Vasario 1-oji: horoskopas ir vardadieniai

Vasario pirmoji, ketvirtadienis - 32-oji metų diena (ketvirtoji 5-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 333 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Gita, Jovaida, Jovaidas, Jovaidė, Jovainas, Jovainė, Sigibertas, Vasarė, Vasaris.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.11, leidžiasi 16.55. Dienos ilgumas - 08.44.

Šiandien - antroji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Vandenio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė vasario 1-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Galimi netikėti pasiūlymai verslo reikaluose, meilėje. Galite tikėtis neblogų rezultatų sportinėje kovoje, sceniniuose pasirodymuose. Tikriausiai susitarsite dėl aktualių reikalų.

JAUTIS. Šiandien pravartu pasitvarkyti buityje, išsiaiškinti nesusipratimus su šeimos nariais. Sveikata bus ne itin gera, tačiau tikėtinas pagerėjimas, jeigu jau kurį laiką sergate jūs ar jūsų namiškis.

DVYNIAI. Galimi netikėtumai, naujienos, intriguojami pasiūlymai. Daug dėmesio skirsite darbui, pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Su artimos aplinkos žmonėmis galite sėkmingai susitarti dėl svarbių jums dalykų, bendrų renginių.

VĖŽYS. Versle ir kitur būsite gana energingai nusiteikę, o tai reiškia, kad pavyks išlaikyti reikiamą tempą bei krūvį. Panašu, kad šiandien naujai įvertinsite kai kuriuos dalykinius ryšius, sutartis bei perspektyvas.

LIŪTAS. Šiandien jums nestigs kūrybinio polėkio ir aistros. Nebloga diena tarpininkavimui, deryboms, susitikimams su verslininkais, politikais, visuomenės veikėjais. Visgi siūlomi projektai bus susiję su mažesne ar didesne rizika.

MERGELĖ. Diena bus gera, jeigu nesiimsite darbų, kurių nesugebate. Tačiau slapti asmeniniai reikalai, jei tik jie nesusiję su svaigalais, religiniu fanatizmu ar nelegalia veikla, praturtins jūsų gyvenimą. Labiau kibs infekcijos, tad itin saugokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Nesitversite savame kailyje - viskas bus įdomu, aktualu. Lengvai megsis pažintys. Galbūt teks dėl kažko svarbaus apsispręsti, tad susikaupkite. Gana palanku kreiptis su prašymais dėl patarimų, konsultacijų, tarpininkavimo.

SKORPIONAS. Norėsis daugiau pasiekti profesijos srityje. Tuo tikslu tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai, susitikimai, pažintys. Vis dėlto šiuo metu daugiausiai dėmesio turėtumėte skirti šeimai.

ŠAULYS. Galite dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli, įžymybėmis, verslininkais, teisininkais. Galite susižavėti išgirsta nauja idėja, arba savo pastebėjimais, kompetencija patys kažkam padarysite didelį įspūdį.

OŽIARAGIS. Būsite išradingi ir galite įdomiai pakeisti ar pakoreguoti savo stilių, aplinką. Tikriausiai teks imtis reikalų, susijusių su mokesčiais, indėliais, akcijomis, draudimu. Kažką sėkmingai užbaigsite ar išsiaiškinsite.

VANDENIS. Šiandien nieko neveikti būtų nedovanotina. Jeigu susikaupusios energijos neišliesite dirbdami, kurdami ar sportuodami, tai galite įsivelti į neprognozuojamas situacijas. Neabejingo požiūrio galite tikėtis iš jus dominančio žmogaus.

ŽUVYS. Šiandien turėsite daug reikalų ir darbų. Turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, suderinti tai, kas neseniai išsiderino. Kita vertus, sveikata bus gana trapi. Lengva pasigauti infekciją, peršalti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis