Alternatyva horoskopui – charakteristika pagal gimimo mėnesį

Pasirodo, gimimo mėnuo daugiau pasako apie žmogaus charakterį nei zodiako ženklas.

Šiais laikais astrologijoje vyksta revoliucija – vieni specialistai mano, kad 12 zodiako ženklų prarado aktualumą dėl globalių planetų pokyčių, kiti kalba apie 13-o zodiako ženklo – gyvatnešio atsiradimą, o daugelis siūlo grįžti prie seno gero skirstymo pagal gimimo mėnesį, kuris pasakys apie jus ne mažiau nei zodiako ženklas.

Sausis

Pirmą metų mėnesį gimę žmonės yra tvirto charakterio, nepajudinamos valios. Net jei tai lengva, jauna mergina, neapsirikite – jos charakterio nepalauš jokios kliūtys. Pačius didžiausius sunkumus gimę sausį pakelia oriai, su iškelta galva. Šie žmonės iš prigimties – lyderiai, jie nesąmoningai ieško šalia žmogaus, kuris galėtų su jais konkuruoti. Ryžtingi, pasitikintys savimi sausį gimę žmonės labiausiai kenčia nuo savo stiprumo, kad ir kaip keistai tai skambėtų, – kartais jiems būna sunku rasti žmonių, kurie prilygtų ir lygiai taip aiškiai laikytųsi savo principų.

Vasaris

Gimusieji vasarį atrodo neįtikėtinai žavūs romantikai, bet už šios kaukės slepiasi egoistiški žmonės, turintys daug idėjų ir labai mažai įgyvendintų, atliktų reikalų. Šį mėnesį gimusieji gali būti tiek elegantiški snobai, tiek ir inteligentiški žmonės, pasirengę dovanoti pasauliui gėrį ir džiaugsmą. Bet ir vieni, ir kiti yra labai permainingų nuotaikų, nenuspėjami žmonės, o tai trukdo jiems asmeniniame gyvenime ir darbe.

Kovas

Geri, tvarkingi, pažeidžiami, jautrūs kovą gimę žmonės sunkiai pakelia kritiką ir gali praraudoti visą naktį, jeigu juos įžeidžia. Tai jautrūs, kartais neryžtingi žmonės, kurie gali daug pasiekti, jei nepertempi savo nervų. Jeigu jie visiškai pasiduoda emocijoms, gali įpulti į gilią depresiją. Pačiais principingiausiais klausimais šie žmonės dažnai nesileidžia į kompromisus labiau nei gimusieji sausį ir balandį.

Balandis

Gimė balandį žmonės – neįtikėtini materialistai ir drąsuoliai. Atrodo, kad jie nieko nebijo. Šie asmenys ryžtingi, pasitikintys savimi, jie gimę lyderiauti, o kartais jiems kyla tiek daug idėjų, jie tiek daug planuoja, kad gali net pamiršti taktą ir subtilumą. Apie balandį gimusias moteris sakoma, kad jos šuoliuojantį arklį galėtų sustabdyti. Vyrai gali pasiekti neįtikėtinų karjeros aukštumų, viską pakeliui nušluodami. Meilės reikaluose šie žmonės labai aistringi ir švelnūs, nes vienaip ar kitaip siekia dvasinės pusiausvyros.

Gegužė

Užsispyrę, nelinkę į kompromisus gegužę gimę žmonės sunkiai nusileidžia, mėgsta valdžią ir kontrolę. Su jais galima susitarti, pasitelkus logiką ir geležinius argumentus. Jų nuotaika permaininga, bet iš esmės jie stabilūs – ištikimi, patikimi ir principingi žmonės. Meilėje jie labai aistringi, o karjeros laiptais kyla labai aukštai. Gimusių gegužę praktiškai neįmanoma pavyti.

Birželis

Tai informacijos, idėjų, paskalų, kaprizų ir besimainančios nuotaikos žmonės. Gimusieji birželį labai jautrūs, bet slepia tai už kompleksų. Tai ryškūs, talentingi žmonės, puikūs oratoriai, charizmatiši lyderiai, turintys daug ydų. Jei gimę šį mėnesį asmenys pasitelkę valią įveiks savo silpnybes, juo laukia puiki ateitis.

Liepa

Sudėtingi, prieštaringi, įvairiapusiai, paslaptingi gimę liepą žmonės labiau už kitus siekia nepriklausomybės, laisvės, bet ją gavę ne visada žino, ką su tuo daryti. Paradoksalu tai, kad jie mėgsta laisvę, bet ne mažiau mėgsta kontroliuoti, nustatinėti savo taisykles. Gimę šį mėnesį – didžiuliai egoistai, bet labai žavūs, kas išeina jiems į naudą. Šie žmonės moka mylėti, draugauti, bet giliai širdyje į visus žiūri iš aukšto.

Rugpjūtis

Tai aistringos, emocionalios natūros, mokančios džiaugtis, gyventi plačiai. Jie išsiskiria emocionalumu, energingumu, žmonės prie jų linksta, aplink juos visada verda įdomiausi įvykiai. Deja, dažnai šie iš prigimties lyderiais, draugijos siela esantys žmonės dėl savo patiklumo tampa intrigų aukomis. Na bet įgimtas žavesys padeda jiems iš bet kokios situacijos išeiti aukštai pakelta galva.

Rugsėjis

Rugsėjį gimę žmonės pasiekia didžiulės sėkmės versle, jie daugiau už kitus turi šansų uždirbti daugybę pinigų. Jų galvoje – tikras skaičiuotuvas, kuris atsakingas už tikslumą, praktiškumą. Gimę rugsėjį taip pat moka mėgautis gyvenimu, tiksliai žino, vardan ko dedamos pastangos – jie mėgsta gerovę, komfortą iš didelės meilės sau.

Spalis

Sudėtingi, permainingi šie žmonės išoriškai atrodo geraširdžiai ir atviri, bet pakanka pakapstyti giliau ir susidursite su prieštaringumu bei įvairiausių emocijų mišiniu, būdingu kūrybingoms asmenybėms. Jie viskuo abejoja, tačiau be emocijų dūsta, tad su gimusiais spalį žmonėmis nepasidžiaugsite ramiu gyvenimu. Bendravimo su šiais žmonėmis priedas – visada suksitės įdomių gyvenimiškų situacijų sūkuryje, nuotykių su jais neišvengsite.

Lapkritis

Lapkričio žmonės – tikra Pandoros skrynia, tai paslaptingiausios asmenybės iš visų 12 tipų. Valia, charizma ir intelektas – trys kojos, ant kurių laikosi šių daugialypių žmonių charakteristika. Tarp gimusių lapkritį daug lemtingų moterų ir pavojingų vyrų, žavių manipuliatorių, kurie traukia aplinkinius tarsi magnetas. Jei ne vidinės baimės ir perdėtos ambicijos, jie užkariautų pasaulį. Ne visiems pavyksta užbaigti santykius su tokiu žmogumi be praradimų – ramaus užutėkio su lapkritį gimusius žmogumi nesitikėkite.

Gruodis

Išmintingi, stiprūs ir praktiški gruodį gimę žmonės atrodo įsikūnijęs sveikas protas ir išmintis. Bet ne viskas gyvenime taip paprasta. Šie asmenys – idealistai, kurie dėl dorų tikslų gali viską nušluoti savo kelyje. Juos palaužti nelengva, bet jie patys, atsidūrę aistrų ir savo sudėtingų įsivaizdavimų apie gyvenimą, meilę, gėrį ir blogį sūkuryje, dažnai sulaukia nemalonių gyvenimiškų pamokų. Tarp gimusių gruodį labai daug autoritetingų žmonių, kurių nuomone daug kas pasitiki. Jie patys bėgant metams linkę keisti savo įsitikinimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis