Sausio 28-osios horoskopas ir prognozės

Sausio dvidešimt aštuntoji, sekmadienis - 28-oji metų diena (paskutinė 5-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 337 dienos.

Savo vardadienius šiandien švenčia Gedautas, Leonida, Leonidas, Leonidė, Manfredas, Nijolė, Sambangas, Sambartas, Sambartė.

*************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.18, leidžiasi 16.46. Dienos ilgumas - 08.28.

Šiandien - penktoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Vandenio ženkle.

*************

AVINAS. Šiandien jūs lengviau nei kiti atkreipsite į save žmonių dėmesį. Tai nereiškia, kad nereikės pastangų. Regis, prireiks ne tik jų, bet ir didesnio atsargumo kalbant, rašant, vairuojant. Lengva suklysti ir įsivelti į problemas.

JAUTIS. Labiausiai jums šiandien norėsis ramaus komforto, skanaus maisto. Tikrai neapsidžiaugsite, jeigu staiga teks kažkur vykti ar bendrauti su nepažįstamais veikėjais, aiškintis dėl kokio nors nesusipratimo ar pan.

DVYNIAI. Tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais, draugų paslaptimis ar pažįstamų asmenų praturtėjimo peripetijomis. Nešvaistykite pinigų nevertingiems menkniekiams.

VĖŽYS. Dvasinė jūsų būsena bus keista, nerasite sau vietos. Nieko gero, jei šiandien jums reikia dirbti, - pirmiausia, tam stigs energijos, o antra, per neatsargumą, išsiblaškymą galite padaryti klaidų, kurios kažkam pakenks.

LIŪTAS. Aktyvi, kontaktiška diena. Jūsų interesais rūpinsis draugai, pažįstami, tačiau galite apsigauti manydami, kad jie nesiekia sau jokios naudos. Galite nukentėti per savo ar kitų neatsargumą, ne laiku ar ne vietoje pateiktą informaciją. Venkite svaigalų.

MERGELĖ. Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų. Galite suklysti spręsdami apie kitus bei suklaidinti juos, pristatydami save. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite turtą, pinigus ir savo bei kitų sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tikriausiai stengsitės nuveikti kažką nekasdieniška arba įniksite į internetą. Galimi įdomūs kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, įžymybėmis. Vis dėlto nemaža konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

SKORPIONAS. Galimas nepasitenkinimas seksualine ar finansine situacija. Galbūt norėsis kažką iš esmės keisti, apsispręsti dėl jausmų, santykių, turto dalybų ar turtinės sutarties ir kt. Verčiau šiuo klausimu neskubėtumėte. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŠAULYS. Diena nenuobodi, kupina bendravimo ir įspūdžių. Tačiau dėl neatsargaus elgesio galimos fizinės traumos arba materialiniai nuostoliai, o dėl netinkamo bendravimo - krizės, staigūs išsiskyrimai. Saugokite nuo pavojų vaikus.

OŽIARAGIS. Šiandien pasitelkite kantrybę ir toleranciją, nes aplinkiniai bus nusiteikę jus auklėti bei kritikuoti. Arba būtent jūs būsite linkę moralizuoti, reikšti pretenzijas. Už vairo, kelyje būkite itin budrūs - gresia avarinės situacijos. Saugokitės ir gaisro, žalos.

VANDENIS. Nors dvelks romantišku polėkiu, azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu, jums derėtų tvirčiau laikyti vadeles. Būkite budrūs už vairo, kelyje. Patys nepiktnaudžiaukite svaigalais bei saugokitės apsvaigusių asmenų.

ŽUVYS. Būtų geriau, jei šiandien nepastebėtumėte svetimų trūkumų ir nesiektumėte kitais pasinaudoti. Labiau vertinkite esamus draugystės, meilės santykius, nesileiskite užvaldomi momentinių pagundų, kurios gali jums pakenkti.

Geros dienos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis