3 ženklai, rodantys, kad esate tobula pora

Sunku nuspėti, kaip klostysis bet kurios poros santykiai, nesvarbu, ar kartu esate vienerius metus, ar dešimt. Vis dėlto yra keli požymiai, padedantys nustatyti, ar išties tinkate vienas kitam.

Internetinis portalas „Insider” paprašė santykių ekspertės Monique Honaman pasidalinti keliomis įžvalgomis apie tai, kokia pora jos nuomone yra tobula. M. Honaman atsakymai padės patikrinti, ar jūsų partneris tikrai jums tinka ir jūsų pora gali būti vadinama pavyzdine.


JŪS VIENAS KITĄ PRIIMATE


Net harmoningiausiais santykiais galinčios pasigirti poros neišvengia smulkių konfliktų. Kad ir kokie tvirti bebūtų jūsų santykiai su antrąja puse, greičiausiai yra kelios jo būdo savybės, kurios jus erzina. Pasak santykių ekspertės M. Honaman, tai visiškai normalu. Svarbiausia – išmokti jas priimti, ypač, jei planuojate su šiuo žmogumi praleisti ilgą laiką. Juk kad ir kaip jis jus mylėtų, negalite tikėtis, kad partneris dėl jūsų visiškai pasikeis.

„Jei esate tobula pora, jūs priimsite savo partnerį tokį, koks jis yra. Galbūt kažkoks jo bruožas nebus jums mielas, bet būsite pasiruošusi jį priimti ir jį,” – sako santykių specialistė.


Tai nereiškia, kad jūs privalote džiaugtis, kai partneris ant grindų palieka numestus rankšluosčius arba vakarėlių metu pasakoja kvailus juokelius, tačiau jei esate pasirengusi tai priimti (o jūsų antroji pusė yra pasirengusi priimti ne itin mėgstamas jūsų būdo savybes), tobulai tinkate vienas kitam.


JŪS MĖGAUJATĖS LAIKU, PRALEISTU KARTU


Daugelis žmonių santykius įsivaizduoja kaip nesibaigiančias vakarienes prie žvakių šviesos ir romantiškus pasivaikščiojimus. Tačiau tie, kurie yra patyrę ilgalaikius santykius, gali patvirtinti, kad didelė dalis laiko, praleisto kartu būna skirta namų ruošai, apsipirkinėjimui parduotuvėje ar tiesiog sedėjimui prie televizoriaus.

Jei jums pasiseks, su savo partneriu kartu praleisite ilgą laiką ir didelė jūsų santykių dalis bus tiesiog laiko leidimas kartu neveikiant nieko ypatingo. Pasak M. Honaman, jei tikrai esate laiminga pora, nuoširdžiai džiaugsitės kartu praleistu laiku, kad ir ką beveiktumėte.


„Tai gali skambėti kaip savaime suprantamas dalykas, bet daug porų nesidžiaugia leisdami laiką tik dviese. Jie vienas kitam gali jausti stiprią fizinę trauką, tačiau nesugebėti tiesiog mėgautis buvimu kartu,” – aiškina M. Honaman.

Pasak santykių ekspertės, egzistuoja daugybė iš pažiūros tobulų porų, kurios puikiai atrodo nuotraukose, draugų susibūrimuose ar vakarėliuose, tačiau likę dviese jaučiasi nejaukiai ir neturi ką vienas kitam pasakyti. Jei negalite tiesiog likti namie ir jaukiai pavakarieniauti, pasivaikščioti paplūdimiu ar likę tik dviese atvirai pasikalbėti, gali būti, kad nesate tokia jau tobula pora.


JŪS JAUČIATE, KAD TAI – JŪSŲ ŽMOGUS


Meilė nėra ta sritis, kurioje reikėtų vadovautis logika ir tuo, ką sako protas. Juk vien todėl, kad žmogus yra sėkmingas ar malonus, nereiškia, kad jis – tobulas partneris būtent jums. Čia reikėtų atkreipti dėmesį ne į tai, ką apie jį mąstote, bet į tai, ką jam jaučiate, pavyzdžiui: „Jaučiu, kad jis man traukia”, „Jaučiu, kad jis verčia mane jaustis saugiai” ir pan.

M. Honaman teigia, kad priimant su santykiais susijusius sprendimus remtis protu būtų teisinga: „Santykių srityje intuicija ir iš širdies kylantys jausmai yra teisingesni, nei tai, ką mums sako protas. Juk protas gali signalizuoti, kad žiūrint logiškai, tam tikras žmogus mums yra puikus partneris, bet jei širdis neatsiliepia tuo pačiu, laukia bėdos.”

Taigi jei su savo partneriu jaučiatės jaukiai, saugiai ir esate laiminga, tai yra viskas ko reikia, kad suprastumėte, jog šis žmogus jums tinka tobulai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis