Vasario 27-oji: vardadieniai, astrologija

Vasario dvidešimt septintoji, antradienis - 58-oji metų diena (antroji 9-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 307 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Gabija, Gabrielius, Ginvilas, Fortūnatė, Fortūnatas, Leandras, Mandravas, Mandravė, Skirmantė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.17, leidžiasi 17.48. Dienos ilgumas - 10.31.

Šiandien - šeštoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Žuvų ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 27-ajai, antradieniui

AVINAS. Sudėtingiems darbams diena nepalanki, bet romantikai - kaip tik. Toli siekiančių vilčių gali sukelti romantiškas epizodas, netikėtas dėmesys, pasiūlymas.

JAUTIS. Norėsite ramybės, komforto. Nebūsite patenkinti, jei kiti žmonės pernelyg įkyriai reikalaus dėmesio. Apsukrumo reikalaujančius reikalus tvarkykite iš pat ryto. Galima nauda iš komercinės veiklos, nuomos.

DVYNIAI. Šiandien puikiai susivoksite situacijose, informacijos mariose, pasižymėsite greita reakcija. Regis, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų. Galbūt gausite žinutę iš neabejingo jums asmens.

VĖŽYS. Šiandien būtų nedovanotina skęsti rutinoje, ypač jei kils įdomių ir naudingų idėjų. Nusimato romantiški susižavėjimai arba gerų patarimų galite sulaukti iš įtakingo ar turtingo pažįstamo.

LIŪTAS. Būsite jautrūs, sentimentalūs. Jeigu pasiseks, šiandien gali atsinaujinti pažintis su dominančiu asmeniu, kuris suteiks intriguojamų emocijų. Galimas slaptas meilės nuotykis, kuris, beje, gali būti virtualioje erdvėje.

MERGELĖ. Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip planavote, ypač jei pernelyg rodysite iniciatyvą. Daugeliu atveju, neskubėjimas, konfidencialumas bus ta taktika, kuri dabar labiau pasiteisintų. Klausykitės vidinio balso.

SVARSTYKLĖS. Tai galėtų būti linksma ir maloni diena. Svarbu pasirinkti gerą kompaniją ir tinkamą laisvalaikio praleidimo būdą. Galite sulaukti reikalingos pagalbos, padrąsinimų.

SKORPIONAS. Galite sulaukti naujovių darbe, o galbūt siūlymo pakeisti darbo vietą, metodus. Galite jaustis atakuojami neabejingai nusiteikusių priešingos lyties atstovų. Svarbesniuose reikaluose nesivadovaukite emocijomis.

ŠAULYS. Šiandien galite gauti lauktą žinią iš oficialios institucijos. Galite sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Tik nerizikuokite imti kyšių ar kitaip naudotis tarnybine padėtimi. Nekenkite sau ir galėsite tikėtis gero poslinkio.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite linkę keisti save ir savo aplinką. Geras laikas ieškoti pelningesnio užsiėmimo. Galbūt pajusite, kad galimybių turite daugiau nei patys manėte. Tiktų aiškintis santykius su konkurentais, mylimaisiais.

VANDENIS. Norėsis aktyviau veikti profesinėje srityje, siekti kažko naujo. Tikėtina, kad atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą. Regis, išsiaiškinsite susikomplikavusius santykius.

ŽUVYS. Darbe turėtų sektis gana neblogai. Galimas pasiūlymas dėl geresnio darbo, derybos dėl atlygio ar pan. Daugės romantiško polėkio. Galimos smagios žinutės, flirtai. Verta labiau pasidomėti savo sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis