Horoskopas: šią savaitę gausu netikėtumų

Astrologinė prognozė savaitei, gegužės 8-14 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ SAVAITEI

Savaitės pradžioje bus gausu netikėtumų. Šis laikas palankus tiems, kas nebijo priimti originalių sprendimų ir yra pasirengęs daug kam dėl stiprių įspūdžių. Galima pradėti naujus darbus, imtis neįprastų projektų. Naudinga bendradarbiauti su žmonėmis, kurių nestandartinis požiūris jums gerai žinomas.

Bus lengva rasti bendraminčių, sąjungininkų, sielai artimų žmonių. Dalykiniai santykiai gali greitai virsti neformaliais, galimos ir romantiškos istorijos. Galima sėkmė moksluose, šis metas tinkamas kvalifikacijos kėlimui.

Antroji savaitės pusė tinkama administracinių reikalų sprendimui, dokumentų tvarkymui, bendravimui su valstybinių institucijų atstovais. Šis laikas palankus tiems, kas rimtai žiūri į bet kokį darbą, kreipia dėmesį į smulkmenas ir siekia tobulo rezultato.

Savaitė palanki draugiškiems kontaktams, santykių tvirtinimui su žmonėmis, kurie jums brangūs.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Šią savaitę pradėsite kažkaip nervingai. Jausitės lyg būtumėte apsupti priešų ar aršių konkurentų. Galimi konfliktai darbe ir namuose. Jeigu sugebėsite nuosekliai ir produktyviai darbuotis, gausite pajamų. Galimas originalus sumanymas/sprendimas. Atsargiai kelyje, nevairuokite apsvaigę. Savaitgalis žada įsimintinų įvykių ar reginių. Galbūt lauksite svečių arba patys kažkur vyksite. Arba įtemptai ruošitės egzaminui, pristatymui.

JAUTIS

Nuo pirmadienio pradėsite kompetencijos ir pastangų reikalaujančią savaitę. Galite gauti aktualių žinių iš užsienio, sulaukti slapto palaikymo, jeigu dalyvaujate konkurse, laikote egzaminą. Vis dėlto, jei nauda bus nelegali, galite susikompromituoti. Laikykite liežuvį už dantų, venkite intrigų. Savaitgalį norėsis rimtų permainų ar bent jau švaros ir tvarkos. Tvarkymasis padės įveikti diskomforto jausmą. Tikriausiai jums seksis perdaryti, renovuoti senus daiktus. Galbūt kils noras aplankyti parodą.

DVYNIAI

Šią savaitę pradėsite avantiūristiškai nusiteikę. Kai kuriems iš jūsų tai padės pelnyti slapto palankumo, o rizika ir originalumas pasiteisins. Deja, situacija pavojinga. Gresia traumos, problemos dėl įstatymų pažeidimo ir pan. Savaitgalis turėtų būti kupinas romantiškų nuotaikų. Džiaugsmo turėtų suteikti vaikai, pramogos, sportas. Gali dominti buitinė technika, kitos ilgalaikės prekės. Tuo tikslu turbūt naršysite po interneto specializuotas parduotuves ar lakstysite po prekybos centrus.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio be didelio noro pradėsite darbo savaitę. Regis, jus daug kas ves iš kantrybės tiek darbe ar viešumoje, tiek artimoje aplinkoje. Vis dėlto populiarumu nesiskųsite. Galite gauti kvietimą į bendraminčių organizuojamą renginį. Jeigu taktiškai elgsitės, tuomet neblogai seksis profesinėje srityje ir mėginant įsidarbinti. Saugokite sveikatą. Savaitgalį jums gali pavykti, jei pamėginsite keisti įvaizdį, savo rankomis pagaminti kažką, kas būtų naudinga ar skanu.

LIŪTAS

Savaitė reikalaus dalykinio susikaupimo darbe, o jeigu studijuojate - intensyvaus mokymosi. Bus nelengva, nes jums labiausiai norėsis tingiai lindėti jaukiuose namuose. Nepaisant visko, turėtų pavykti oficialus pokalbis, interviu, egzaminas ar kt. Saugokite vaikus nuo pavojų, nelįskite į aferas. Savaitgalis neleis nuobodžiauti. Kils ūpas pramogauti, svečiuotis pas gimines, draugus. Nepagailėkite pastangų dėl šeimos gerovės. Pravartu šį tą paremontuoti, sutvarkyti.

MERGELĖ

Reikalai, susiję su vaikais, mokslu, sporto ir kitais renginiais, šią savaitę turėtų seksis gana neblogai. Tačiau kai kurios sritys žada problemų. Tikriausiai neplanuoti rūpesčiai užgrius reikalus, susijusius su technika, statybomis, remontais, pervežimais, ginklais, gyvūnais ir t. t. Pasisaugokite gresiančių traumų, gaisro. Savaitgalį tiktų pagalvoti apie turtinius, nuosavybės reikalus, savo aplinkos patobulinimą, pagražinimą. Pravartu mylimiems žmonėms suorganizuoti malonų siurprizą.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę turbūt neišvengsite tarpasmeninių įtampų. Tačiau su artimo žmogaus pagalba kažką galite pakreipti naudinga linkme. Regis, pasiginčiję galiausiai rasite tinkamą sprendimą. Kliūčių gali kilti, jei jums aktualūs su užsieniu, teise, mokslu, turizmu, sportu susiję reikalai. Atsargiai kelyje. Savaitgalį džiaugsmo turbūt suteiks netolima kelionė arba išsvajotas pirkinys. Patiks ir tiems, kurie nusiteikę laiką leisti namuose, triūsdami virtuvėje, vaišindami namiškius ir svečius.

SKORPIONAS

Šią savaitę ne iš karto įsitrauksite į gyvenimo aktualijas dėl keistų vidinių kliūčių. Per partnerį, giminaitį ar draugą galite sulaukti tam tikros sėkmės. Vis dėlto visą šį periodą tykos finansinės problemos. Lengva apsigauti, būti demaskuotiems. Ir patys verčiau kitiems nerenkite klastingų provokacijų, nelįskite į aferas. Savaitgalis išvilios į gamtą, ypač jei turite sodą, sodybą ar pan. Jeigu ne, tuomet gali labai rūpėti reikalai, susiję su amatais, žiniasklaida, komercija, mokslu.

ŠAULYS

Savaitė bus ne iš lengvųjų. Labai norėsis pasislėpti nuo rūpesčių, atitrūkti, pailsėti, tačiau to padaryti gali nepavykti. Regis, iš atlikto darbo turėsite naudos. Staigmenų gali pateikti auganti karta, gerbėjai, draugai. Deja, partneriai ar įtakingi pažįstami, kuriais pasitikite, gali sukelti apmaudo savo keistu elgesiu. Savaitgalį norėsis atverti sielą, pasidalinti mintimis su kitais, tačiau gali atsitikti taip, kad būsite kreipiami prie buitiškų reikalų.

OŽIARAGIS

Savaitė turėtų būti nebloga beveik iki penktadienio. Regis, jums seksis kūrybinė, pedagoginė, protinė, visuomeninė veikla. Tačiau atskleidę kai kuriuos nelegalius dalykus, patirtumėte problemų darbe, o gal ir viešumoje. Nemaža gamybinių traumų, įvairių techninių gedimų grėsmė. Sustiprėjusi įžvalga šį savaitgalį jums leis giliau pažvelgti į kitų sielas ir suvokti kai kurias paslaptis. Tik nederėtų per ilgai sėdėti prie kompiuterio. Verčiau nueikite į kultūrinį renginį, parodą.

VANDENIS

Šią savaitę blaškysitės nuo vienos veiklos prie kitos, nevengsite viršyti greičio kelyje ir kitaip rizikuoti. Viena vertus, savo apsukrumu, originalumu darysite įspūdį kai kuriems asmenims. Kita vertus, avantiūros, nutrūktgalviškumas, netinkamas elgesys su vaikais atneš problemų. Savaitgalį jūsų laukia dėmesio vertas reginys, pažintis. Vis dėlto nepulkite žavėtis naujų pažįstamų išsakytais pasiūlymais, reklamuojamomis prekėmis ir nebrukite per prievartą savų sumanymų. Pravartu ramiai atsipalaiduoti.

ŽUVYS

Savaitė žada ir gerų dalykų, ir nelabai. Regis, neblogai seksis protinė veikla, visuomeniniai įsipareigojimai. Galite įsigyti modernią/išmanią techninę prekę. Deja, namuose stigs ramybės. Gali tvyroti agresijos, svaigalų aura. Gresia trauma, gaisras. Savaitgalis bus kupinas pareigų, rūpesčių. Regis, džiaugsitės tuo, ką nuveiksite, o kartu bus patenkinti ir kiti, jeigu jūsų pastangų rezultatai jiems aktualūs. Galbūt užmegsite ryšį su veiklia asmenybe.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis