Astrologė Rima: artėjantis užtemimas turi ir teigiamų aspektų

2017 m. rugpjūčio 7 d. įvyks pusšešėlinis Mėnulio užtemimas.

Užtemimo pradžia – apie 19 val. vakaro, tačiau į Žemės šešėlį Mėnulis pradės nirti 20:22 val. Lietuvos laiku, o maksimumas, kai šešėlis uždengs apie ketvirtadalį Mėnulio disko, stos dar po valandos.
Deja, Lietuvoje Mėnulis tada dar tik tekės, todėl praktiškai pavyks pamatyti tik dalinio užtemimo pabaigą, šešėlis visiškai nuslinks 22:18 val.

Šis Mėnulio užtemimas vyks Vandenio zodiako ženkle, kuris tradiciškai astrologijoje siejamas su viešumu, tad laikotarpiu iki ir po užtemimo galime būti įtraukti į kitų žmonių ar draugų reikalus, sužinoti svarbias naujienas ar informaciją.

Vandenis siejamas su naujų idėjų generavimu, todėl šiuo laikotarpiu mums gali gimti nepaprastos idėjos, sprendimai, kurių net neįsivaizdavome iki šiol. Visa tai suteiks mums atsinaujinimo galimybes tiek darbe, tiek namuose, tiek asmeniniuose santykiuose.

Šis Mėnulio užtemimas vyks šalia Pietinio Mėnulio karminio mazgo – tokia padėtis nuteiks mūsų gimusias naujas, progresyvias idėjas, ketinimus ir planus materializuoti, įdiegti, pritaikyti konkrečioje savo veikloje.

Šis užtemimas Vandenyje mūsų nusistovėjusioje gyvenimo tekmėje gali atnešti ir netikėtus, nelauktus pokyčius, net gali viską apversti aukštyn kojom!

Tokiu metu gali būti atskleistos paslaptys, informacija, faktai, situacijos, kurios buvo iki šiol ilgai slepiamos. Šios naujienos mūsų gyvenimą gali pasukti netikėta kryptimi, tuo atverdamos naujas perspektyvas.

Vandenis siejamas su laisve ir nepriklausomybe, tad gali kilti noras nutraukti ryšius su buvusiu partneriu, su savo praeitimi ir padėti tam tašką.

Nepamirškime, kad tokiu metu tampame labiau emocingi, į paviršių gali prasiveržti jausmai, kuriuos stengėmės paslėpti ar užgniaužti.

Viso užtemimo metu, kurio poveikį jausime dar apie dvi savaites, reikėtų stengtis vengti emocinių protrūkių, nesureikšminti išsakytų partnerio žodžių, būti atidiems savo vaikams ir vyrui, nesileisti į konfliktus ar santykių aiškinimasi.

Tokiu laiku reikėtų būti ypatingai jautriems ir atidiems, saugoti tuos, kas mums yra brangūs ir mylimi, stengtis ieškoti kompromiso, nusileisti vienas kitam, neaštrinti iškilusių nesutarimų, nekirsti iš peties, o prieš kažką sakant ar darant reikėtų gerai pagalvoti.

Liaudies išmintis sako – „Devynis kartus pamatuok – dešimtą kirpk“.
Stenkimės būti ramūs, objektyvūs ir iš musės nedarykime dramblio ar iš adatos nepriskaldykime vežimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis