Horoskopas: kas Jūsų laukia šią savaitę

Kokių permainų tikėtis šią savaitę, sužinokime.

Avinas

Šią savaitę nešvaistykite laiko smulkmenoms. Išsirinkite vieną, svarbiausią užduotį ir atlikite ją kokybiškai. Sėkmę šią savaitę gali lemti naujos idėjos ir naujos pažintys. Pirmadienį gali kilti konfliktai su artimu žmogumi. Geriau nesivelkite į ginčus, išlaukite šį periodą. Neišsišokite vadovybės akyse, nepamirškite, kad kuklumas žmogų puošia.

Jautis

Sėkmė šią savaitę priklausys nuo Jūsų gebėjimo bendrauti su įtakingais asmenimis. Atidžiau planuokite savo darbo laiką. Greičiausiai per daug jo skiriate nereikšmingiems darbams atlikti. Šeštadienis – gera diena susitikimams, net ir dalykiniams. Savaitgalį gali išsipildyti vienas slapčiausių Jūsų norų.

Dvyniai

Mažiau pasakokite visiems apie save, nes ta informacija gali būti pasinaudota blogais tikslais. Antroje savaitės pusėje nekritikuokite ir neapkalbėkite kolegų ar vyresnybės, priešingu atveju rizikuojate patekti į labai nemalonią situaciją. Atviras pokalbis su artimu žmogumi gali padėti išspręsti pastaruoju metu ramybės nedavusią problemą.

Vėžys

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio dirbsite išsijuosę. Penktadienį skirkite laiko atostogų ar savaitgalio planavimui. Geriau nebendraukite su verslo partneriais ar vadovybe neformalioje aplinkoje. Didelė tikimybė, kad padarysite kažką tokio, kas sugadins jūsų santykius.

Liūtas

Šią savaitę prasideda geras laikas kūrybinių idėjų įgyvendinimui. Taip pat turėtumėte skirti laiko savo namų ar darbo vietos apsivalymui, gal net kosmetiniam remontui. Savaitgalį tikėtini ginčai su artimaisiais. Įsiklausykite, ką Jums norima pasakyti ir venkite pamokslauti.

Mergelė

Jeigu šią savaitę gausite pasiūlymą keisti darbą, vertėtų gerai pagalvoti, pasverti visus „už“ ir „prieš“. Dabar ne pats geriausias laikas tokiems pokyčiams, tad sutikite tik tvirtai įsitikinęs, kad Jums to reikia. Skirkite daugiau laiko ir dėmesio mylimam žmogui, atvirumo akimirką galite sužinoti apie jį kažką naujo.

Svarstyklės

Savaitės pradžioje tikėtinos išvykos ir kelionės. Antradienis ir trečiadienis tinkamas naujo projekto pradžiai, o štai antroje savaitės pusėje geriau atsisakyti rizikingų pasiūlymų. Planuokite savo išlaidas. Geriau neskolinkite pinigų ir per daug neišlaidaukite. Asmeniniuose santykiuose greičiausiai bus jaučiamas „šaltukas“. Prieš aiškindamiesi santykius pasistenkite suprasti ko iš tiesų norite.

Skorpionas

Savaitės pradžioje atidžiai peržiūrėkite ar Jūsų ateities planai realūs. Galite pamatyti dalykų, kurių seniau nepastebėjote. Svarbių susitikimų neplanuokite antradieniui. Penktadienį tikėtinas kažkoks įvykis, turėsiantis įtakos Jūsų karjeros augimui ateityje. Savaitgalis labai tinkamas romantiškam pasimatymui ar draugiškai vakarienei.

Šaulys

Pirmoje savaitės pusėje tikėtina didelė sėkmė profesinėje veikloje ar nuosavame versle. Gali būti, kad palypėsite karjeros laipteliu ar sudarysite labai naudingą sandorį. Antroje savaitės pusėje neatidėliokite svarbių darbų, delsimas gali pabloginti siekiamus rezultatus. Savaitgalį tikėtina romantiška pažintis, nudažysianti Jūsų gyvenimą naujomis spalvomis.

Ožiaragis

Jau savaitės pradžioje sugebėsite užbaigti visus nemalonius darbus ir galėsite užsiimti kur kas malonesne veikla. Pirmadienį ir antradienį pasistenkite nedalinti tuščių pažadų. Penktadienį būkite atidūs pasirašydami dokumentus. Savaitgalį skirkite šeimai, poilsiui. Neverta aiškintis santykių, tai nieko gero nežada.

Vandenis

Ši savaitė tinkama kelionėms ir dalykiniams susitikimams. Spręsdami problemas darbe, nebijokite prašyti pagalbos kolegos ar artimo draugo. Antradienį ir trečiadienį nesivelkite į apkalbas, galite sugadinti savo reputaciją. Pirmoje savaitės pusėje Jūsų užsispyrimas gali sukelti rimtą ginčą su mylimu žmogumi.

Žuvys

Šią savaitę daug dirbsite, turėsite ne vieną svarbų susitikimą. Greičiausiai žmonės su kuriais teks bendrauti darbo klausimais, toli gražu nebus malonūs, todėl jausite įtampą. Nesileiskite į asmeniškumus, geriau parodykite savo geriausias savybes. Ketvirtadienį galimos papildomos pajamos. Penktadienį pasistenkite nesivelti į konfliktus. Šeštadienio vakaras idealus romantiškam pasimatymui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis