Horoskopas: ką likimas mums rengia rugpjūčio mėnesiui

Sužinokite, kas žadama kiekvienam Zodiako ženklui.

AVINAS

Darbas ir pinigai. Seksis dirbantiems namuose arba užsiimantiems nekilnojamojo turto prekyba/ nuoma. Didžioji pajamų dalis bus skiriama namų gražinimui, buities reikmenų įsigijimui, dekoracijoms ar dekoravimui. Neblogų rezultatų pasieks tie, kurie dirba užsienio įmonėse.

Santykiai. Santykių srityje galimi rimti pokyčiai: esantiems santykiuose galimi partnerio netikėti sprendimai, kurių baigtis gali atnešti emocines krizes; nesantiems santykiuose – galimybė susieti ateitį su valdingu žmogumi.

Sveikata. Mėnuo gali kelti rūpesčių dėl sveikatos: rugpjūtį išgyvensime du užtemimus ir tiesiogiai gali paliesti jūsų fizinę savijautą. Prasminga daugiau ilsėtis ir pasirūpinti savimi. Taip sumažinsite užtemimų keliamas įtampas.

JAUTIS

Darbas ir pinigai. Galimi darbiniai konfliktai, pokyčiai karjeros srityje. Žvaigždės nurodo palankias galimybes pasiekti gan aukštų darbinių, pareigybinių pozicijų, tačiau dėl to turėsite įdėti nemažai pastangų. Finansiniai aspektai rūpesčių neturėtų kelti.

Santykiai. Rugpjūčio užtemimai palies jūsų meilės sritį, todėl konkrečiai prognozuoti pokyčius sunku dėl mėnesio fatališkumo. Galimi lemtingi susitikimai, tačiau išsiskyrimai – taip pat. Pasistenkite saugoti tai, ką turite, venkite emocinių pliūpsnių.

Sveikata. Rugpjūtį sveikata neturėtų kelti rūpesčių. Priešingai, žvaigždės nurodo sveikatos gerėjimą sergantiems ar turintiems chroniškų negalavimų. Pozityviai veiks vandens terapija, poilsis prie vandens.

DVYNIAI

Darbas ir pinigai. Žvaigždės nurodo palankias finansines galimybes. Turėsite gausiai naujų finansinių pasiūlymų, tikėtina, jog ir patys būsite aktyvūs palankių finansinių idėjų generatoriai. Darbinė sritis naujų pokyčių nežada, tiesiog dirbsite sau įprastą darbą.

Santykiai. Užtemimo energetika palies ir jūsų santykių zoną. Dėl to gali būti visko – nuo naujos aistros, dėl kurios būsite pasiruošę mesti viską, iki visiško abejingumo partneriui. Prasminga vengti aiškintis santykius, nes būsite valdomi emocijų, o ne proto.

Sveikata. Jei ieškote patikimo terapeuto, prasminga tokiu metu pagalbos ieškoti pas užsienio specialistus. Bendrai, sveikata turėtų būti gera, negalavimų išvengsite. Tik yra rizika būti tingiu, maistas bus skanus toks, kuris augina svorį.

VĖŽYS

Darbas ir pinigai. Bendrai darbinė situacija bus neapibrėžta, sunkiai nuspėjama. Galimos darbinės intrigos, apkalbos ir šmeižtas. Daugelis jus motyvacijos stoką, darbinė nuotaika bus labiau pasyvi ir nuobodi. Labiau seksis medicinos darbuotojams, chemikams. Piniginių pokyčių mėnuo nežada.

Santykiai. Planetos vis dar palankios naujoms, daug žadančioms pažintims. Labai stipriai akcentuosite seksualinę santykių pusę, todėl sutiksite ypač aistringus partnerius. Būkite atsargūs –seksualiniai eksperimentai gali turėti ir negatyvių pasekmių.

Sveikata. Galimos ginekologinės problemos moterims, todėl jei jaučiate negalavimų, apsilankykite pas specialistą kad nebūtų komplikacijų. Žvaigždės nurodo ir galimas kitas sveikatos problemas, būkite dėmesingi savo kūnui.

LIŪTAS

Darbas ir pinigai. Užtemimų energija palies jūsų finansinę sritį. Todėl galima tikėtis nuo didelių, neįtikėtinų finansinių įplaukų iki rimtų praradimų ir nuostolių. Rugpjūtį atsisakykite skolinimosi ir neskolinkite. Vargu ar vėliau galėsite tai padengti. Darbe nieko naujo neprognozuojama.

Santykiai. Šioje srityje žvaigždės nurodo emocinio atšalimo periodą. Tikėtina, jog jausite abejingumą savo meilės objektui, išryškės labiau materialinis požiūris. Per mėnesį gali nutrūkti santykiai dėl jų nepatikimumo.

Sveikata. Gali tekti pasirūpinti kažkurio iš namiškių sveikata. Žvaigždės nurodo būtinybę daug ir dažnai lankytis gydymo įstaigose, tikėtina, dėl artimųjų. Sveikstantiems galimi netikėti išgijiimai, net kai gydytojų prognozės nieko gero nežadėjo. Pasirūpinkite imunine sistema.

MERGELĖ

Darbas ir pinigai. Sėkmės gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su internetine prekyba, informacinėmis technologijomis, astrologija, kosmosu. Galimi netikėti pasiūlymai iš užsienio įmonių ar asmenų. Turėtų reikšmingai išaugti pajamos, rugpjūtį trauksite pinigus.

Santykiai. Nesantiems santykiuose mėnuo palankus ieškoti antros pusės. Didžiausia sėkmė jūsų laukia kelyje, transporte, internetinėje erdvėje. Esantiems santykiuose mėnuo žada padidėjusį seksualumą, žvaigždės nurodo aistrų proveržius.

Sveikata. Mėnuo gali išsiskirti sveikatos problemomis. Užtemimas palies būtent šią jūsų sritį, todėl prasminga didesnę savo dėmesio dalį nukreipti būtent sveikatos gerinimui, profilaktikai. Planuojantiems rimtas chirurgines operacijas palanku tai atidėti kitam mėnesiui.

SVARSTYKLĖS

Darbas ir pinigai. Mėnuo nurodo geras darbines perspektyvas. Kuo aukštesnes pozicijas užimate, tuo ženklesnės bus jūsų pajamos. Rugpjūtį išaugs galimybė pritraukti kitų žmonių pinigus, rimtą kapitalą, investicijas. Pats darbas džiugins, santykiai kolektyve bus puikūs.

Santykiai. Šioje srityje kažko konkretaus prognozuoti neįmanoma dėl užtemimo poveikio. Šią sritį veiks fatalinės aplinkybės. Būtų naudinga mažiau vadovautis emocijomis ir labiau stengtis išsaugoti tai, ką turite. Venkite rimtų pokyčių, nes jie bus neracionalūs, labiau ekspresyvūs.

Sveikata. Būkite atsargūs kelyje – padidėjęs traumų tikimybė, ir tai gali turėti negatyvių pasekmių jūsų sveikatai. Verta pasirūpinti miegu, emocine sveikata. Žvaigždės nurodo galimą apatiją, melancholiją, miego sutrikimus.

SKORPIONAS

Darbas ir pinigai. Mėnuo žada daug įtampos ir pokyčių darbe, tuo pačiu ir jūsų finansiniuose reikaluose. Tikėtina, jog teks pasirašyti kažkokius dokumentus ar sutartis. Tačiau mėnesio energetika tam nėra palanki, todėl jei galite, atidėkite tai vėlesniam laikui.

Santykiai. Žvaigždės žada galimybę kartu su mylimuoju nuomotis bendrą būstą. Mėnuo palankus santykius perkelti į kitą lygmenį – imti gyventi po vienu stogu. Mėgausitės buvimu kartu ir idealizuosite savo antrąją pusę.

Sveikata. Sergantiems ar turintiems rimtų sveikatos problemų žvaigždės suformuos apsaugą, todėl tikėtini pasveikimai ar bent ryškūs sveikatos pagerėjimai. Mėnuo nurodo būtinybę pabūti vienumoje, išsigryninti vertybes ir ateities planus. Rugpjūtį vienatvė gydys!

ŠAULYS

Darbas ir pinigai. Mėnuo žada neįtikėtinas galimybes – žvaigždės jums paruošė neįtikėtiną karjeros šuolį ir tuo pačiu reikšmingai išaugsiančias pinigines įplaukas. Būkite drąsūs ir rizikuokite, tik tokiu būdu patirsite žvaigždžių palankumą. Kitu atveju neieškokite kaltų.

Santykiai. Jūsų meilės fronte siaus vėtra. Gerąja prasme. Raus stogą, kels iki žvaigždžių, svaigins meile. Norėsite su mylimuoju susilieti, tapti vieniu. Tačiau išrinktasis bus kaskart mažiau nuspėjamas, todėl, kaip jis elgsis, nuspėti sunku. Santykiuose rimtų perspektyvų tikėtis nereikėtų.

Sveikata. Šioje srityje rugpjūtį rimtų permainų ar netikėtų pokyčių nežadama. Panašu, jog savo laiką ir dėmesį galėsite skirti labiau reikšmingoms savo gyvenimo sritims. Žinoma, miego kokybės, sveikos mitybos svarbos niekas neatšaukė.

OŽIARAGIS

Darbas ir sveikata. Galimas reikšmingas karjeros šuolis. Ir jokių pastangų iš jūsų tai nepareikalaus. Tiesiog reiks ištarti TAIP. Kitas svarbus parodymas – išaugs jūsų ambicingumas, tuo pačiu pasitikėjimas savo jėgomis, ir tai įkvėps drąsiai imtis savo veiklos. Išdrįskite. Leiskite sau pajusti gyvenimo skonį.

Santykiai. Puikus mėnuo santykių sričiai. Žvaigždės sako, jog turėsite puikią galimybę pakeisti santykių pobūdį – susitikinėjimai gali baigtis rimtus ketinimus turinčiais, rimtais pasiūlymais susituokti. Yra polinkis konfliktuoti, tačiau tai tik sustiprins poros aistringumą.

Sveikata. Vis dar tęsiasi nepalankus metas jūsų sveikatai. Jei ir toliau būsite abejingi savo kūno poreikiams, rimtai susirgsite. Žvaigždės nurodo gydymąsi ligoninėje. Jei labiau rūpinsitės savo miegu ir poilsiu, šį negatyvų poveikį sumažinsite. Jums vienatvė taip pat veiks kaip gydytoja.

VANDENIS

Darbas ir pinigai. Darbe jausitės vis laisviau. Atrodys, jog atsirado daugiau erdvės pasireiškimams ir naujoms idėjoms. Žvaigždės nurodo santykių su bendradarbiais ir vadovu pagerėjimą. Darbinė situacija turėtų rimti ir harmonizuotis. Piniginiai rūpesčiai jus aplenks. Imkitės netradicinės veiklos, tai padidins jūsų įplaukas.

Santykiai. Meilės fronte bus daug įvykių. Žvaigždės nurodo žodžių karą, kurį drąsiai perkelkite į meilės guolį. Tikrai padeda. Santykiuose gali būti reikšmingų pokyčių. Tikėtina, jog bus pažadų, įsipareigojimų, pokalbių per naktis.

Sveikata. Šioje srityje išliks ankstesnės nuotaikos. Labai didelių pokyčių žvaigždės nežada. Vis dar svarbu rūpintis savo imunine sistema (ji yra ypač pažeidžiama), mėginkite apeiti stresą kilometro spinduliu. Saugokite savo nervus.

ŽUVYS

Darbas ir pinigai. Rugpjūtį dažniau prilaikykite liežuvį, venkite konfliktų darbe su kolegomis. Panašu, jei nesilaikysite šio nurodymo, galite rimtai nukentėti – prarasti darbą. Vadovas bus ypač reiklus ir priekabus, todėl teks plušėti dar daugiau. Verta tyliai ir nuosekliai dirbti.

Santykiai. Meilės fronte žadamos naujos pažintys, kurios turės tikrai rimtą baigtį. Susipažinsite su tais asmenimis, kurie idealiai jums tinka santuokai. Dėl šios priežasties būkite atviri naujiems vėjams, būkite labiau matomi. Suteikite sau daugiau galimybių.

Sveikata. Turite būti dėmesingi savo sveikatai – mėnuo žada traumas. Ypač tai aktualu darbe, būtent ten galimybė susižeisti ar patirti didelę traumą. Taip pat pasirūpinkite savo virškinimo sistema – galimi ūmūs apsinuodijimai, skrandžio skausmai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis