Geriausias amžius santuokai pagal Zodiako ženklus

Tuoktis 22, 36 ar 50 metų? Pažiūrėkite, ką jums pataria žvaigždės, o tada jau galima pateikti pareiškimą metrikacijos skyriui.

Universalios datos, kada galima pradėti santuokinį gyvenimą, nėra. Tačiau realaus „pasirengimo“ būseną veikia daugybė veiksnių, pradedant pačiais akivaizdžiausiais (partneris, finansinė padėtis), baigiant… Zodiako ženklu! Charakterio bruožai, kurie būdingi skirtingiems Zodiako ženklams, gali puikiai pasufleruoti.


Imkime kad ir Ožiaragį. Jis toks puikus ir atsakingas, kad lengvai ir laimingai gali tuoktis ir labai jauno amžiaus.

Svarbu! Astrologijoje egzistuoja teorija, kad žmogui nevertėtų tuoktis iki 29 metų. Toks yra pilnas Saturno judėjimo ciklas, o būtent jis yra atsakingas už mūsų asmenybės formavimąsi. Planetos sugrįžimas po 29-30 metų žymi naujo periodo pradžią, kuria vertėtų pasinaudoti savirealizacijai ir šeimos kūrimui. Iš esmės, turite laiko iki 58 metų.


AVINAS


Kantriais šio Zodiako ženklo atstovų niekaip nepavadinsi. Bet koks laukimas juos erzina. Avinai nuolat skuba, todėl akimirksniu priima sprendimus, stengdamiesi patenkinti asmenines užgaidas. Kaip sakoma, „gyvena šia akimirka“. Paprastai šio ženklo atstovai tuokiasi anksti, praėjus vos keliems mėnesiams nuo santykių pradžios. Žvaigždės primygtinai rekomenduoja: „Spauskite stabdį!“ Susimąstykite ir atsakykite į klausimą: ar atneš tokia santuoka laimę ir komfortą ilgalaikėje perspektyvoje? Galbūt dabar vadovaujatės šios akimirkos aistra?


JAUTIS


Kitaip nei impulsyvus ir nekantrus Avinas, Jautis atrodo stabilesniu ir lėtesniu. Visame horoskopo rate būtent šio Zodiako ženklo atstovai labiau už visus tiki meile iki grabo lentos ir yra pasiruošę atšvęsti su sutuoktiniu briliantines vestuves. Kad rastų jų kriterijus atitinkančią skirtąją antrąją pusę, Jaučio ženklo atstovai pasirengę: a) dažnai keisti ir „perrinkti“ partnerius; b) neskubėti ir laukti tiek, kiek reikės. Geriausias amžius rimtiems santykiams – intuityvus, tačiau paprastai tai nutinka plius-minus trisdešimties.


DVYNIAI


Gimusiųjų po Dvynių ženklu bruožas – jie moka dievinti partnerį, tačiau dar labiau jiems sekasi santykiuose mylėti ir dievinti pačius save. Dvyniai negali pakęsti nuobodulio. Ir jeigu jie užmezga santykius su žmogumi, kuris nesugeba patenkinti visų jų nesuskaičiuojamų emocinių poreikių, tai tampa katastrofa abiem. Dvyniai nepuls iškart nutraukti santykių, tačiau gali pasinerti į save, visiškai atsiduoti darbui ar kūrybai. Dėl to jie arba kelis kartus tuokiasi, arba daro tai sulaukę 36 metų, kai nusprendžia susitupėti ir pasirinkti sėslesnį gyvenimo būdą.


Pexels photo


VĖŽYS


Gimusieji po Vėžio ženklu idealizuoja pačią santuokos idėją, todėl svajoja apie ankstyvą santuoką. Kodėl gi ne? Padarykite tai! – ragina astrologai. Tačiau ši trauka prie tradicinių šeimos vertybių ir saugaus gyvenimo gali pasireikšti ir kitaip: šio Zodiako ženklo atstovams būna labai sunku palikti tėvų namus, kas stabdo savo jaukaus namų židinio kūrimą. Todėl astrologai pataria pabandyti gyventi atskirai. Net ir tokiu atveju galima rūpintis artimaisiais ir palaikyti su jais artimus santykius. O vestuves atšokite 23-25 metų!


LIŪTAS


Jeigu su Liūtu elgiamasi karališkai, jis pakankamai greitai pradeda galvoti apie oficialius santykius. Šie aistringi meilužiai dar yra ir vieni patikimiausių sutuoktinių, kurie rimtai pasiryžę gyventi su išrinktuoju „ilgai ir laimingai“. Kita vertus, rasti žmogų, kuris atitiktų aukščiausius Liūto standartus ir reikalavimus, nėra taip jau ir paprasta. Tai reiškia, kad dažniausiai Liūto ženklo atstovai susituokia vėlai – 38-41 metų.


MERGELĖ


Vienas iš ryškiausių Mergelės bruožų – darbo etika. Todėl daugeliu atvejų šio ženklo atstovai veikiau nuspręs susikoncentruoti į karjeros ambicijas, o asmeninį gyvenimą nustums į antrą planą. Tai visiškai normalu! Įdomu ir tai, kad rimtiems santykiams tinkamą partnerį po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės sutinka labai jauname amžiuje. Todėl jų santuoka labai priklauso nuo to, ar sutiks antroji pusė palaukti, kol jūs „pasirašysite visus kontraktus“. Puikus metas santuokai – 21-24 ir 27-29 metai.


SVARSTYKLĖS


Gimusius po Svarstyklių ženklu imponuoja pati santuokos su žyma „20 plius“ idėja, net jeigu jie nėra visiškai įsitikinę dėl savo pasirinkimo. Na ir kam to reikia? Neskubėkite! Gerai viską „pasverkite“! Jūs kažin ar patys save pažįstate, jau nekalbant apie antrąją pusę. Todėl skyrybos su jauno amžiaus Svarstyklėmis (tomis, kurios susituokė 19-22 metų) dažnai būna neišvengiamos. Sėkminga ir išties laiminga būna antra, o kartais ir trečia registruota sąjunga.


SKORPIONAS


Tai pagrindinis Zodiako tuzino emocinis ekstremalas. Jis aktyviai ir aistringai „įsijungia“ į santykius, vėliau lygiai taip pat, tarsi spragtelėjus pirštais, „išsijungia“, prarasdamas net menkiausią susidomėjimą partneriu. Globali priežastis – pasitikėjimo problema, kuri apsunkina Skorpionų santykius. Rezultatas – kelios trumpalaikės santuokos. Tačiau pažvelgus į šį bruožą kitu kampu, gaunasi, kad Skorpionai sukurti sveikus santykius gali bet kokiame amžiuje.


ŠAULYS


Tai vienas iš labiausiai laisvę mylinčių Zodiako ženklų. Ne atsitiktinai Šauliai vadinami „Zodiako klajokliais“. Šio ženklo atstovai linkę atidėti rimtų sprendimų priėmimą neribotam laikui. Dėl šios priežasties Šauliai paprastai tuokiasi vėlai – sulaukę 35 metų ir vėliau. Tokiame amžiuje jie pasiruošę visiškai susikoncentruoti į savo meilę. Tačiau jeigu šalia bus antroji pusė, kuri pritars Šaulio tikslams, bus pasirengusi klajokliškam gyvenimo būdui, atsiplėšti iš vietos ir daug keliauti – ideali sąjunga gali susiklostyti daug anksčiau.


OŽIARAGIS


Ožiaragiai paprastai tuokiasi 25 metų ir anksti tampa tėvais. Ir viskas dėl vertingo jų bruožo lengvai prisiimti atsakomybę ir planuoti laiką. Jiems svarbu, kad aplinkiniai žavėtųsi jų šeima. Be to, jaukiausiai Ožiaragiai jaučiasi būtent namuose, o jų atsidavimas šeimai įveikia bet kokias kliūtis. Dar viena ankstyvos santuokos priežastis – šiandien padėję patikimus pamatus, šie darboholikai vėliau visiškai atsiduoda karjerai ir nesiblaško realizuodami save asmeniniame gyvenime. Vis dėlto, jeigu įgimtas polinkis į karjerą užvaldo juos jaunystėje, amžinos priesaikos žodžius Ožiaragiai ištaria tik peržengę 40 metų slenkstį.


VANDENIS


Kaip ir Šauliai, Vandeniai trokšta laisvės. Tai vienas iš tų ženklų, kurie gali nei karto nesusituokti ir jaustis absoliučiai laimingi. Jiems patinka jaustis unikaliais ir originaliais, todėl meilės santykiuose atvirai ir be užuolankų jie stato save į pirmą vietą. Nenuostabu, kad jeigu Vandeniai ir ryžtasi santuokai, tai paprastai tik sulaukę 40-45 metų. Be to, jie jaučia stiprų saugumo poreikį. Ir jeigu nesulaukia reikiamo palaikymo iš tėvų ir draugų, ieško užtarimo santuokoje.


ŽUVYS


Žuvys turi fenomenalų vidinį pasaulį. Ir nors tai yra puiki asmenybės savybė, amžinas „skraidymas debesyse“, fantazijos ir svajingumas asmeniniame fronte gali viską apsunkinti. Jeigu jūs nerasite žmogaus, kuris visiškai pritars jūsų polinkiui į kūrybinį užsimiršimą ir dėl to nepriekaištaus, tai bus ryšys visam gyvenimui. Atrodo, kad artimos sielos paieškos užims pakankamai ilgą laiką, tačiau paprastai šis sakralus pasirinkimas įvyksta jaunystėje, kai jausmai nustelbia protą. Jeigu norite patarimo, geriau Žuvims tuoktis iki 27 metų. Intuicija jūsų nepaves!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis