Šiandien – Mėnulio užtemimas. Ką jis palies labiausiai?

2017 metų rugpjūčio 7 dieną, 21:20 val Lietuvos laiku, išgyvensime dalinį Mėnulio užtemimą Vandenio zodiako ženkle.

Užtemimo trukmė - 1 val 55 min. Šį reiškinį galės stebėti Europos, Azijos, Afrikos gyventojai. Yra teigiama, jog didžiausią užtemimo poveikį jaučia tų šalių gyventojai, kur jis yra matomas.

Mėnulio užtemimai visada vyksta esant Mėnulio pilnaties fazei, todėl vienas priešais kitą išsidėstę Saulė ir Mėnulis aktyvuos Liūto ir Vandenio zodiako ašį.

Vandenio zodiako ženklas yra susijęs su netradicine veikla, visuomeninėmis organizacijomis, neformaliais lyderiais, draugais, inovacijomis, demokratija, liaudimi, ateitimi, stereotipų atmetimu ir naujų taisyklių/ sąlygų kūrimu.

Liūto zodiako ženklas yra atsakingas už vadovus, saviraišką, kūrybinį potencialą, vaikus, pramogas, žaidimus, lyderystę, savigarbą (ego), vaisingumą, norą save demonstratyviai išreikšti.

Kadangi užtemimo ašis bus išsidėsčiusi per šių zodiako ženklų ašį, jis palies minėtas sritis.

Didžiausią poveikį pajus Vandenio, Liūto, Jaučio, Skorpiono zodiako ženklų atstovai.

Reikėtų prisiminti, jog Mėnulio užtemimai vyksta ties besileidžiančiu karminiu mazgu, todėl yra labiau sietini su tam tikrų situacijų, procesų užbaigimu. Šis rugpjūčio 7 dienos užtemimas žymės būtent tam tikro ciklo pabaigą.

Užtemimų ciklas trunka 18 metų (kas tiek laiko užtemimai vyksta tame pačiame zodiako ženkle), todėl tikėtina, jog bus užbaigti 18 metų trukę procesai. Jei užtemimo laikotarpiu, kuris prasideda savaitę iki užtemimo ir baigiasi savaitę po tikslaus užtemimo momento, – 08 01/08 14, išgyvensite praradimus, veiklos/ asmeninių santykių nutrūkimus, prarasite draugus ar bendraminčius arba santykiai vienu ar kitu būdu nebesivystys, tai reikš, kad jų misija jūsų gyvenime baigta.

Pati Mėnulio užtemimo Vandenio zodiako ženkle tema teigia, jog būtina atsisakyti nereikalingų ryšių, atsakingai įvertinti savo asmeninės laisvės ribas, atsakingiau vertinti savo laisvą ir nepriklausomą požiūrį į visa, palikti visuomenines organizacijas ar neformalaus lyderio pozicijas.

Mėnulio užtemimas dažnai atveria užslėptus pasąmonės resursus, poveikis dažniau vidinis (nes Mėnulis yra siejamas su žmogaus jausmais, vidiniais poreikiais), paslėptas. Todėl labai tikėtina, jog įvykius jūsų gyvenime įjungs jūsų pačių vidiniai pajautimai, suvokimai, kad su tam tikrais žmonėmis ar tam tikrose situacijose jaučiatės blogai. Būtent vidinė pajauta ir bus tas lemtingas indikatorius, kuris užsuks jūsų veiksmus ir tai seks įvykiai.

Ko būtų galima tikėtis, vertinama pagal užtemimo aktyvuojamus taškus ir planetų išsidėstymą.

Užtemimo energetika ir bendras fonas

Saulės ir Marso jungtis Liūte ties kylančiu karminiu mazgu skatins aktyvumą ir greitą reakciją.

Mėnulio trinas su Jupiteriu, Saulės sekstilis su Jupiteriu atvers naujas, pozityvias perspektyvas, suteiks naujus šansus ir plėtrą.

Mėnulio ir Saturno sekstilis, Saulės ir Saturno trinas leis veikti pirma gerai apgalvojus, pasvėrus visus už ir prieš, suteiks atsakingumo ir praktiškumo veiksmams ir poelgiams.

Trumpai apibendrinus galima teigti, jog užtemimo energetika ypač pozityvi ir daug žadanti. Nors užtemimų laikotarpiu dažniausiai yra rekomenduojama nesiimti naujų projektų, darbų, tačiau šio užtemimo energetika, priešingai, skatina priimti Visatos siunčiamas dovanas, įsiklausyti į savo vidines pajautas (dėl Mėnulio stiprumo užtemimo metu) ir drąsiai veikti. Juolab Saulės ir Marso jungtis vargu ar kažkurį gebės sustabdyti. Va tokia dviprasmiška situacija.

Tokiu atveju skatinu gilintis į pačių karminių mazgų specifiką ir reikšmę gyvenime.

Mano darbinė profesionali praktika rodo, jog pats užtemimo momentas retai būna įvykių iniciatorius. Jis labiau suveikia, įjungdamas mūsų asmeniniuose horoskopuose ir bendrame astrologiniame fone tam tikrus taškus, ir suveikia kaip paleidimo mechanizmas. Taigi, pats savaime užtemimas negali sukurti įvykių, dar ir dėl to, jog tai yra fiktyvus taškas (neturintis realaus fizinio kūno).

Manau, jog gerai apgalvoti veiksmai užtemimo laikotarpiu turės produktyvią plėtrą. Kiekvienam linkiu veikti iš asmeninės pajautos prizmės, astrologines rekomendacijas naudoti kaip svarbias gaires, padedančias iš laikotarpio išspausti maksimumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis