Horoskopas: savaitė bus kaip niekad emocinga ir jausminga

Astrologinė prognozė savaitei, vasario 20-26 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Pirmosios savaitės dienos bus be galo ramios ir produktyvios, tad išnaudokite jas svarbiausiems darbams. Galima pasiekti puikių rezultatų darbe, moksle; turėsite galimybę sėkmingai atlikti kūrybines užduotis. Palankus laikotarpis bus ir bendravimui, net skirtingą požiūrį turintieji ras bendrą kalbą.

Savaitės vidurys bus sudėtingesnis. Gali kilti sunkumų įvairiose gyvenimo sferose, ir norint išspręsti problemas, reikės labai pasistengti. Galbūt teks užsiimti ne itin įdomiu ir maloniu darbu, tačiau jo atidėti negalėsite.

Savaitės pabaigoje gali kilti bendravimo problemų, neišvengiami konfliktai ir ginčai. Nerekomenduojama spręsti svarbių klausimų, priimti galutinių sprendimų. Didesnė traumų tikimybė, tad būkite atsargūs.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Jeigu remsitės protu, intelektu, tai šią savaitę seksis kur kas geriau nei elgiantis impulsyviai, emocijų ar jėgos pagrindu. Kažkieno kantrybės bandymas jums gali baigtis nekaip. Gerbkite kitus, kontroliuokite save. Atsargiai kelyje ir su technika, ugnimi. Regis, jausite vidinį arba išorinį spaudimą iš peties pasidarbuoti. Savaitgalis žada susitikimus su draugais, renginius. Galbūt stengsitės išsiaiškinti jus dominančio žmogaus jausmus bei ketinimus. Daugiau laiko skirkite poilsiui, pabuvimui vienumoje. Venkite rizikos.

JAUTIS

Savaitės pradžioje dirbkite apskaičiavimų, planavimo, racionalaus požiūrio reikalaujančius darbus, nes jie seksis geriausiai. Tiktų eiti į pokalbius dėl darbo ar paskolų, teikti ataskaitas ir pan. Tikėtina, kad šiuo metu gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei bus siūloma keisti darbą, leistis į kelionę. Savaitgalį viską darykite iš esmės, apgalvotai. Pasidomėkite, ar nereikia pagalbos tėvams. Kažkas skatins jus veltis į avantiūras, nuotykius. Neužkibkite ant aferistų kabliuko.

DVYNIAI

Šią savaitę seksis geriau, jei veiksite ne vieni, o su sąjungininkais, partneriais bei pasinaudosite savo ir jų sukauptu žinių bagažu, naujausia informacija. Galite būti raginami imtis veiklos, kuri pareikalautų nemažų lėšų ir energijos. Galbūt mėginsite kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti. Savaitgalį galite atsidurti nepažįstamų žmonių draugijoje. Tikriausiai gims naujų iliuzijų, susijusių su ateitimi. Vis dėlto galite daug prarasti, jeigu būsite patiklūs, neblaivūs arba ne itin sąžiningi ir ištikimi.

VĖŽYS

Ši savaitė gana palanki darbo interviu, finansinėms deryboms ir pan. Daug sužinosite ir išmoksite, bendraudami su dalykiniais partneriais ir oponentais. Vis dėlto jus gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Būkite kantrūs, taktiški, gilinkitės į situaciją, besiklostančią santykiuose su aplinkiniais. Savaitgalį pasižymėsite gilia psichologine įžvalga. Galimi kontaktai su užsieniečiais, įžymybėmis. Tačiau ne visi, žadantys paramą ir palaikymą, yra nuoširdžiai pasirengę padėti. Pavojai gresia kelionėse.

LIŪTAS

Ši savaitė gana palanki įvairiai veiklai ir įvairiam bendravimui. Turėtų džiuginti ir pasimatymai, šou renginiai. Kils nenugalimas noras mylėti ir būti mylimiems. Nuo trečiadienio turbūt teks dirbti daugiau už kitus. Regis, nuotaiką gadins suvokimas, kad kažką turite paaukoti ar keisti. Galbūt staiga pasijusite labai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų bei jėgų. Savaitės pabaiga bus kupina emocijų ir vidinių dramų. Tuo pačiu metu kai kas džiugins, jaudins, o kai kas kels skausmingus išgyvenimus. Saugokitės traumų, nelįskite į aferas.

MERGELĖ

Šią savaitę turbūt pareigingai ir kūrybingai darbuositės. Galite pajusti nenumaldomą aktyvios ir rizikingos veiklos troškulį bei nepasitenkinimą esama padėtimi. Galbūt pasireikš dalykinis avantiūrizmas, sportinė rizika ar pan. Nerimo arba nuostolių gali suteikti vaikai. Atsargiai elkitės su ugnimi, technika. Savaitgalis bus gana ūkiškas. Atsiras nenumatytų problemėlių, rūpesčių. Nedžiugins sveikata ir bendravimo keliama įtampa. Įsiklausykite į kitų žmonių psichologines reikmes. Nekenkite sau ir kitiems.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio gana daug dėmesio skirsite šeimos ir meilės klausimams. Norėsis sudėlioti tam tikrus taškus, kad paaiškėtų, kaip gyventi toliau. Galbūt leisite sau įsigyti daiktą, kuriam anksčiau gailėjote pinigų. Galima tikėtis ir žavios pramogos, flirto. Tačiau darbo reikaluose gali susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių nuomonės bei interesai. Savaitgalį nuo jūsų labai priklausys aplinkinių nuotaika ir laisvalaikio kokybė. Pasistenkite reikšti tik gražius jausmus ir venkite priekaištauti, įtarinėti. Saugokite sveikatą - jai gali iškilti didelis pavojus.

SKORPIONAS

Šią savaitę gali pavykti papildomai užsidirbti. Tik nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi ir nereikalaukite/neimkite "padėkučių". Nenustebkite, jei slidus reikalas neišdegs. Verčiau nuoširdžiai domėkitės artimųjų reikalais, o ne stenkitės atsipirkti daiktais, pinigais. Savaitgalį nepalanku spręsti svarbius reikalus, ieškoti didelių kompanijų, nuotykių. Geriausiai laiką praleisite su šeima, žinoma, jei neprovokuosite barnių dėl niekų. Labiau branginkite savo vaikus ir saugokite juos nuo pavojų.

ŠAULYS

Šią savaitę būsite emocingi, jausmingi, tačiau tai nesutrukdys puikiai darbuotis ir draugiškai bendrauti. Galite gauti pageidaujamą pagalbą, informaciją. Palanku prekiauti ir patiems pirkti reikalingas prekes ar paslaugas, tartis dėl nuomos, kredito. Tačiau bet koks nesaikingumas gali atnešti nemalonių pasekmių. Savaitgalis gali atnešti ir malonių, ir nesmagių žinių bei kontaktų. Nebūkite kategoriški, jeigu kas nors jums nepritars ar prieštaraus. Didesnė gaisro, sprogimų ir avarijų tikimybė, tad būkite atsargūs.

OŽIARAGIS

Ši savaitė gali būti labai permaininga. Darbas vys darbą, teks daug bendrauti, dalintis žiniomis. Būsite valdingi, įtaigūs, tad pašnekovus galite įkalbėti padaryti bet ką. Verčiau neįsipainiokite į abejotinus sandėrius. Savo reikalais visų pirma rūpinkitės patys, nesitikėdami valdininkų malonės. Savaitgalį galite gauti viliojamą pasiūlymą, papildomai užsidirbti pinigų arba įsigyti vertingą daiktą. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais. Jei įmanoma, pailsėkite nuo protinio darbo. Atsargiai kelyje bei su technika, elektra.

VANDENIS

Šią savaitę būsite nusiteikę ramiai siekti savo planinių tikslų. Mokėsite pasinaudoti užuominomis, išgauti paslaptis, intuityviai jausite, kas būtų naudinga. Jei jums neduoda ramybės baimės, prietarai, tai labai padėtų filosofinis požiūris į gyvenimą ir save. Atpalaiduotų ir menas, meditacijos, meilė. Tik susilaikykite nuo lengvabūdiškų poelgių. Savaitgalį gali pasireikšti nesaikingumas valgant ir geriant, perkant ir puošiantis. Nešvaistykite pinigų niekniekiams. Venkite svaigalų, nes per juos užgrius nemalonumai.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio gerai seksis veikla, kuriai svarbi intuicija, psichologinė ir finansinė įžvalga, meniškumas, altruizmas. Galimos nelegalios pajamos ar slaptas sandėris. Galbūt atnaujinsite seną pažintį. Jeigu dėl kažko negalėjote pasiryžti, turbūt pagaliau pralaušite ledus. Tikriausiai bus gundymų investuoti, ryžtis finansinei rizikai. Venkite nepamatuotų sprendimų. Savaitgalį venkite triukšmingų renginių, kompanijų. Geriau jausitės ir mažiau pralošite, jei pabūsite vieni su savo mintimis. Saugokitės sukčių ir patys nesukčiaukite.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis