, pasiūlymas. Galbūt atvyks senas pažįstamas. Jei vis dėlto nedalyvausite šeimos ar draugų sumanytame bendrame reikale, ant jūsų galvos pasipils priekaištai.

OŽIARAGIS. Jausite poreikį atlikti susikaupusius darbus. Labai norėsis viską sudėlioti į savo vietas. Mažiau iš savęs bei kitų reikalaukite ir tikėkitės, tuomet nusivilti neteks.

VANDENIS. Galvodami apie perspektyvas, būsite linkę šiek tiek nuleisti rankas. Turėtumėte labiau pasitikėti savimi. Bendraukite, domėkitės žiniasklaidos pranešimais. Tai gali jums pasitarnauti sprendžiant opias problemas.

ŽUVYS. Šiandien bus itin vertinamas grožis, seksualumas arba jums taip atrodys. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Gali kilti ūpas kaip reikiant išsikuopti namus. To ir imkitės.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis