Savaitės horoskopas: net ir patvariems santykiams iškils pavojus

Astrologinė prognozė savaitei, kovo 13-19 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Ne pati lengviausia savaitė, ypač tiems, kurie mėgsta dirbti pagal iš anksto numatytą planą. Dažnai atsidursite situacijose, kurios pareikalaus gebėjimo improvizuoti, prisitaikyti prie situacijos, greitai priimti sprendimus. Galimi nesutarimai su kolegomis. Darbiniai santykiai, anksčiau buvę harmoningi, gali įsitempti. Galimi konfliktai ir ginčai, seniai užsimezgę santykiai gali net nutrūkti.

Keičiasi įprastinė aplinka, dažnai teks susidurti su naujais žmonėmis ir nežinosite, kokie jų tikri ketinimai. Čia gali jus išgelbėti intuicija, tik, gaila, ji ne visada būna aštri.

Kuo labiau artės savaitgalis, tuo sunkiau bus išsaugoti ramybę. Atsiras priežasčių nerimui, emocinis fonas bus nestabilus. Ūpas dings net patiems optimistiškiausiems ir linksmiausiems žmonėms.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio iki savaitės vidurio jums gali tekti su kažkuo kovoti, varžytis ar konkuruoti. Emocinių išgyvenimų gali sukelti finansinės, psichologinės arba seksualinės problemos. Turbūt jausite būtinybę grąžinti skolas, ieškoti naujų pajamų šaltinių, sumokėti baudas ar pan. Savaitgalį galite gauti informacijos jus dominančiu klausimu bei sulaukti intriguojamų pasiūlymų. Jeigu dabar keliaujate, tai, ką pamatysite ar išgirsite, jus itin sudomins. Kils naujų idėjų. Galite įsimylėti.

JAUTIS

Nuo pirmadienio pravartu nedelsiant imtis dalykinių projektų, gilintis į naujoves. Regis, jausite spaudimą iš reiklių žmonių, viršininkų. Santykiai su konkurentais ir partneriais tikriausiai bus permainingi ir įtempti, bet paslapčia kažkuo iš jų labai žavėsitės, trokšite artumo. Šį savaitgalį į gera neišeis mėginimas pasipelnyti, manipuliuojant kitų patiklumu bei svetimais pinigais, dokumentais. Tokiais dalykais verčiau nejuokaukite. Stiprės erotinis interesas, svajosite apie aistringą slaptą romaną.

DVYNIAI

Kitą savaitę jus džiugins romantiški potyriai, flirtai, vaikų pasiekimai. Jeigu reikšitės scenoje, galite laimėti prizą, sulaukti pripažinimo. Visgi niekur nepabėgsite nuo atsakingų ir ne itin malonių darbų. Regis, nuotaiką gadins vyresnio amžiaus ir konservatyvūs žmonės. Savaitgalį gali iškilti pasirinkimo dilema, nes dėl jūsų dėmesio gali varžytis keli asmenys. Stenkitės suprasti konkurentus, jų motyvus bei žmones, su kuriais jus sieja ypatingi jausmai ar reikalai. Galite padaryti netikėtų atradimų.

VĖŽYS

Šiuo metu nešvaistysite laiko veltui. Ypač būsite nusiteikę rūpintis namais, šeima, nuosavybės klausimais. Gali pavykti tai, kas jau atrodė neįmanoma. Apskritai, visa savaitė sudėtingiems darbams ir dalykiniams pokalbiams bus nelabai palanki, bet kūrybinei veiklai ir romantikai gana tinkama. Gerai sutarsite su vaikais. Tik tausokite jų ir savo sveikatą. Savaitgalį turbūt keisite įvaizdį ir dėl to daug staipysitės prieš veidrodį. Galite sulaukti dalykinio arba pramoginio pasiūlymo.

LIŪTAS

Nuo pirmadienio kelias dienas bus daug pokalbių ir skubių reikalų. Reikės nedelsiant reaguoti į gaunamą informaciją, tvarkyti su ryšiais, mokslu, reklama, dokumentais susijusius reikalus. Galbūt leisitės į kelionę. Tačiau savaitės viduryje jau pasijusite išsisėmę, sudirgę. Pasitelkite kantrybę. Jei ką sugadinsite, pataisyti bus sunku. Savaitgalis skatins kūrybingumą, romantišką polėkį, bet tuo pačiu gali atnešti netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Venkite lengvabūdiškų nuotykių.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio būsite energingi, tad į priekį pasistūmės verslo reikalai. Galbūt ims daugėti pinigų ar tiesiog nebebus kliūčių susitarti dėl aktualių klausimų. Antroje savaitės pusėje laukia daug lakstymo, pokalbių. Kažkas gali pakrypti nenumatyta linkme. Nuostolių gali pridaryti jūsų artimieji. Savaitgalio nuotaikas gali drumsti neišspręstos partnerystės, šeimos problemos. Norėsis daugiau pramogų, spalvingesnio laisvalaikio, bet kažkas ribos jūsų polėkius bei poreikius.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pradėti ar pastūmėti pirmyn aktualų reikalą, projektą. Jėgų ir įkvėpimo nepristigs tik trumpalaikiams sumanymams. Regis, teks rūpintis pajamų šaltiniais, mokesčiais, pirkiniais ar pan. Vertėtų atidžiau rinktis prekes, nes galite įsigyti brokuotą daiktą. Savaitgalį norėsis pagyventi linksmiau, patirti malonumų. Jausite poreikį išreikšti save, nustebinti kitus savo kūrybiškumu, naujais polinkiais. Kai ką išties sužavėsite ir sulauksite komplimentų ar net meilės prisipažinimų.

SKORPIONAS

Šią savaitę jūsų nuotaika kaitaliosis, stigs pasitikėjimo savimi arba tais, su kuriais turite reikalų. Regis, sunku bus suspėti laiku atlikti įsipareigojimus, gauti reikiamą informaciją ar duomenis. Visgi paaštrėjusi intuicija turėtų padėti kūryboje, protiniame darbe. Venkite svaigalų ir būkite atsargūs kelyje. Savaitgalį būsite nusiteikę rūpintis suplanuotais reikalais, šeima, namais, sieksite komforto. Pagerės apetitas, džiugins kulinariniai, konditeriniai eksperimentai, tad dietos laikytis būtų sunku.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio kelias dienas neblogai seksis demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Neatsisakysite susitikti su draugais, pažįstamais, sudalyvauti renginyje ir pan. Tikriausiai pavyks dėl kažko svarbaus susitarti, atnaujinti ryšius. Tačiau tai gali reikšti papildomas išlaidas. Nuo ketvirtadienio jau pataupykite savo jėgas, ypač jei negalite pasigirti sveikata bei atsparumu stresui. Savaitgalį gali iškilti meilės, naudos ir moralės dilema. Galite gauti avantiūristišką pasiūlymą, kurį rizikinga priimti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę pajusite didėjantį darbo krūvį ir griežtesnius reikalavimus. Galite sulaukti dalykinio pasiūlymo arba kažkokiais būdais jo sieksite. Ypač nersitės iš kailio, jei mėginate realizuoti save administraciniame darbe, politikoje. Regis, kažkas jums slapta kenks, nors jūs manysite, kad padeda. Savaitgalį turbūt patirsite manipuliavimą jūsų jausmais, vertybėmis ar kt. Užuot kalbėję mįslėmis ir toliau paskleidę kokius nors gandus, verčiau aiškinkitės dviprasmiškus dalykus, siekite faktų.

VANDENIS

Nuo pirmadienio kelias dienas pasižymėsite aktyvumu ir komunikabilumu. Mintys suksis apie studijas, keliones, emigraciją. Gali kilti perspektyvių sumanymų arba gausite pasiūlymą. Galbūt teks sakyti oficialias kalbas, bendrauti su įtakingais veikėjais. Regis, bus nelengva išsaugoti gerą reputaciją. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, draugauti, flirtuoti. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai. Tačiau jį labai lengva bus sugadinti. Nedalinkite melagingų, nepagrįstų pažadų.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio būsite susirūpinę verslo planais, finansiniais klausimais. Galbūt kažką planuojate įsigyti ar kuriate naujus projektus. Pasistenkite surinkti informaciją apie dominančių prekių bei paslaugų kainas ir garantijas. Jausite didelę įtampą, jei teks bylinėtis, organizuoti seminarus, viešai kalbėti. Savaitgalį vis dar teberūpės darbo arba mokslo reikalai, politinės ar kitokios ambicijos. Raskite galimybių atitrūkti nuo sunkių minčių ir maloniai atsipalaiduoti, pasimėgauti dvasiniu ir fiziniu komfortu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis