Savaitės horoskopas: dabar gali pavykti įgyvendinti tai, ko ilgai ir atkakliai siekėte

Astrologinė prognozė savaitei, sausio 29-vasario 4 dienoms.

Avinas

Šią savaitę permainos gali paliesti jūsų artimuosius, vaikus. Arba tiesiog jų kaprizingumas, lengvabūdiškumas jus ne juokais ves iš kantrybės. Tačiau gali būti ir taip, kad būtent jūsų neprognozuojamas elgesys kitiems kels nepasitikėjimą ir gadins nuotaiką. Galite įsivelti į pavojingus nuotykius. Saugokitės avarijų. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu, sveikata. Regis, savaitgalį nesėdėsite be darbo. Jeigu kitų dalykinių planų neturite, užsiimsite ūkiniais reikalais. Galite kiek susipainioti meilės santykiuose.

Jautis

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę gilinti žinių bagažą, ieškoti reikalingos informacijos. Galbūt laikysite egzaminus. Nuo trečiadienio kartu su mėnulio užtemimu stipriai ūgtels įtampa, gali kilti emocinių ar psichologinių problemų. Kiek įmanoma, atsiribokite nuo šurmulio, nervingų situacijų, nepersidirbkite. Artėjant savaitgaliui, nuotaika gerės, daugės kūrybinio įkvėpimo, romantiško polėkio ir energijos. Tačiau įtarimų, nepasitikėjimo gali sukelti meilės objektas. Labiau rūpinkitės vaikais.

Dvyniai

Savaitės pradžioje galite atsidurti situacijoje, gundančioje galimomis pergalėmis, meilės malonumais, lengvu uždarbiu ar pasipelnymu kitų sąskaita. Jeigu gausite verslo pasiūlymą, gerai pagalvokite, ką galite uždirbti ir ką galite prarasti. Daug žadantys asmenys nėra itin patikimi, tad vertėtų surinkti kuo daugiau objektyvios informacijos. Jei santykiai su artimiausiais žmonėmis bus darnūs, tuomet savaitgalį visur jausitės gerai, norėsis pasidarbuoti namuose, ūkyje. Galite vykti į varžybas, sporto ar pramoginį renginį, atrakciją.

Vėžys

Nuo pirmadienio kelias dienas gali stigti stabilumo darbe ir kitose gyvenimo srityse, santarvės, mandagumo, komforto ir paprasčiausios tvarkos. Regis, mėnulio užtemimas didins pasimetimą, trukdys susikaupti. Jei tik galite, rinkitės ramią aplinką, siekite dvasinio komforto. Nekreipkite dėmesio į provokacijas, nemalonias replikas. Savaitės pabaiga jau bus geresnė. Galite įsigyti kažką tokio, apie ką anksčiau tik pasvajodavote. Turbūt teks nemažai bendrauti su draugais, giminaičiais. Jei kažkur vyksite, būkite budrūs už vairo.

Liūtas

Šią savaitę dalykiniai reikalai ir pokalbiai gali įgauti tokią keistą eigą, kad norimų rezultatų pasiekti bus beveik neįmanoma. Nederėtų remtis apkalbomis ir užkulisinėmis intrigomis, darant rimtus sprendimus. Regis, mėnulio užtemimas didins nerimą, skatins fobijas, savidestrukciją. Labiau rūpinkitės sveikata. Vis dėlto ateities perspektyva iš esmės bus nebloga, jei susilaikysite nuo išlaidavimo ir noro sukčiauti ar įtikti sukčiams. Savaitgalį kils noras pasilepinti malonumais. Tai puiku, bet nesaikingumas gali apkarsti.

Mergelė

Nuo pirmadienio tikėtini pokyčiai santykiuose su draugais. Jei norite gerų santykių ir darnos kolektyve, pasistenkite atsižvelgti į kitų jausmus, poreikius. Svarbiausia yra neprovokuoti nemalonių pokalbių, apkalbų bei incidentų. Apskritai bus geriau, jei šiuo metu vengsite blaškančio šurmulio, nesiimsite darbų, kurių nesugebate atlikti, nepiktnaudžiausite svaigalais. Savaitgalį aktualūs gali būti nuosavybės reikalai. Galbūt ruošite kokias ataskaitas. Būsite nusiteikę palepinti mylimus žmones, vaikus.

Svarstyklės

Šią savaitę galite jaustis neįvertinti viršininko ar verslo partnerių. Apsišarvuokite kantrybe. Nors savaitė gana įtempta, dabar atlikti darbai gali atnešti naudos ateityje. Tikėtina, kad savaitgalį sutiksite seniai matytą draugą ar seną meilę. Šis susitikimas suteiks daug gerų emocijų ir gražių prisiminimų.

Skorpionas

Šią savaitę yra pavojus kiek susikompromituoti, jei kils noras reikštis visuomenėje ar ypatingų asmenų rate. Itin svarbu nepažeisti įstatymų, etikos normų. Turbūt neišvengsite rimtų įpareigojimų. Regis, nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, bet jausite, kad tai būtina. Jeigu norite sėkmės, parodykite kuo daugiau lankstumo ir pagarbos kitiems. Savaitgalį galbūt atvyks senas draugas, pažįstamas ir kartu atliksite skubų darbą. Pasitelkite kantrybę, bendraudami su mylimu žmogumi.

Šaulys

Šią savaitę teks rinktis tarp naudos ir malonumo. Regis, padidės išlaidos arba būsite priversti paskubomis sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, sumokėti baudas ar netesybas. Ypač daug dėmesio skirkite vaikams, saugokite juos. Nerimausite ir dėl numatytos kelionės, konferencijos, mokslinio darbo gynimo, renginio ar pan. Išdrįskite kreiptis į asmenį, kuris gali jums padėti. Savaitgalį tikėtinos draugiškos kompanijos, kolektyvinės pramogos. Saugokitės sukčių, vagių.

Ožiaragis

Šią savaitę savo prieštaringu elgesiu stebinsite prie to nepratusius aplinkinius. Gali paaiškėti, kad jūsų norai ir siekiai visiškai kitokie nei partnerių arba kad nesate linkę stengtis dėl abipusių poreikių patenkinimo. Turbūt baugins augančios išlaidos, verslo ir finansiniai rūpesčiai, mokesčių kilimas ir pan. Galimi juridiniai rūpesčiai. Verčiau nesipykite su įstatymo bei mokesčių pareigūnais. Artėjant savaitgaliui, augs noras kur nors toliau išvykti, nekasdieniškai ir turiningai leisti laisvalaikį. Kai ką išties realizuosite.

Vandenis

Šią savaitę kantriai dirbkite savo įprastinius darbus, stengdamiesi užbaigti tai, ką suplanavote. Gali būti, kad iš keblios situacijos reikės traukti kolegą ar klientą. Pasistenkite nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams. Galima tikėtis aktualios informacijos, susijusios su juridinėmis peripetijomis, įstatymų pakeitimais. Savaitgalį galite nuliūsti dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio ar pan. Kita vertus, gali pavykti atgauti skolą, susitarti dėl atlygio, tarpininkavimo ar pan. Pravartu gerai išsikuopti namus.

Žuvys

Savaitės pradžioje galite sėkmingai panaudoti savo kūrybinį potencialą darbo, mokslo srityje arba siekdami patikti dominančiam asmeniui. Labiau prižiūrėkite vaikus. Galbūt kils pagundų, kurios gali atnešti ne tokias pasekmes, kokių tikitės. Nederėtų pasitikėti pirmu įspūdžiu ir klaidinti kitų. Jei vadovaujate įmonei, turbūt nerimausite dėl galimo patikrinimo, finansinių pokyčių. Galimas sveikatos sutrikimas. Savaitgalį mažiau reikalaukite ir tikėkitės, tuomet nusivilti neteks. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis