Savaitės horoskopas: laukia puiki savaitė

Astrologinė prognozė savaitei, lapkričio 20-26 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus gana produktyvi. Norėdami sulaukti sėkmės, labiau įsiklausykite į save. Dažnai intuicija pakužda, kaip vertėtų pasielgti ir ko imtis, padeda rasti trumpiausią kelią į sėkmę. Aplinkinių poelgiai ne visada bus jums aiškūs, o ir jūsų veiksmai kartais kitiems nėra suprantami, tačiau galimybės pasiekti gerų rezultatų – didelės.

Šis metas palankus atgaivinti santykius su jums brangiais žmonėmis. Galite sutarti dėl bendradarbiavimo, užbaigti nesutarimus ir ginčus. Įsimylėjėliai, kurie paskutiniu metu daug ginčijosi, ras bendrą kalbą.

Antroji savaitės pusė – laikas, kai verta emocijas nustumti į šoną ir vadovautis blaiviu protu. Jei esate šaltakraujiški ir mokate nepasiduoti emocijoms, galėsite susidoroti net su stipriausiu priešu, rasti išeitį iš sudėtingiausios situacijos.

Šis metas palankus mokslams, o pirmučiausia – tiksliesiems.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę galite sulaukti pasiūlymų, komplimentų. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida arba su publika. Būsite itin įžvalgūs ir imlūs tiek psichologine, tiek intelektine prasme. Galite sulaukti naujovių mokslo, darbo sferoje, galbūt pasiūlymo keisti darbo vietą, metodus. Savaitgalį pravartu pabendrauti su draugais, bendraminčiais, pasportuoti, bet tai darykite šeštadienį. Sekmadienį bus žymiai mažiau energijos ir atsparumo infekcijoms.

JAUTIS

Šią savaitę verta pagalvoti apie senų principų ar metodų atsisakymą, jeigu akivaizdu, kad reikalingos naujovės. Būsite aistringi, magnetiški. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai turėtų pildytis. Galite gauti lauktą žinią iš toli arba iš svarbaus asmens. Galbūt iš vietos pajudės finansiniai, verslo, nuosavybės, paskolų ar skolų reikalai. Savaitgalį nelabai seksis atitrūkti nuo aktualijų, susijusių su darbu, politika, viešais renginiais. Sekmadienį neišsisuksite nuo draugų dėmesio. Vargu ar tuo džiaugsis jūsų partneris.

DVYNIAI

Šią savaitę aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Regis, savo pasieksite. Jūsų pasiūlymai neliks be atsako. Panašu, kad būsite linkę pripažinti ir taisyti savo klaidas. Jeigu su kažkuo esate susipykę ir tai jus slegia, pamėginkite susitaikyti. Galbūt pajusite, kad galimybių turite daugiau nei manėte. Savaitgalį nardysite po interneto platybes ar netgi kažkur realiai išvyksite. Jus gali dominti tarptautiniai renginiai, konferencijos.

VĖŽYS

Šią savaitę norėsis aktyviau veikti, daryti permainas, siekti kažko naujo. Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės steigti ar modernizuoti įmonę, įsigyti naujus baldus, keisti įvaizdį. Tikėtina, kad atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą. Išsiaiškinsite susikomplikavusius santykius. Savaitgalis gundys išlaidauti ir atsinaujinti. Galbūt tai bus susiję su naujais vėjais profesiniame ar asmeniniame gyvenime.

LIŪTAS

Šią savaitę padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite įkvėpimą ir daugiau azarto. Į bet kokią veiklą ir aplinką stengsitės įnešti naujumo. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ar vaikus. Įmanomas pasiūlymas dėl geresnio darbo, kontrakto, derybos dėl atlygio ar pan. Verta labiau pasidomėti sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Savaitgalį daugiau dėmesio skirkite partneriui ir seksualinei gyvenimo pusei.

MERGELĖ

Šią savaitę džiaugsitės kasdienybe ir jums nereikės toli ieškoti laimingų akimirkų. Galbūt nustebinsite artimą žmogų savo išskirtiniu dėmesiu ir pagalba. Būkite savimi ir nesistenkite niekam pataikauti. Be rimtų pastangų, tarsi juokaujant gali pavykti išspręsti rimtą problemą. Netrūks romantiško polėkio. Nusimato flirtai, nuotykiai. Savaitgalio dienos privers daugiau pagalvoti apie savo ar partnerio sveikatą, ūkinius reikalus.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio nesėdėsite sudėję rankų ir visokiais būdais stengsitės atkreipti į save dėmesį bei išpešti naudos. Jūsų pastangos duos neblogų rezultatų. Galite praturtėti ar atstatyti stabilumą. Nusimato nauda iš komercinės veiklos, nuomos, reklamos. Galite susitikti bičiulį, giminaitį arba sulaukti jo skambučio, laiško. Savaitgalį pradėsite gana smagiai, bet po šeštadienio pramogų sekmadienį galite pasijusti nekaip.

SKORPIONAS

Nuo šio pirmadienio įmanomas sėkmingas posūkis reikaluose, kurie šiuo metu yra jums itin aktualūs. Gali ūgtelti jūsų autoritetas, papilnėti piniginė, pasipildyti gerbėjų sąrašas. Nevenkite siekti tolesnio progreso ir nepaisykite kliūčių, norėdami susitarti dėl aktualių jums dalykų. Galbūt gausite naudingą pasiūlymą arba žinutę iš neabejingo jums asmens. Neatsisakykite vykti į siūlomą renginį, pasimatymą. Savaitgalį jus pasiglemš buitis, artimųjų problemos. Jūsų dėmesio ir gerumo ypač reikalaus vaikams.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio jūsų pastangos profesijos srityje neturėtų užgožti visų kitų gyvenimo sričių. Produktyviai padirbėkite, bet laisvalaikį skirkite savo malonumui. Beje, ne tik savo, o ir mylimo žmogaus, vaikų. Regis, pavyks truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje. Turbūt gerų patarimų sulauksite iš įtakingo ar turtingo pažįstamo. Savaitgalį tarsi padalysite į dvi dalis. Šeštadienį turbūt skirsite draugams, renginiams, o sekmadienį - šeimai ir buičiai.

OŽIARAGIS

Šią savaitę išgirsite intriguojamų užuominų. Galbūt tiesiog girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Visgi kai kurios jūsų fantazijos turėtų pildytis, o keistos nuojautos gali pasitvirtinti. Jeigu pasiseks, galite atnaujinti pažintį su dominančiu asmeniu. Sužinosite svetimų paslapčių bei kils ūpas išpasakoti savąsias. Tai labai atpalaiduos. Savaitgalį turbūt panorėsite įsigyti modernią prekę ir ją užsisakysite internetu. Internete aktyviai naršysite ir kitais tikslais.

VANDENIS

Šią savaitę svajosite susitikti su senais bičiuliais, gauti iš jų patarimų. Kai kurias problemas įveikti išties taps įmanoma, jei atnaujinsite svarbius santykius ir praplėsite pažįstamų ratą. Kita vertus, būsite nusiteikę slapukauti ir tyrinėti svetimas paslaptis. Tai, kas atrodė paviršutiniška ir netikra, gali pasirodyti gana svarbu. Klausykitės intuicijos. Savaitgalį jums seksis pasireikšti visur, kur reikia originalaus mąstymo, apsukrumo.

ŽUVYS

Šią savaitę jus gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikavimui skirtų darbų įvertinimai, reklaminių ar kūrybinių projektų sėkmė ir pan. Regis, jus pasieks geros naujienos iš toli esančių draugų. Iš pažįstamo asmens galite gauti profesinį pasiūlymą arba sulaukti kitokios reikalingos pagalbos. Nenuvils ir meilė. Bet kuriuo atveju neatsisakykite pabendrauti su mielais širdžiai žmonėmis. Savaitgalį derėtų leisti ramiai, vengiant žmonių susibūrimų, nes labiau kibs infekcijos. Iš dalies seksis meninė veikla.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis