Kokios prognozės vasario 25-ajai

Vasario dvidešimt penktoji, sekmadienis - 56-oji metų diena (paskutinė 8-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 309 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dabinta, Egilas, Ekvitas, Notangas, Notangė, Rasa, Rasuolė, Regimantas, Viktas, Viktoras, Viktorinas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.21, leidžiasi 17.44. Dienos ilgumas - 10.23.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Žuvų ženkle.

*************

Astrologinė prognozė vasario 25-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Jūsų nuotaika banguos ir kaitaliosis iš geros į blogą ir atvirkščiai. Labai jautriai reaguosite į artimo žmogaus elgesį, jo problemas. Graužatį turbūt kels meilės abejonės, o nuostolių - techninės problemos, nesklandumai kelyje ar pan.

JAUTIS. Šiandien jums bus ypač svarbu pabendrauti su giminaičiais, kaimynais. Kalba gali pasisukti apie keliones ir jų planus. Jums gali būti priminta apie nesugrąžintą skolą, nepadarytą paslaugą, kuri buvo pažadėta.

DVYNIAI. Jūsų noras pasilepinti ar padaryti įspūdį dominančiam asmeniui gali visiškai nepatikti antrajai pusei, meilės partneriui. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Lengva užkibti ant sukčių kabliuko.

VĖŽYS. Labai marga bus ir jūsų nuotaika, ir pati diena. Regis, jūsų nesavanaudiškumas, gailestingumas kitus skatins jumis pasinaudoti. Kita vertus, galite tikėtis ir dėkingumo, pagarbos.

LIŪTAS. Nors savijauta nebus pati geriausia, jūs nemažai galvosite apie įsipareigojimus, darbus. Gali būti, kad atgausite skolą, sulauksite atsilyginimo už suteiktą paslaugą ar pan.

MERGELĖ. Šiandien turbūt būsite labai geranoriškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, sieksite pozityvaus bendravimo ir bendro laisvalaikio su jums svarbiais žmonėmis. Visgi nebūtinai sąžiningi bus jūsų kompanionai. Pasitaikys linkusių sukčiauti, veidmainiauti.

SVARSTYKLĖS. Jums turėtų sektis pasiruošimai kitai darbo savaitei. Deja, nuotaika bus lengvai pažeidžiama ir net menkiausia kritiška replika, nukreipta į jūsų išvaizdą, stilių ar manieras, žeis iki širdies gelmių.

SKORPIONAS. Jūsų filosofiškas ar meniškas nusiteikimas gali subyrėti, atsitrenkęs į racionalių išskaičiavimų sieną. Regis, mylimo žmogaus, vaikų poreikiai bus žymiai pragmatiškesni nei šiandien jums norėtųsi.

ŠAULYS. Jums vis dar reikia sustiprintai saugotis ugnies, dujų nuotėkio, aštrių daiktų. Venkite nemalonių pokalbių, nesivelkite į konfliktus. Kuo labiau gerbsite šalia esančius, tuo saugesni bus ir jie, ir jūs patys.

OŽIARAGIS. Jeigu pasistengsite neįžeisti artimo žmogaus savo kritika bei perdėta kontrole, tuomet šiandien dominuos geri įspūdžiai. Kai kurie pokalbiai bus labai informatyvūs ir naudingi.

VANDENIS. Jeigu rimčiau pasirūpinsite sveikata, išvaizda, tvarkingai ruošitės rytdienos darbams užuot kur nors blaškęsi, tuomet viskas klostysis neblogai. Tik neskubėkite pirkti abejotinų prekių, siūlomų internetu ar kitokiu nuotoliniu būdu.

ŽUVYS. Šiandien jūs būsite linkę bet kokiomis priemonėmis gauti tai, ko trokštate, atkreipti į save patinkančio asmens ar publikos dėmesį. Tai galite daryti gana keistais būdais. Kai kam padarysite gerą įspūdį, o kai kas pažers piktos kritikos ar net pašaipų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis