Gegužės mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Ko tikėtis paskutinįjį pavasario mėnesį kiekvienam Zodiako ženklui?

Avinas

Gegužę tiesiog seksis neįtikėtinai – žvaigždės žada puikias galimybes ir perspektyvas. Spinduliuosite asmeninį žavesį, kuris veiks kaip pinigų magnetas. Darbe būkite atidūs ir dėmesingi, nes galite būti įtraukti į apkalbų ir šmeižto pinkles. Meilė ir santykių sritis gali išgyventi audringas emocijas. Galimi išsiskyrimai.

Jautis

Didžioji mėnesio dalis – sėkmingas ir produktyvus metas. Tačiau finansinėje srityje nevertėtų imtis didelių reformų. Žvaigždės rekomenduoja peržiūrėti savo biudžetą ir gerai išanalizuoti. Galite atrasti nekontroliuojamų piniginių nutekėjimų, kurie gerokai patuština kišenes. Meilės srityje visiškas štilis. Nerkite į darbus.

Dvyniai

Vertėtų atidėti svarbius reikalus iki antros mėnesio pusės. Pirmoji pusė skirta pasyviai veiklai, vidiniams ir intuityviems problemų sprendimams. Atidėkite svarbias keliones, išvykas ar dokumentų pasirašymus. Finansinė sritis žada netikėtus praradimus, išlaidas. Todėl prasminga vengti nereikalingo išlaidavimo. Galimas slaptas romanas.

Vėžys

Laukia pakankamai sudėtingas mėnuo. Galimi piniginiai nesklandumai, sunkumai ar apribojimai. Jums prasminga orientuoti savo veiklą taip, kad ne jūs dirbtumėte, o jums dirbtų. Tokiu būdu finasinis lygmuo gerokai pakiltų. Meilės fronte vis dar verda aistros. Būkite dėmesingi, jei daugiau vaikų turėti neplanuojate, nes pastoti bus lengva.

Liūtas

Jums gali būti naudingi draugai daugeliu prasmių. Pirmiausia jie gali pasiūlyti puikių idėjų, kaip padidinti jūsų pajamas, arba tiesiog pasiūlyti darbo vietą. Kita pelninga sritis – internetinė prekyba ar bet kokia veikla internetu. Darbo fronte galimi sunkumai, problemos su bendradarbiais ar darbuotojais. Gali sušlubuoti sveikata. Meilės sritis reikšmingų pokyčių nežada.

Mergelė

Sudėtinga pirmoji mėnesio pusė: galimos problemos su užsieniu, užsieniečiais, juridiniai nesutarimai ar netikėti ieškinių pateikimai. Būtų prasminga jums kuo mažiau kontaktuoti, keliauti. Finasinė sritis gali patirti netikėtus pokyčius: nuo pajamų šaltinio pasikeitimo iki bankroto situacijų. Darbe galimi konfliktai su vadovybe.

Svarstyklės

Turėsite nemažai rūpesčių dėl partnerio. Gali būti, jog teks spręsti ne savo, o sutuoktinio ar kitų žmonių problemas ir rūpesčius. Pinigai lengviau ateis tiems, kurie turi verslo/veiklos partnerių, užsiima konsultacine veikla. Gali padidėti jūsų partnerio pajamos. Galimas audringas romanas su laiminga pabaiga. Darbe esminių pokyčių nebus.

Skorpionas

Vis dar sudėtinga finansinė situacija jums gali rimtai trikdyti sveikatą ir kelti stresą. Deja, vis dar bus sunku kontroliuoti įplaukas ir išlaidas, nes yra numatomi netikėti ir neplanuoti praradimai. Tačiau meilė šildys ir džiugins. Galimas naujas romanas, o esantiems santykiuose – esamų santykių atsinaujinimas. Darbe galimi elektros, interneto gedimai. Taip pat būkite atidūs, dirbdami su prietaisais. Padidės konfliktai su bendradarbias.

Šaulys

Nors uždirbti tikrai jums sekasi, žvaigždės kol kas neleis atsipalaiduoti. Jei atidžiai ir atsakingai elgsitės su savo pinigais, stygiaus nejausite. Galimos palankios galimybės ar situacijos darbe, būkite pasiruošę rimtiems pokyčiams. Suaktyvės meilės reikalai, dažniau lankysitės pasilinksminimo įstaigose. Išlieka kofliktų su sutuoktiniu tikimybė.

Ožiaragis

Būsite nepatenkinti savo darbu ir puoselėsite viltį išvykti uždarbiauti į užsienį. Nepriimkite skubotų ir impulsyvių sprendimų. Laikas sudėlios viską į savo vietas. Teks nemažai bendrauti, keliauti ar šiaip plepėti. Padidės azartiškumas, susidomėjimas sportu, pramogomis. Tai laikina. Antrą mėnesio pusę labiau koncentruositės ties savo namais, puošite juos ir puoselėsite.

Vandenis

Galimi pykčiai namuose, kuriuos provokuosite jūs patys. Labai aktyvi finansinė sritis: ieškosite naujų uždarbio būdų, planuosite ir svajosite. Pirmoje mėnesio pusėje vis dar palanku pasirūpinti savo asmeniniu įvaizdžiu. Pastangos atsipirks ateityje. Daug bendrausite su dvasingais žmonėmis ar užsiimančiais ezoterika, magija. Jums palanku imti studijuoti dvasines disciplinas, astrologiją, magiją.

Žuvys

Finansiškai palankus mėnuo. Jei būsite aktyvūs, galimybių tikrai bus. Būsite linkę stipriai koncentruotis į savo asmeninius išgyvenimus. Galimas meilės romanas. Vis dar sudėtinga situacija darbe. Tačiau jei būsite atsakingi ir pareigingi, galite pasiekti tikrai daug. Manykite, jog tai išbandymo metas. Atsargiai vairuokite, būsite ypač išsiblaškę ir nedėmesingi. Išaugs traumų rizika.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis