Neatskleistų talentų horoskopas: sužinokite, kurioje srityje jums sektųsi labiausiai

Ką jūsų zodiako ženklas sako apie jūsų slaptus talentus, darbo stilių ir kokia karjera jums tinkamiausia?

Avinas


Šio ženklo atstovai yra ekstravertai, todėl jiems patinka rodyti savo talentus ar kitaip išreikšti save. Daugelis gimusių po Avino ženklu turi ambicijų gyvenime nuveikti ką nors didingo.


Avinai yra puikūs lyderiai ir kiti greitai tai pripažįsta bei gerbia lyderystės aurą. Gimę po Avino ženklu yra gana lankstūs, o tai reiškia, kad gali prisitaikyti įvairiose darbo pozicijose.


Jeigu nori pakeisti savo darbo sritį, šie žmonės turi užtikrinti, jog jūsų pagrindinės kompetencijos išlieka tokios pačios, jie siekia, kad bėgant metams ir kaupiantis darbo patirčiai, tai jiems padėtų tapti savo srities ekspertu.

Avino ženklo atstovai visiškai neturi kantrybės piešimui, fotografijai ar darbui floristikos srityje.

Tinkamos profesijos: vadovo, lyderio pozicija, politikas, verslininkas, profesorius.


Jautis


Šio ženklo žmonės – sukti. Gali dirbti sunkiai, tačiau ir būti tinginiais. Vis dėlto, yra materialistai, mėgsta patogumus, be to, yra ryžtingi, todėl įgyvendinę savo užsibrėžtus tikslus, atranda laimę.


Jaučio ženklo atstovams taip pat patinka stabilumas, jiems svarbu užtikrintumas, mėgsta nusistovėjusią rutiną. Iš visų zodiako ženklų, jaučiams labiausiai pavyksta kontroliuoti savo emocijas.


Kolegoms patinka tai, kokie ramūs ir patikimi jaučiai gali būti. Tačiau reikia būti atsargiam – užsispyrimas gali sukelti grėsmę kilimui karjeros laiptais aukštyn. Jei dirba darbe, kuria nėra vertinamas, tuomet geriau išeiti iš jo.

Tinkamos profesijos: šeimos gydytojas, verslininkas, pedagogas, bankininkas, nekilnojamo turto agentas, sodininkas, projektų vadovas.


Dvyniai


Dvynių ženklo atstovai dažnai yra apibūdinami kaip hiperaktyvūs žmonės, kuriems reikia nuolatinio protinio mąstymo skatinimo. Tai protingi ir sumanūs žmonės.


Mėgaujatės būdami užimtoje ir progresyvioje aplinkoje ir dažniausiai tai nėra nuobodi biuro erdvė. Dvynius valdo Merkurijus, bendravimo planeta, todėl šio ženklo atstovai geba užmegzti ryšius su kitais žmonėmis įvairiose situacijose. Tai žavūs ir draugiški žmonės, mėgaujasi bendravimu su kitais.


Dvyniai yra kūrybingi, jų galvose nuolat sukasi originalios idėjos. Tačiau kartais būna paniurę, nejaučia energijos darbui, ypač tuo atveju, jei darbas varžo jų laisvę.


Šio ženklo atstovams būtina jaustis laisvai, jie taip pat mėgsta plepėti, todėl tinka bet kuri sritis, kurioje reikalingas iškalbingumas.


Tinkamos profesijos: viešųjų ryšių specialistas, kūrybos direktorius reklamos srityje, žurnalistas, aktorius, socialinių tinklų strategas, renginių organizatorius, diktorius.


Vėžys


Intuityvūs ir sentimentalūs – savo jausmus laiko tik sau ir niekam neatskleidžia tikrojo savęs. Dėl šių bruožų kolegoms gali būti sunku geriau juos pažinti.


Vis dėlto, Vėžio ženklo atstovai yra labai užjaučiantys, ištikimi ir pasiruošę ginti savo brangius žmones. Šie žmonės yra rūpestingi ir visada padaro pažadėtus darbus.


Gimę po Vėžio ženklu visuomet skuba padėti kitiems, jie nemėgsta konfliktų – stengiasi jų išvengti, todėl atsidūrus konfliktinėje situacijoje jie turi parodyti savo balsą.


Vėžio ženklo atstovai yra kupini kūrybingų idėjų ir neišreikštų emocijų. Nereikia nė sakyti, šie žmonės yra protingi ir sumanūs, kalbant apie biudžetą, investicijas ir pinigų kontroliavimą.


Tinkamos profesijos: gydytojas/slaugytojas, veterinaras, dainininkas, tapytojas, poetas, finansų kontrolierius, bankininkas, kariuomenės vadas, pareigūnas.


Liūtas


Kūrybingi, iš prigimties lyderiai, idealistai ir mėgstantys bendrauti – Liūto ženklo atstovai turi puikų humoro jausmą, dažnai atkreipia kitų dėmesį į save.Gimę po Liūto ženklu yra puikūs lyderiai, užsibrėžus tikslą neabejotinai jį įgyvendina.


Pasižymi daugybe talentų, tačiau patartina išsirinkti vieną iš jų – pasirinkus bet kurią profesinę sritį neišvengiamai tampa lyderiais, pradedant kino režisūra ar architektūra.


Liūtai taip pat yra dosnūs, kilniaširdžiai ir ištikimi.


Tinkamos profesijos: aktorius, laidos vedėjas, rašytojas, vadovas, politikas, madų dizaineris, verslininkas, kino režisierius, žurnalistas.


Mergelė


Šio ženklo atstovai yra kruopštūs, pedantai ir perfekcionistai. Darbštūs, ryžtingi, turi polinkį analizuoti.

Mergelės mėgsta protinę veiklą, geba sukontroliuoti chaosą, yra puikūs organizatoriai, planuodami visuomet galvoja apie ateitį.


Darbinėje aplinkoje gali atrodyti nutolę, tačiau jie paprasčiausiai nemėgsta rodyti savo emocijų viešumoje. Gimę po Mergelės ženklu yra puikūs komandos nariai – ištikimi ir patikimi.


Tinkamos profesijos: buhalteris, statistikas, gydytojas, mokslininkas, finansų patarėjas.


Svarstyklės


Šio ženklo atstovai yra puikūs diplomatai, mandagūs, negalintys pakęsti neteisybės.


Svarstyklės nemėgsta būti varžomos ir kartais mėgaujasi buvimu dėmesio centre. Vertina grožį, turi puikų skonį, yra linkę prie meno.


Dėl savo natūralaus žavesio Svarstyklės lengvai atsiduria dėmesio centre.


Tinkamos profesijos: tapytojas, visažistas, architektas, dizaineris, diplomatas, teisėjas, patarėjas, dainininkas, muzikantas/kompozitorius, atlikėjas.


Skorpionas


Šio ženklo atstovai yra intuityvūs, sumanūs ir ryžtingi. Atsidavę darbui, stiprioji skorpionų pusė – analitinis mąstymas. Iš prigimties yra sudėtingos asmenybės, o tai padeda suprasti komplikuotas situacijas.


Tinkamos profesijos: tyrėjas, rašytojas, žurnalistas, mokslininkas, teismo ekspertas.


Šaulys


Šauliai turi įgimtą aistrą kelionėms, sumanūs, greitai mokosi, šio ženklo atstovai yra žinomi dėl savo gebėjimo suprasti įvairias kultūras iš viso pasaulio.


Gimę po Šaulio ženklu yra imlūs kalboms, tinkamiausias darbas jiems toks, kur suteikiama daug laisvės. Įprastos biuro darbo valandos – ne šauliams. Tai novatoriški žmonės, puoselėjantys dideles svajones.


Šauliai gali užsiimti keliais darbais vienu metu, svarbu, kad tai būtų susiję su kelionėmis. Šio ženklo atstovams būtina laisvė dirba, galimybė tvarkytis taip, kaip jie nori.


Šauliai būna laimingi, kai yra patys sau vadovai ir nėra prie niekieno nepririšti.

Tinkamos profesijos: verslininkas, išradėjas, internetinių puslapių kūrėjas, kelionių agentas, žurnalistas, tyrėjas, aktorius.


Ožiaragis


Šio ženklo atstovai yra vieni ambicingiausių, o tai lemia jų sėkmę. Šie žmonės puoselėja realias svajones ir padarys bet ką, kad įgyvendintų savo tikslus. Ožiaragiai yra organizuoti ir kantrūs.


Gimę po Šaulio ženklu yra atsakingi, disciplinuoti, geba sutelkti dėmesį, nebijo ilgų darbo valandų, svarbiausia – pabaigti pradėtą darbą.


Šie žmonės vertina ištikimybę ir darbštumą, mėgsta palaikyti tvarką.


Tinkamos profesijos: politikas, vyriausybės atstovas, inžinierius, biržos makleris, verslininkas, buhalteris.


Vandenis


Tai nepriklausomi ir unikalūs žmonės. Vandenio ženklo atstovai mėgaujasi laisve ir darbu, kuriame gali būti savimi. Nuolat ištroškę žinių.


Tai novatoriški žmonės, todėl jiems pradėti savo verslą nebūtų sunku. Vandeniai gali būti puikiais lyderiais arba ištikimais ir darbščias komandos nariais.


Gimę po Vandenio ženklu greitai mokosi, kovoja dėl to, kas jų manymu, yra teisinga.


Tinkamos profesijos: mokytojas, mokslininkas, politikas, diktorius, rašytojas, socialinis darbuotojas.


Žuvys


Šio ženklo atstovai – kūrybingi ir talentingi. Tai protingi, malonūs, suprantantys ir užjaučiantys žmonės.

Žuvys mieliau renkasi ramų ir laisvą gyvenimo būdą nei užimtą ir kupiną streso. Jie neprieštarauja, jei nežino artimiausių savo planų, net jei tenka elgtis spontaniškai.


Šie žmonės yra darbštūs, pasiaukojantys ir patikimi. Reikėtų pasisaugoti, kad kiti tuo nepradėtų naudotis.

Tinkamos profesijos: dizaineris (bet kurioje srityje), architektas, muzikantas, biologas, detektyvas, šokėjas, aktorius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis