Astrologinė prognozė vasario 3-iajai

Vasario trečioji, šeštadienis - 34-oji metų diena (šeštoji 5-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 331 diena.

Vasario 3-ioji - Šv. Blažiejus. Linų diena.

Blažiejus (316 m.) buvo vyskupas ir kankinys. Nuteistas mirti padarė stebuklą - pagydė žuvies ašaka užspringusį vaiką. Dėl šio stebuklo Blažiejaus globos šaukiamasi nuo gerklės ligų.

Vasario 3-iąją lietuviai nuo seno šventino linus. Pašventinti linai buvo dedami ant aukuro ir prašoma gero derliaus. Šventinta linų sruoga rišdavo kaklą ir tikėdavo, kad tai gelbsti persišaldžius gerklę.

Atėjus krikščionybei senoji lietuvių šventė sutapatinta su šv. Blažiejaus varduvėmis. Linai pradėti šventinti bažnyčiose.

Savo vardadienius šiandien švenčia Blažiejus, Blažys, Oskaras, Radvas, Radvė, Radvilas, Radvilė, Radvina, Radvinas, Tolbaudas, Toldravas, Toliotas, Toliotė.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.08, leidžiasi 16.59. Dienos ilgumas - 08.51.

Šiandien - ketvirtoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė vasario 3-iajai, šeštadieniui

AVINAS. Nesėdėkite be darbo, antraip prisigalvosite visokių nesąmonių, o gal net išprovokuosite įtampą santykiuose su tais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų gerovė. Užsiimkite ūkiniais, praktiniais reikalais.

JAUTIS. Galite išgirsti gandų apie asmenį, kuriam esate neabejingi. Galbūt tai paskatins dar labiau juo domėtis. Bet kuriuo atveju, meilės ir romantikos troškulys smarkiai padidės. Galimas spontaniškas nuotykis. Labiau rūpinkitės vaikais.

DVYNIAI. Jei santykiai su artimiausiais žmonėmis bus darnūs, tuomet visur jausitės gerai, norėsis pasiraityti rankoves ir pasidarbuoti namuose, ūkyje. Venkite abejotinų avantiūrų, tinkamai eksploatuokite techniką.

VĖŽYS. Teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais. Pasistenkite išvengti nesusipratimų, nesubtilių diskusijų. Jei kažkur važiuosite, būkite budrūs prie vairo.

LIŪTAS. Šiandien kils noras nudžiuginti save ir artimuosius kokia nors miela smulkmena. Iš pažįstamo žmogaus ar kito šaltinio sužinota informacija netikėtai gali pasirodyti labai naudinga.

MERGELĖ. Pasireikš nuotaikų kaita ir tai atsispindės kontaktuose su kitais. Su vienais bendrausite maloniai, su kitais nervingai. Aktualūs gali būti nuosavybės, reikalai. Gal ruošite kokias ataskaitas arba darysite išsamią tvarką savo ūkyje.

SVARSTYKLĖS. Šiandien neužsiimkite jokiais sudėtingais, sunkiais darbais, nevartokite svaigalų. Labai tiktų gilintis į informaciją, kaupti žinias, bendrauti su kompetentingais žmonėmis - tai gali labai praversti.

SKORPIONAS. Galimos aplinkybės, dėl kurių teks keisti kai kuriuos planus. Galbūt atvyks senas draugas, pažįstamas ir kartu atliksite nedidelį skubų darbelį. Pasitelkite kantrybę, bendraudami su vaikais bei mylimu žmogumi.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę padirbėti, galbūt užsiimsite protine ar technine veikla. Nuotaiką šiek tiek gadins nesusipratimai meilės srityje. Regis, sulauksite ne tokio atsakymo, kokio tikitės. Arba svyruosite tarp kelių pasirinkimo variantų.

OŽIARAGIS. Šiandien labiau atsiversite pasaulio įvykiams, itin domins tai, kas vyksta toli už privačios teritorijos ribų. Galbūt dalyvausite konferencijoje, tarptautiniame renginyje ar gausite žinių apie toli esančius pažįstamus, artimuosius.

VANDENIS. Gana nerami diena. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Kita vertus, galite susitarti dėl kažkokio atlygio, tarpininkavimo ar pan. Gali kilti ūpas kaip reikiant išsikuopti namus. To ir imkitės.

ŽUVYS. Nebloga diena buitiniams reikalams ir kūrybinei veiklai. Visgi daug kas priklausys nuo antrosios pusės ir kitų žmonių valios bei materialinių galimybių. Mažiau reikalaukite ir tikėkitės, tuomet nusivilti neteks.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis