Vasario 4-oji: horoskopas ir vardadieniai

Vasario ketvirtoji, sekmadienis - 35-oji metų diena (paskutinė 5-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 330 dienų.

Vasario 4-oji - Pasaulinė kovos su vėžiu diena. Jis paskelbta Tarptautinės vėžio kontrolės organizacijos ir Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) iniciatyva. Ši diena skirta atkreipti dėmesį į vėžio profilaktikos ir ankstyvosios diagnostikos svarbą, į neužkrečiamųjų ligų prevenciją, fizinio aktyvumo ir sveiko gyvenimo būdo įtaką, užkertant kelią pavojų žmogaus gyvybei keliantiems onkologiniams susirgimams.

Savo vardadienius šiandien švenčia Arvilė, Andrius, Joana, Minija, Vydmantas.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.06, leidžiasi 17.01. Dienos ilgumas - 08.55.

Šiandien - penktoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Gera tik visiška tiesa. Pusė tiesos nieko neverta“ (S. Cveigas).

**************

Astrologinė prognozė vasario 4-ajai, sekmadieniui

AVINAS. Būsite linkę žaisti kitų jausmais, ieškoti nuotykių. Galite susipainioti savo meilės nuotykiuose ir prisidaryti nesusipratimų. Teks išsisukinėti, teisintis.

JAUTIS. Seksis kūrybinio darbo atstovams. Kai kuriems iš jūsų būtina dieta. Jeigu pamiršite saiką valgydami ir gerdami, kentėsite dėl pablogėjusios savijautos.

DVYNIAI. Galite sulaukti nekviestų, netikėtų svečių arba kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Galbūt kažkuo nustebins romantiškai nusiteikęs asmuo arba jūsų vaikai.

VĖŽYS. Pasimėgaukite namų ramybe. Neprimeskite savo norų ir elgesio modelio šeimos nariams - leiskite jiems patiems nuspręsti, palaikyti jums draugiją ar ne bei kuo užsiimti.

LIŪTAS. Atsakykite į laiškus, išpildykite duotus pažadus. Bendraudami su aplinkiniais kontroliuokite savo kalbą, nes netyčia į viešumą gali iškilti svetimos paslaptys.

MERGELĖ. Iš pat ryto auklėsite vaikus tokia maniera, kad jie nepasijustų lepinami. Ir sau, ir kitiems priminsite apie taupymo būtinumą, pareigas ir pan. Įdienojus jau labiau atsipalaiduosite ir pamiršite kai kuriuos savo sugalvotus apribojimus.

SVARSTYKLĖS. Iš pat ryto nuotaiką gali sugadinti senyvo amžiaus šeimos nariai savo priekaištais ar reikalavimais. Gali būti, kas jūs išties esate verti kritikos dėl savo lengvabūdiško elgesio, išlaidavimo.

SKORPIONAS. Nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti. Brangiai kainuoti gali viešai išsakytos intymios mintys, atskleistos paslaptys. Vertėtų atsiriboti, atitrūkti nuo šurmulio.

ŠAULYS. Tikėtinos draugiškos kompanijos, kolektyvinės pramogos. Nusimato susitikimas su meniškos prigimties pažįstamu ar šiaip keistuoliu. Saugokitės sukčių, vagių.

OŽIARAGIS. Jeigu norisi padirbėti, imkitės buitinių ar ūkinių darbų, o dėl nuotykių ir įvairių aferų turėtumėte apdairiai suklusti. Pasisaugokite įtartinų asmenų, tariamai galinčių pasiūlyti darbą, lengvą uždarbį.

VANDENIS. Jūs galite mintimis, internetu ar ir kūniškai lėkti tolyn nuo kasdienybės. Jeigu vykstate į tarptautinį renginį ar pan., tikėtinas nuotykis su pasekmėmis. Vis dėlto internetinei pažinčiai nesuteikite per didelės reikšmės.

ŽUVYS. Tikėtini stiprūs ir prieštaringi jausmai. Neišvengsite nesusipratimų santykiuose su aplinkiniais. Galimos nemažos išlaidos. Galbūt įsigysite vertingą daiktą ar meno dirbinį.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis