Lapkričio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Sužinokime, ko tikėtis lapkričio mėnesį.

AVINAS

Darbas ir pinigai. Darbiniai reikalai gali gerokai pasikeisti dėl jūsų neprognozuojamo būdo. Žvaigždės sako, kad būsite linkę elgtis pakankamai ekscentriškai ir tai gali turėti negatyvių pasekmių jūsų karjerai. Finansinėse situacijose reikšmingų pokyčių nežadama.

Santykiai. Ši sritis pareikalaus jūsų laiko ir dėmesio. Galimi malonūs susitikimai ir pažintys ieškantiems sau poros. Esantiems santykiuose galimi konfliktai su partneriu. Bus daug pagundų flirtui ir ne tik, todėl tvirtiems santykiams tai rimta grėsmė.

Sveikata. Pagrindinė problema – emocinis persitempimas, kuris gali stipriai pagadinti jūsų sveikatą. Tai pasireikš skrandžio spazmais, skausmais ar net rimtomis virškinamojo trakto problemomis.

JAUTIS

Darbas ir pinigai. Didžiają savo laiko dalį skirsite darbui. Žvaigždės žada padidėjusį darbo krūvį ar papildomas pareigas, kuriomis įveikti koncentruosite visas savo jėgas ir dėmesį. Finansiškai mėnuo palankus konsultantams, teisininkams, psichologams.

Santykiai. Pagaliau sėkmės planeta įžengė į jūsų santykių zoną. Nusiteikite pozityviai, pasimatymų tikrai bus, net gali tekti vienu metu bendrauti su keliais gerbėjais/omis. Tai labai geras metas susikurti ilgalaikį ryšį, susižadėti ar net susituokti.

Sveikata. Ši sritis pareikalus jūsų dėmesio taip pat. Žvaigždės numato galimus inkstų ar šlapimo sistemos uždegimus. Todėl, vos pajutę menkiausią nusiskundimą, skubiai kreipkitės į gydymo įstaigą. Galimas ryškus apetito padidėjimas, kuris atsilieps jūsų figūros pokyčiams.

DVYNIAI

Darbas ir pinigai. Labai darbingas mėnuo. Ieškantiems ar norintiems keisti darbą, laikas ypač palankus. Didelės sėkmės mėnuo žada sveikatos specialistams, dirbantiems aptarnavimo sferoje. Tikėtinas autoriteto įgijimas ir kaip to pasekmė – aukštesnis postas. Galimas finansinis šuolis.

Santykiai. šioje srityje reikšmingų permainų nebus. Na, nebent flirtas su bendradarbiu ar vadovu. Pernelyg neįsijauskite, nes tai nebus rimta. Ieškantiems pažinčių verta vykti į kelionę, aplankyti kurortą ar užsiregistruoti internetinėse pažinčių svetainėse.

Sveikata. Sveikatai mėnuo nepalankus. Galimi peršalimai, bronchitai ar net rimtesni kvėpavimo sistemos negalavimai. Bus ypač jautrus skrandis. Mėnuo nepalankus planuoti operacijas ar kitokias chirurgines intervencijas. Daugiau ilsėkitės.

VĖŽYS

Darbas ir pinigai. Darbingas mėnuo, bet tuo pačiu ir sudėtingas. Žvaigždės nurodo sunkumus darbo aplinkoje, kurie gali pasibaigti atleidimu ar pažeminimu pareigose. Piniginiai reikalai gerės tiems, kurie užsiima internetine veikla: prekyba, tarpininkavimu, konsultavimu.

Santykiai. jūsų optimistiškas nusiteikimas ir visiškas atsipalaidavimas sukels sunkumų meilės fronte. Galimi ilgalaikių santykių nutrūkimai ir išsiskyrimai. Ieškantiems sau poros žvaigždės žada puikias galimybes, bet galimi ir pykčiai.

Sveikata. Nervingas ir įtemptas mėnuo gali padaryti rimtos žalos jūsų sveikatai. Esate jautrus žmogus, todėl stipriai reaguojate emociškai. Dėl to išsibalansuoja visas organizmas. Puikiai situaciją pagerintų kvėpavimo praktikos ir meditacija.

LIŪTAS

Darbas ir pinigai. Bus rimtų pasikeitimų darbe. Galimas pakilimas pareigose. Ryškiai demonstruosite puikias profesionalo savybes ir tai pozityviai įtakos jūsų darbinę padėtį. Tikėtina, kad teks važiuoti į kitą miestą darbo reikalais ar išvykti į komandiruotę. Pasikeitimų finansuose nebus.

Santykiai. šioje srityje labai reikšmingų pokyčių nebus. Na, nebent lengvas flirtas, pokalbiai apie meilę ir santykius. Bendravimas bus labiau susirašinėjimo forma, todėl pernelyg neįsijauskite. Ieškantiesm poros prasminga dairytis į vyresnius priešingos lyties atstovus.

Sveikata. Jautri bus lytinė ir šlapimo sistema. Saugokitės peršalimų. Žvaigdės nurodo imuniteto susilpnėjimą. Stiprinkite save. Rimtai sergantiems žvaigždės pozityvių perspektyvų kol kas nežada, yra tikimybė hospitalizacijai.

MERGELĖ

Darbas ir pinigai. Būsite aktyviai nusiteikę pagerinti savo finansinę situaciją. Gyvensite mintimis ir ieškosite būdų susikurti papildomus pajamų šaltinius. Žvaigždės numato galimybę uždirbti iš nekilnojamojo turto prekybos ar nuomos. Darbo srityje pokyčių nebus.

Santykiai. Nauja meilė gali apversti jūsų gyvenimą aukštyn kojomis. Jausite įsitikinimą, jog tai tas žmogus, kurio ieškojote visą gyvenimą. Tačiau būkite dėmesingi – nauja meilė ypač valdinga ir charizmatiška, todėl yra rizika visai pamesti save.

Sveikata. Šioje srityje žvaigždės rimtų ir esminių pokyčių nežada. Iš prigimies ypač rūpinatės savo sveikata ir mityba. Tik kartais perlenkiate lazdą ir prisigalvojate sau ligų. Mažiau apie tai galvokite!

SVARSTYKLĖS

Darbas ir pinigai. Mėnuo ypač palankus ir geras jūsų piniginei. Atsiras naujų galimybių uždirbti daugiau, o ir patys ieškosite naudingų galimybių bei būdų praplėsti savo finansinę situaciją. Darbe ieškosite kūrybinių sprendimų ir tai iš esmės pagerins darbo rezultatus ir kokybę.

Santykiai. Ieškantiems sau poros mėnuo reikšmingų permainų nežada. Tiems, kurie turi porą, mėnuo žada konfliktines situacijas, aštrius ginčus. Tai bus dėl jūsų pačių karšto ir karingo nusiteikimo partnerio atžvilgiu. Situacija gali baigtis prastai arba geriausiu atveju liksite tik draugai.

Sveikata. Lapkritį galimi endokriniai susirgimai dėl nesaikingo angliavandenių vartojimo. Būtų prasminga apsilankyti pas gydytoją bent jau profilaktiškai. Galimos traumos ir susižeidimai dėl jūsų greitų reakcijų ir išsiblaškymo.

SKORPIONAS

Darbas ir pinigai. Mėnuo jums žada didelių ir malonių staigmenų darbo ir karjeros srityje. Demonstruosite savo kompetenciją bei profesinius gebėjimus ir tai bus atitinkamai įvertinta. Mėnuo ypač palankus keisti darbą, imtis savarankiškos veiklos. Finansinė situacija gerės atitinkamai jūsų darbo rezultatams.

Santykiai. Antroje mėnesio pusėje situacija meilės fronte gerės: ieškantiems poros bus puikių galimybių ir situacijų. Esantiems santykiuose išaugs susidomėjimas partnerio reikalais, daugės bendros veiklos ir pomėgių. Pirmoje mėnesio pusėje verčiau užsiimti kitokia veikla.

Sveikata. Yra nuorodų į tai, jog galite ryškiai priaugti svorio. Tai susiję su apetito padidėjimu. Todėl dietos lapkritį nebus veiksmingos. Reikėtų pasirūpinti savo nervų sistema. Svarbu pakankami ilsėtis ir vengti blaškymosi.

ŠAULYS

Darbas ir pinigai. Siekdami profesinių rezultatų pasitelkite savo asmeninį žavesį. Žvaigždės garantuoja, kad to gali pakakti. Arba pagalbos prašykite moters. Finansinę situaciją pagerinsite priimdami sprendimą dirbti savarankiškai. Laikas ypač palankus imtis seniai svajoti verslo.

Santykiai. Esantiems santykiuose gali iškilti rimtų sunkumų. Tarpusavio supratimo ir palaikymo stoką būsite linkę kompensuoti nuošalyje. Tai gali baigtis slaptu romanu, kuris gero į jūsų gyvenimą neatneš. Ieškantiems poros geriau konkcentruotis į kitas sritis.

Sveikata. Mėnuo žada peršalimus ir su tuo susijusius susirgimus. Kad to išvengtumėte, pasirūpinkite iš anksto: tinkama apranga, maisto papildai ir vitaminai. Sportuokie saikingai ir grūdinkite savo fizinį kūną.

OŽIARAGIS

Darbas ir pinigai. Darbe tikrai sužibėsite. Žvaigždės numato palankią darbo atmosferą ir jūsų profesinius įvertinimus. Labai tikėtina, jog jums bus pasiūlytos aukštesnės pareigos. Finansinę situaciją turės galimybių pagerinti kūrybinių sričių darbuotojai, medikai ar šiaip kūrybiški žmonės.

Santykiai. Ieškantiems santykių tikėtina maloni pažintis kelyje, internetu ar važiuojant viešu transportu. Pažinčiai teiksite daug vilčių, tačiau santykių ilgalaikiškumui patys galite sutrukdyti. Jei būsite šiek tiek nuolaidesni ir lankstesni, situacija klostysis puikiai.

Sveikata. Jei daugiau ilsėsitės, sveikata problemų nekels. Tai būtina sąlyga. Kitu atveju galimas energijos stygius, apatija ir gyvenimo džiaugsmo praradimas. Lapkritį ypač pozityviai jus veiks joga, kvėpavimo praktikos ir muzikos terapija.

VANDENIS

Darbas ir pinigai. Darbo ir karjeros reikaluose nieko naujo nebus. O štai finansiniai reikalai jus ypač domins. Būsite nusiteikę ieškoti lengvų pajamų. Jums puikiai pasitarnaus intuicija, klausykitės vidinės pajautos. Mėnuo žada dovanas, piniginius apdovanojimus ar laimėjimus loterijose.

Santykiai. Meilės fronte rimtumu visai nekvepia. Būsite labai susidomėję savo seksualiniu gyvenimu, todėl galimos pažintys tik šio poreikio patenkinimui. Tai toks labiau seksualinės laisvės ir eksperimentų mėnuo, todėl įspūdžių tikrai bus.

Sveikata. Pagrindinė problema – stipriai susilpnėjęs imunintetas. Dėl šios priežasties kibs ligos. Jei orientuositės į bendrą sveikatos ir fizinio kūno stiprinimą, išvengsite rimtų susirgimų ir esamų ligų komplikacijų. Jums gali padėti netradicinė medicina.

ŽUVYS

Darbas ir pinigai. Lapkritį šiose srityje naujovių nežadama. Viskas judės įprasta ir stabilia vaga. Didesnės sėkmės gali sulaukti psichologai, teisininkai, konsultantai. Jiems žadamas ryškus populiarumo kilimas ir klientų antplūdis. Pastarieji reikšmingai pagerins ir finansinę situaciją.

Santykiai. Šioje srityje bus visko – meilės pažadų ir priesaikų, tuo pačiu – pykčių ir nesutarimų. Deja, bet visa mėnesį blaškysitės tarp šių dviejų polių. Jei pavyks mėnesį pragyventi vis dar esant poroje, tai jums tikrai labai pasiseks.

Sveikata. Labai jautriai reaguosite į viską, kas vyksta aplinkui. Atminkite, jog esate ypač imlus kitų emocijoms, todėl viską sugeriate. Tai jūsų sveikatą gali paveikti labai negatyviai – įsijautimas į kitų žmonių problemas ir gyvenimus blogina jūsų pačių sveikatą ir emocinę būseną.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis