Petingas: dieviškas jausmas vos prisilietus

Apie 90 procentų žmonių yra išbandę seksą be tiesioginio lytinio kontakto. Glamonės reikalingos ir jauniems, ir vyresniems, ir santuokoje gyvenančioms poroms.

Ypač tai aktualu vyresniems kaip 60 metų žmonėms arba kai bendravimas dar nėra tiek artimas, kad pora galėtų turėti seksualinius santykius. Visoms poroms rekomenduojama ne tik išmėginti petingą, bet ir reguliariai jį praktikuoti. Tai ne tik leis atsikratyti monotonijos sekse, bet ir suteiks malonių, pikantiškų pojūčių.

Petingas praktikuojamas nuo žilos senovės. Romėnai ir graikai šią sekso formą laikė ypatinga, siejo su dieviška kilme. Įgudusios moterys gebėjo patenkinti vyrą vos prisilietusios prie jo kūno. Jos žinojo, kurios stipriosios lyties erogeninės zonos jautriausios, ir gebėjo subtiliai prisiliesdamos sujaudinti.

Moters pirštų galiukuose yra sukaupta seksualinė energija, tačiau ne visos sugeba šią energiją perteikti pirštais. Ne kiekviena moteris gerai pažįsta savo vyrą, kartais nepažįsta net savęs, o ką kalbėti apie partnerį... Partneriai turėtų pasidomėti, kur yra mylimojo ar mylimosios jautriausios erogeninės zonos.

Petingas praktikuojamas daugelyje pasaulio šalių, bet labiausiai paplitęs ten, kur griežtai ribojamas priešvedybinis seksas ir gajos aukštos moralės normos. Tai skirta seksualiniam malonumui patirti, neprarandant nekaltybės, apsisaugant nuo nėštumo, lytiškai plintančių ligų.

Moterys turėtų nepamiršti, kad seksualiniams partneriams atiduoda savo gyvybinę energiją visą likusį gyvenimą. Seksualinės ir gyvybinės energijos atidavimą buvusiam partneriui įmanoma nutraukti tik po septynerių metų ir tai tik naudojant tam tikras praktikas. Kartais vyrai energetiškai maitinami moters seksualine energija ir išsiskyrę su buvusia partnere kurį laiką nenori sekso. Kodėl daugybė vyrų po išsiskyrimo su buvusia partnere tik susirašinėja pažinčių svetainėse, tačiau neina į pasimatymus ir jiems daugiau nieko nereikia? Mat jie patenkinti ankstesniais seksualiniais santykiais, kartais masturbuojasi (60 procentų vyrų tai daro) pokalbių metu. O moteris po išsiskyrimo neturi jėgų, nes tebenuteka jos seksualinė energija.

Egzistuoja trys petingo rūšys: nekingas, paviršinis ir gilusis.

Nekingas. Praktikuojant šį glamonių tipą liečiama tik viršutinė partnerio kūno dalis – veidas, kaklas, krūtys, o tai, kas žemiau juosmens, yra tabu. Norint sujaudinti partnerį, jį galima masažuoti, bučiuoti, kutenti, pūsti orą į jautrias erogenines zonas. Kiekvienas ženklas turi jautrias erogenines zonas. Bet įprastai praktikuojant nekingą dėmesį reikia sutelkti į kaklą, lūpas, ausis, spenelius, pilvą ir plaštakas.

Paviršinis. Šio petingo esmė – myluoti vienas kitą nenusirengus. Audiniai stiprina pojūčius ir papildomai dirgina kūną. Taip galima patirti stiprius pojūčius, net orgazmą. Svarbu, kad dėvimo drabužio audinys būtų malonus, lengvas, švelnus. Labiausiai tinka šilkas, atlasas, šifonas, aksomas ir panašūs audiniai. Norint labiau sujaudinti partnerį galima vilkėti permatomus, aptemptus drabužius, moterims palaidines su didelėmis iškirptėmis ar net šlapius drabužius, kurie atrodo erotiškai.

Giluminis (gilusis) petingas – tai artimiausią fizinį kontaktą leidžiantis patirti glamonių tipas. Apsinuoginę meilužiai šio petingo metu glamonėja kiekvieną kūno dalelę, įskaitant ir lytinius organus. Glamonėja rankomis, liežuviu. Šiam petingo tipui priklauso kunilingas, felacija – moters ir vyro lytinių organų stimuliavimas liežuviu. Partneriai į vienas kitą trinasi lytiniais organais, stimuliuoja liežuviu, tačiau vyras neįsiskverbia į makštį. Pasitelkiami ir originalesni būdai malonumui patirti, pavyzdžiui, moteris suspaustomis krūtimis ar pėdomis gali trinti vyro lytinį organą. Užsiimant giliu petingu dažnai praktikuojamas erotinis masažas. Partneriai vienas kitą gali masturbuoti rankomis. Dažniausiai tai daroma vienu metu, kad abu patirtų malonumą.

Patarimai einant link pirmojo suartėjimo per petingą:

* Petingas susijaudinimui naudojamas, kai pora dar nėra apsisprendusi dėl lytinio suartėjimo.

* Petingui labai svarbu pasirinkti tinkamą erdvę, sukurti jaukią atmosferą, kad pora jaustųsi saugiai, žinotų, kad niekas neužklups. Papildomai seksualiai stimuliuoja gundanti prieblanda arba ryški šviesa, leidžianti matyti partnerio kūną. Kambaryje verta pasmilkyti smilkalą, uždegti aromaterapinę žvakę.

* Glamones galima pradėti nuo aistrą žadinančios vakarienės, vienas kitą pora gali maitinti afrodiziakiniu maistu – braškėmis, juoduoju šokoladu, austrėmis, datulėmis, medumi. Galima valgyti nuo partnerio kūno.

* Svarbu nepamiršti ir žodžių galios, partneriui į ausį šnabždėti aistringus žodžius, kurie dažnai veikia ne prasčiau nei prisilietimai. Svarbu įsijautimas, kantrybė, dėmesingumas, švelnumas.

* Partneriai turi atsipalaiduoti ir atsiduoti pojūčiams, o ne galvoti apie buities reikalus.

* Norėdami per petingą patirti visišką malonumą, partneriai vienas su kitu turi būti nuoširdūs ir atviri. Mylimieji turi išsiaiškinti, kas kam teikia malonumą, o kas nepriimtina. Taigi, moterys ir vyrai, domėkitės ir pažinkite vienas kitą, tai labiausiai suartinanti priemonė, leisianti porai kartu gyventi iki gilios senatvės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis