Savaitės horoskopas: atsargiai - kai kuriomis dienomis tykos pavojai

Astrologinė prognozė savaitei, vasario 27-kovo 5 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Visą savaitę finansinius reikalus tvarkykite itin atidžiai, net jei tai – nedidelės sumos. Galimos netektys, nesėkmingi sandėriai. Nerekomenduojama pirkti išsimokėtinai: bus lengva pervertinti savo galimybes, įsipareigoti, o išpildyti pažadus nebus taip lengva.

Pirmosiomis savaitės dienomis bus sunku bendrauti. Dažniau nei įprastai kils nesutarimai, o nusileisti, rasti kompromisą nebus lengva. Dauguma bus linkę elgtis iššaukiančiai, net agresyviai. Ir tai neigiamai paveiks tiek darbinius, tiek asmeninius santykius.

Antroji savaitės pusė daugeliu aspektų bus paprastesnė ir malonesnė. Padidės teigiamų tendencijų įtaka, atsiras galimybė sulaukti sėkmės svarbiuose reikaluose, išspręsti sudėtingas užduotis. Darbe bus svarbūs užsispyrimas ir nuoširdumas, venkite lengvabūdiškumo.

SAVAITĖS HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Savaitės pradžioje jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Neprovokuokite rizikingų situacijų, nes galite nukentėti patys arba labai pakenkti kitiems. Iš žmonių, kurie patinka, kuriuos mylite, galite tikėtis dviprasmiškų pasiūlymų, linksmo flirto. Turėtų pavykti sutvarkyti materialinį, nuosavybės ar techninį reikalą. Savaitgalį užmirškite senas nuoskaudas, buvusius praradimus. Nederėtų griebtis taurelės ir tokiu būdu bandyti atgauti pusiausvyrą. Palanku ręsti kokį nors naują, tvirtą pamatą - ir tiesiogine, ir netiesiogine prasme.

JAUTIS

Savaitės pradžioje gali kilti įtarimų, kad kažkas turi priešiškų motyvų jūsų atžvilgiu. Norint pasiekti tikslą, gali tekti kažko atsisakyti arba labiau įsigilinti į aktualų klausimą, veikti užuolankomis. Galbūt užplūs vienišumo jausmas, nenoras bendrauti ir ką nors konkretaus veikti. Rūpinkitės sveikata, mityba. Nuo savaitės vidurio jau stiprės jūsų kūrybinės galios, romantikos troškulys. Savaitgalį kils ūpas kaip reikiant apsipirkti, kažką įsigyti kreditan, domėtis nekilnojamuoju turtu. Neužkibkite ant sukčių kabliuko.

DVYNIAI

Šią savaitę reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Netrūks aplinkinių dėmesio, tačiau galimi paslėpti motyvai, kurių jūs nesuprasite. Nebūkite patiklūs ir labiau saugokite jums patikėtas paslaptis. Ir nežaiskite kitų žmonių jausmais, nemanipuliuokite jų psichika, antraip patys nukentėsite. Gana palankus metas artistams, dailininkams, muzikantams, fotografams parodyti savo sugebėjimus. Savaitgalį būkite atidesni antrosios pusės poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau. Tik neskubėkite girtis, plepėti apie savo planus ir sumanymus - tuo gali kažkas pasinaudoti.

VĖŽYS

Nerami savaitė. Teisingumo, objektyvumo, draugiškumo norėsis kur kas daugiau. Galbūt susiruošite vykti į užsienį. Gresia traumos, avarinės situacijos. Regis, teks tvarkyti nuosavybės ir pinigų reikalus, derėtis. Galite sudominti neeilinę asmenybę. Tuo pat metu jūsų nuotaikos bus konfliktiškos, neslėpsite ambicijų ar užsispyrimo. Tai skatins nemalonius debatus. Savaitgalį norėsis nuveikti daug, bet pavyks kur kas mažiau. Negraužkite savęs dėl to. Gali būti, kad jūsų organizmas reikalauja poilsio ir ramybės. Palanku užsiimti menu, joga, medituoti.

LIŪTAS

Šią savaitę galite daug nuveikti, jei nesiblaškysite ir veiksite žinodami, ko norite. Tikriausiai teks bendrauti su mokslininkais, teisėtvarkos atstovais, politikais arba užsieniečiais. Tikėtina, kad išspręsite teisinį kazusą. Saugokitės sprogimų, ugnies, avarijų. Finansinė avantiūra gali pavykti, tačiau neaišku - jums ar jūsų sąskaita kažkam kitam. Tikėtina, kad užsimegs spontaniškas ryšys su originaliu asmeniu. Savaitgalio pabendravimai su menininkais arba keistuoliais suteiks naujų įspūdžių. Tik neužkibkite ant sumanių sukčių kabliuko.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Atsargiai ir su finansinėmis avantiūromis - galite nudegti. Kai kurie dalykiniai ar verslo reikalai, susitarimai kels rūpesčių. Pasistenkite, kad tvarkingi būtų dokumentai, ypač buhalteriniai, finansiniai. Tikriausiai jums trūks patikimų sąjungininkų, įgyvendinant numatytus projektus. Pasistenkite orientuotis į perspektyvą. Savaitgalį pravartu elgtis subtiliau, nes galite įžeisti kitų žmonių jausmus, neteisingai įvertinti situaciją. Nuo nervinės įtampos gelbės mėgstama veikla.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio galite susidurti su aršia konkurencija, opozicija. Neerzinkite pavojingų priešų, nemėtykite iššūkių. Lengva išprovokuoti barnį, agresiją. Išlaikykite diplomatiją. Tikriausiai jus domins dalykinės ir kitokios reformos, pertvarkymai, tačiau nerimą kels didėjančios išlaidos arba nuostoliai, skolos, palūkanos, realios ar galimos baudos. Finansiškai įsipareigodami išties būkite labai atidūs. Savaitgalis žada netikėtų naujienų, intriguojamų pasiūlymų. Galbūt leisitės į kelionę, užmegsite naują pažintį.

SKORPIONAS

Šią savaitę tikriausiai teks atkreipti dėmesį į savo ar šeimos nario, augintinio sveikatos būklę. Verčiau nerizikuokite sveikata jokiose situacijose bei labiau pasisaugokite traumų. Galbūt kils minčių, susijusių su naujomis investicijomis, veiklos permainomis. Labai svarbu deramą dėmesį parodyti žmogui, su kuriuo jus sieja bendri interesai ir atsakomybė. Savaitgalį būsite linkę dramatinti nesklandumus, praradimus. Galbūt nerimausite dėl sveikatos ar išvaizdos. Regis, tam išleisite nemažai pinigų. Keblumų gali kilti dėl vaikų, gerbėjų.

ŠAULYS

Norėsis nuotykių, egzotikos, azartiškų pramogų. Galbūt leisitės į avantiūrą ar audringą meilės nuotykį, dėl kurio galite nukentėti. Arba teks griežčiau auklėti šeimos narius, vaikus dėl jų iškrėstų išdaigų, kalbėtis su jais apie moralę, atsakomybę. Pravartu rūpestingiau elgtis su pinigais, materialinėmis vertybėmis. Savaitgalį seksis sportuoti, bet nesiseks sklandžiai bendrauti. Vis nepataikysite į taktą su kitų nuotaikomis. Dėl kažkokio lengvabūdiško poelgio gali tekti apgailestauti, teisintis. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

OŽIARAGIS

Ši savaitė prasidės neramiai. Galimas nemalonus įvykis. Galbūt pasiduosite pagundai elgtis kažkaip neleistinai, avantiūristiškai. Nesivelkite į ginčus - grubesnis žodis gali išprovokuoti kerštą. Saugokitės ugnies, traumų, avarijų. Nuo savaitės vidurio neblogai seksis vystyti kūrybinę veiklą, megzti meilės romaną arba draugystę, lavinti vaikus. Savaitgalis gana palankus tvarkai įvesti buityje, gyvenimo būdui bei mitybai koreguoti. Tik svarbu nepersitempti ir vengti eksperimentų. Svetimi receptai gali visai netikti jums.

VANDENIS

Šią savaitę atsargumo, savikontrolės bus mažiau nei paprastai. Didelis avarijų pavojus. Neužkibkite ir ant aferistų kabliuko. Aplinkinius galite nustebinti savo komentarais, liežuvio nelaikymu už dantų. Galbūt teks atsakyti už artimų žmonių poelgius arba nuo kažko stengsitės juos apsaugoti. Savaitgalį rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus, kūrybinė veikla. Jums gali pasirodyti, kad daug gerų norų pavirto tuščiomis kalbomis bei pažadais. Neverta dramatinti - nebūtinai esate teisūs.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio savo pastangomis galite papildomai užsidirbti, tačiau ir išlaidų padaugės. Apdairiai spręskite profesines, finansines problemas. Neskubėkite tikėti pažadais, nesižavėkite staiga sumanytomis reformomis. Dėl visų naujovių reikėtų pasukti galvą, pasiskaičiuoti, ką jos duos - naudą ar nuostolį. Galite tikėtis įdomių peripetijų jausmų srityje. Stenkitės daryti tik tai, kas nekenkia kitiems. Savaitgalį būsite neramūs ir emocionalūs, tad galite lengvai prarasti savitvardą. Dėl to kentės artimiausi žmonės. Galvokite, ką sakote, ir būkite atidesni prie vairo. Saugokitės vagių.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis