Horoskopas: sužinokite, ar esate tarp tų, kuriems šią savaitę pasiseks

Astrologinė prognozė savaitei, spalio 23-29 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitės pradžia bus palanki tiems, kas mokės kitų klausytis, bet ir savo nuojautos nepamirš. Tai – diplomatų laikas, gebančių demonstruoti lankstumą ir taip pasiekti savo tikslų. Nereikėtų rodyti nesukalbamumo ir užsispyrimo, kur kas naudingiau dabar gludinti aštrius kampus, būti pabrėžtinai draugiškiems.

Labai svarbu pirmosiomis savaitės dienomis nepasiduoti fantazijai, viską vertinti realiai. Pripažinkite, kad problemos egzistuoja ir tai taps pirmu žingsniu jas sprendžiant.

Antroji savaitės pusė – metas dirbti daug ir nuoširdžiai. Šiuo laikotarpiu kils daug naujų tikslų ir vertybių, verta peržiūrėti prioritetus. Labai svarbu greitai, nieko neatidėliojant, imtis naujų planų įgyvendinimo. Galima ieškoti vienminčių, sąjungininkų, bet kokie užsimezgę santykiai bus rimti ir perspektyvūs. Žmonės stengiasi rasti kelią vienas prie kito, būna lankstesni, eina į kompromisus. Todėl ten, kur anksčiau buvo daug konfliktų ir ginčų, prasideda tarpusavio supratimo, komfortabilaus bendravimo laikas.

Daugeliui darbas atsidurs pirmame plane. Stengiantis įveikti karjeros viršūnes rizikuojate pamiršti visa kita aplinkui. Nepamirškite pailsėti, stenkitės domėtis kažkuo ir be profesinių reikalų: antraip rizikuojate perdegti.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Šią savaitę pamatysite arba sužinosite šį bei tą naujo, gali plačiau atsiverti akys. Įmanomos permainos kažkurioje svarbioje gyvenimo srityje. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, naujus įgūdžius bei veiklą. Savaitgalį gali būti išmėgintas jūsų draugiškumas, sugebėjimas partneriauti. Neleiskite, kad pavydas ir nenuoširdumas temdytų jums svarbius santykius. Kažko malonaus galite tikėtis iš mažai pažįstamo priešingos lyties atstovo.

JAUTIS

Šią savaitę pravartu konsultuotis dėl verslo sąlygų, finansinių dokumentų, sutarčių, kreditų, draudimo, testamento, projektinės paramos ir kitų formalumų. Tai, ką išsiaiškinsite, padės išvengti nuostolių. Neblogas metas, jeigu ketinate eiti į darbo pokalbį ar išvykti į užsienį. Savaitgalį teks imtis nelengvų darbų. Įmanomas susitikimas, kuris nustebins netikėtu posūkiu asmeninių santykių ar bendrų planų srityje. Jeigu norite taikos namuose, pasitelkite kantrybę.

DVYNIAI

Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio gali tekti tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti teisinius ar mokesčių reikalus. Tikriausiai paaiškės, kad įmanoma suderinti interesus, jei abi pusės to siekia. Tačiau gali būti sunku susilaikyti neišlaidavus dalykėliams, kurių veikiausiai jums visiškai nereikia. Savaitgalį rūpesčių gali pateikti su mokslu, užsieniu ar kelionėmis susiję reikalai. Turbūt daug laiko skirsite mokymuisi, filosofavimui, naršymui internete.

VĖŽYS

Savaitė turėtų būti darbinga ir produktyvi. Žinios, komunikabilumas, darbštumas jums leis pasireikšti ir daug nuveikti. Vis dėlto tikėtinas nelengvas pokalbis, atsakomybės našta. Įdomios peripetijos nusimato santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais bei konkurentais. Gali pakenkti pavydas. Savaitgalį tyčia arba netyčia provokuosite konfliktines situacijas. Atsargiau su viešais pasisakymais, pasirašymais - lengva susikompromituoti. Venkite seksualinių avantiūrų.

LIŪTAS

Savaitė žada neblogų rezultatų. Iš pristatymų, parodų, projektų galimos pajamos. Tiktų vykti į komandiruotę, rašyti mokslinius darbus, publikuoti, skleisti informaciją. Galbūt kažkas iš artimos aplinkos žmonių patarpininkaus aktualiame reikale. Savaitgalį jūsų veiksmai ar žodžiai piktins kai kuriuos asmenis. Patartina su draugiškomis nuostatomis atsigręžti į tuos, kurie jums reikalingi. Jeigu neatsiliepsite į jų jausmus, nesiskųskite, kai būsite atstumti.

MERGELĖ

Šią savaitę turbūt atskleisite artimo žmogaus problemą, jo keisto elgesio ar susirūpinimo priežastį. Regis, neliksite abejingi tam, kas svarbu artimiesiems. Nuo savaitės vidurio padaugės sėkmės. Savo argumentais darysite stiprią įtaką. Savaitgalį verčiau nesistenkite perauklėti kitų žmonių, nes tai ne tik nepavyks, bet gali suardyti jūsų tarpusavio santykius. Daugiau dėmesio skirkite higienai, sveikatai ir įvaizdžiui, tiek savo, tiek šeimos narių ir augintinių.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Turbūt atsiras galimybių pradėti kai ką nauja arba reformuoti sena. Deja, galite susipykti su jums svarbiu asmeniu, o tai gali sujaukti meilės santykius. Pavydo scenos, pikti žodžiai įsimins ilgam. Savaitgalį galite patirti gilius jausmus, trokšite meilės, romantikos, tačiau meilės pasimatymas kaip tik gali nuvilti savo neromantiškumu ar net grubumu. Labiau rūpinkitės vaikais, artimaisiais.

SKORPIONAS

Šią savaitę noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Tikėtinos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos. Galbūt išradingai ruošitės kokiam nors renginiui ar pobūviui. Regis, jums neblogai seksis gvildenti kitų žmonių gyvenimiškas problemas bei klaidas, rinkti informaciją, konsultuoti. Energingas šeimininkavimas šį savaitgalį jums gali padėti atitrūkti nuo slegiančių minčių bei pojūčių. Suprasite, kad kai kurios jūsų bėdos yra įveikiamos. Labiau vertinkite artimus žmones.

ŠAULYS

Pirmomis dienomis skęsite abejonėse ir jums nesiseks būti objektyviems. Pašnekovams atrodysite niūrūs ir šalti. Kita vertus, būsite praktiški ir dalykiški, įžvalgūs derybose bei pasirašant sutartis. Iš nedeklaruojamos veiklos galimos pajamos. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informaciją, kuria sumaniai pasinaudosite. Savaitgalį susitiksite su draugu ar giminaičiu, pasisemsite patarimų, prisiklausysite apkalbų apie kitus ir apie save. Bendraukite, draugaukite, bet pernelyg neatviraukite.

OŽIARAGIS

Iki savaitės vidurio nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį kolektyviniuose užsiėmimuose. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Nuo trečiadienio sėkmingai tvarkysite reikalus. Atrodysite valdingi, seksualūs. Tai prisidės prie jūsų autoriteto, tačiau gali pakenkti meilės reikalams. Savaitgalį džiaukitės ramybe, geru maistu, kurkite grožį, jaukumą savo aplinkoje. Tačiau jei su kitais žmonėmis elgsitės tarsi su daiktais, nieko gero nepasieksite. Būkite jautresni kitų jausmams, išgyvenimams.

VANDENIS

Šią savaitę porą dienų būsite gana praktiški ir dalykiški, sumaniai vadovausite kolektyvui, grupei. Savo charizma pritrauksite kitus žmones. Nuo trečiadienio geriau seksis dirbti vienumoje. Jeigu pajusite įkvėpimą, pašaukimo balsą, prasmingai panaudokite šią dovaną. Savaitgalį noriai bendrausite, domėsitės svetimomis paslaptimis, paskalomis ir patys skleisite gandus. Galbūt pasinersite į interneto platybes ir susirasite virtualių draugų.

ŽUVYS

Šią savaitę darbuositės išsijuosę ir nepraleisite progų pademonstruoti sugebėjimų. Išties nebijokite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, gal net už du, jeigu taip susiklostys situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą. Regis, sumaniai vadovausite kolektyvui ir noriai bendrausite su įvairiais žmonėmis. Savaitgalį lengvai galite pakliūti į apgaulių ir netikrų apžavų tinklą. Stenkitės neprarasti budrumo. Verčiau neikite ten, kur kiltų pagunda išlaidauti. Saugokitės infekcijų.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis