10 požymių, kad šalia jūsų – idealus vyras

Žinoma, tobulų žmonių nėra. Tačiau kai mes įsimylime, tas žmogus mums atrodo pats geriausias pasaulyje. Vis dėlto, bėgant laikui gali kilti abejonės, ar tinkamą žmogų pasirinkome gyvenimo palydovu?

1. Nebijo sunkumų ir sprendžia problemas

Tikras vyras – tai ne šiaip nuvalkioti gražūs žodžiai, bet ir ryžtingi poelgiai. Sunkiomis akimirkomis jis visada pasiruošęs pasiūlyti savo tvirtą vyrišką petį.

2. Moka savarankiškai paruošti vakarienę

Ir dar sugeba tai padaryti nepanaudodamas visų namuose esančių indų. Vyras, kuris atrodo vyriškai ir tuo pat metu moka ruošti maistą – tiesiog idealus. Būtent taip mano šiuolaikinės moterys. Net jeigu jis nuspręs paprasčiausiai išvalyti melioną ir patiekti jį gražiame inde.

3. Visada palaiko, net jeigu jūs padarėte rimtą klaidą

Visi mes darome klaidas ir kai tai vyksta, jūsų mylimasis turi būti jūsų pusėje. Net jeigu jūs esate neteisi. Vietoj priekaištų toks vyras demonstruos jums paramą.

4. Atkreipia dėmesį į smulkmenas

Tai nereiškia, kad vyras turi žinoti kiekvieną jūsų gyvenimo detalę ar prisiminti, kokia suknele ir bateliais buvote tą dieną, kai susitikote. Tačiau jis tvirtai žino, kiek cukraus dėti jums į arbatą, kokią dainą palikti per radiją, nes ji jums patinka.

5. Jis išmintingas, ne šiaip sau protingas

Niekas nesiginčija, kad naudinga šalia turėti žmogų, kuris žino branduolinės fizikos principus, tačiau dar svarbiau žinoti, kad šalia esantis moka rasti išeitis iš bet kokių gyvenimiškų situacijų. Jeigu jūsų vyras sugeba jums duoti gerą patarimą, kai jūs, pavyzdžiui, pykstatės su mama, tai jums labai naudinga.

6. Žino, kaip pakelti jums nuotaiką

Kai jums blogai, jūsų vyras visada žino, kaip jus pralinksminti: jis pajuokaus, palaikys ir padarys būtent tai, kas privers jus pasijausti geriau.

7. Sugeba susitarti ir rasti kompromisą

Su policininkais, santechnikais ir verkiančiomis moterimis, be grasinimų ir pakišų. Ir net su agresyviu kaimynu iš aštunto aukšto.

8. Jis nepamiršta jūsų problemų, vos tik išeina pro namų duris

Vyrams paprastai sudėtinga susikoncentruoti į kelias problemas vienu metu, tačiau mylintis vyras nenukiš jūsų reikalų į skrynią „pagalvosiu apie tai rytoj“.

9. Jam svarbi jūsų nuomonė

Sutuoktiniai turi būti ne tik sugyventiniai, bet ir ištikimi patarėjai. Tai nereiškia, kad antrąją pusę reikia laikyti „po padu“. Labai svarbu mokėti priimti sprendimus kartu.

10. Jis jums padeda namų ruošoje

Jeigu jūsų sutuoktinis jus vertina ir gerbia, jis jūsų nepavers namų darbininke. Jis supranta, kad jūs taip pat pavargstate darbe, todėl visada padeda tvarkytis, jeigu tik to paprašote. Juo labiau, kad bendromis jėgomis buities darbai nudirbami greičiau, ir galbūt net lieka laiko kartu pažiūrėti patinkantį filmą ar dar ką nuveikti.

Žinoma, kiekvienas žmogus turi savą antrosios pusės idealą. Ir kiekvienas turi savų požymių, pagal kuriuos renkasi gyvenimo palydovą. Svarbiausia yra rasti tą, kuris visada jus statys į pirmą vietą, ir kuris bus jums svarbiausias – tai ir yra raktas į idealią santuoką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis