Astrologinė prognozė sausio 30-ajai

Sausio trisdešimtoji, antradienis - 30-oji metų diena (antroji 6-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 335 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia: Banga, Bangas, Bangius, Bangys, Banguolė, Banguolis, Milgauda, Milgaudas, Milgaudė, Milius.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.15, leidžiasi 16.50. Dienos ilgumas - 08.35.

Šiandien - paskutinė Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vandenio ženkle.

***************

Astrologinė prognozė sausio 30-ajai, antradieniui

AVINAS. Kitų žmonių kaprizingumas, lengvabūdiškumas šiandien ne juokais ves jus iš kantrybės. Arba kaip tik jūsų neprognozuojamas elgesys kitiems kels nepasitikėjimą bei gadins nuotaiką. Pasistenkite nesipykti su kolegomis ir artimaisiais. Saugokitės avarijų.

JAUTIS. Šiandien netirštinkite savų problemų. Verčiau pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos. Yra pavojus apsigauti sudarant sutartis, įsigyjant didelės vertės daiktus.

DVYNIAI. Jeigu gausite verslo pasiūlymą, gerai pagalvokite, ką gausite ir ką galite prarasti. Daug žadantys asmenys nėra labai patikimi, tad vertėtų susirinkti kuo daugiau objektyvios informacijos. Paskolos ėmimui ir skolinimui diena nėra palanki.

VĖŽYS. Šiandien gali stigti stabilumo darbe ir kitur, santarvės, mandagumo, komforto ir paprasčiausios tvarkos. Labiau pasitikėkite savimi ir neskubėkite kaltinti bei kritikuoti kitų. Nekreipkite dėmesio į provokacijas, nemalonias replikas.

LIŪTAS. Šiandien dalykiniai pokalbiai gali įgauti tokią keistą formą, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Nederėtų remtis apkalbomis ir užkulisinėmis intrigomis, darant rimtus sprendimus. Labiau rūpinkitės sveikata.

MERGELĖ. Šiandien svarbiausia yra neprovokuoti nemalonių pokalbių bei incidentų. Geriau seksis, jei jums pavyks suderinti asmeninius interesus, norus su kitų žmonių, prisitaikyti ir šiek tiek apkarpyti savo troškimus.

SVARSTYKLĖS. Nuotaika turėtų būti darbinga ir kiek avantiūristiška. Dėl apėmusio noro rizikuoti galima prikrėsti kvailysčių. Venkite naujų pažinčių, meilės nuotykių, nors progų tam bus išties pakankamai. Pasistenkite išvengti pavydo scenos.

SKORPIONAS. Šiandien yra pavojus kiek susikompromituoti, jei kils noras reikštis visuomenėje ar ypatingų asmenų rate. Į situaciją stenkitės žvelgti kuo blaivesniu žvilgsniu. Nekurkite klaidingų projekcijų.

ŠAULYS. Regis, padidės išlaidos arba būsite priversti sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, mokėti baudas ar netesybas. Neskolinkite ir nesiskolinkite. Ypač daug geranoriško dėmesio skirkite vaikams, saugokite juos.

OŽIARAGIS. Prieštaringa diena. Lengva suklysti, susidaryti ir sudaryti klaidingą įspūdį bei nemažai prarasti. Verčiau stenkitės neprovokuoti pavojingų situacijų, žodžių „mūšio“, nesipykite su įstatymo bei mokesčių pareigūnais.

VANDENIS. Šiandien pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams. Verčiau nepradėkite svarbių darbų, o gautą informaciją patikrinkite keletą kartų. Būkite labai atsargūs gatvėje.

ŽUVYS. Padaugės išlaidų ir smulkių rūpesčių, susijusių su vaikais arba kūrybine, projektine veikla. Tikriausiai suvoksite, kaip neatsakingai švaistėte pinigus. Kils pagundų, kurios gali atnešti ne tokias pasekmes, kokių tikitės. Venkite aferų.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis