Astrologė Palmira: kaip pritraukti sėkmę kitais dar sunkesniais metais

„Jei šiuos metus prognozavau sunkius, net košmariškus, tai, lyginant juos su ateinančiais 2018-aisiais, galiu tai pavadinti repeticija“, – sako garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė.

Ir į šiuos astrologės žodžius šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ verta įsiklausyti, mat šių metų astrologės prognozės išsipildė su kaupu.

2017-ieji, kaip Palmira ir žadėjo, buvo košmariški metai ne tik pasauliui, bet ir Lietuvai. Netrūko nelaimių ir skyrybų. Pirmieji 2017-ųjų mėnesiai kaip iš gausybės rago pažėrė tragedijų, pasibaigusių nekaltų žmonių žūtimis.

Sausio 25-ąją dieną Kėdainiuose keturių metų berniuką Matą mirtinai sumušė mama su sugyventiniu. Vasario 11-ąją dingo, o po kelių dienų automobilyje rasta sušaudyta dainininkė Vilma Martišiūtė, kurią pagrobė ir žiauriai nužudė įkyrus gerbėjas. Kovo 5-ąją dingo prabangiu automobiliu iš tėvų pas sužadėtinį į sostinę vykusi jauna studentė Ieva Strazdauskaitė. Merginos ieškojo rekordinės pareigūnų pajėgos, o jos paiešką stebėjo visa Lietuva. Ievą, kaip netrukus paaiškėjo, pagrobė ir tą pačią dieną žiauriai nužudė pasipelnyti norėjusi romų grupuotė. Dar po mėnesio Gaižėnų kaime rasta sušaudyta keturių asmenų šeima.

Apie tai, kad žiaurūs įvykiai, vienas po kito sukrėtę visą Lietuvą, primena 1991-uosius, kai Lietuvoje buvo gausu žiaurių, protu sunkiai paaiškinamų žmogžudysčių ir žmonių grobimų, tuomet kalbėjo net pareigūnai.

LNK

Dar daugiau, žiniasklaidoje viena po kitos buvo paskelbtos žinutės apie garsių porų skyrybas: su 11-a metų jaunesniu sutuoktiniu, aktoriumi Aurimu Žviniu išsiskyrė garsi aktorė Inga Norkutė. Vos po kelių dienų žiniasklaida paskelbė apie garsios dainininkės Gintarės Karaliūnaitės trečios santuokos griūtį su Kanados prancūzu Marcu Canueliu.

Tad ko po tokių, įvykių kupinų metų tikėtis ateinančiais, 2018-aisiais, kurie vadinami geltonojo šuns metais?

Ateinančiais metais Palmira patars pirmiausia grąžinti visas skolas, daryti kuo daugiau gerų darbų, priešingu atveju gyvenimas jus nubaus ir atims – dvigubai. O kadangi šuo, žymintis ateinančius metus – gyvūnas, mėgstantis prieraišumą, draugystę, ir ištikimybę, metai puikūs prišaukti meilę, sutvirtinti šeimą.

Tad kas laukia dvylikos Zodiako ženklų ateinančiais metais, ką dėti ant stalo, kad pritrauktume sėkmę, ir kokius talismanus verta įsigyti jau dabar?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis