Horoskopas: taip retai būna – ši savaitė palanki viskam!

Astrologinė prognozė savaitei, lapkričio 28 - gruodžio 4 dienoms.

BENDRA PROGNOZĖ

Savaitė bus palanki. Ir tinka ji patiems įvairiausiems reikalams, svarbiausia – imtis jų entuziastingai! Daugeliui pavyks ne tik kūrybingai įveikti įprastas užduotis, bet ir rasti visiškai naujų ir itin efektyvių metodų. Dalykinis aktyvumas bus aukštas, ypač tų, kas stengiasi ne tik pajamas padidinti, bet ir pakilti karjeros laiptais, realizuoti ambicingus planus.

Asmeniniuose santykiuose galimos permainos: jausmai tampa stipresni, auga artumo poreikis; pavyks įveikti nesutarimus, susitarti dėl kažko svarbaus. Galima dalintis paslaptimis, sulauksite pritarimo ir palaikymo.

Savijauta bus nebloga visą savaitę, bus naudingos profilaktinės procedūros. Jei jau seniai planavote pradėti sveiką gyvenimo būdą, dabar galite žengti pirmuosius žingsnius. Tai tikrai bus nesunku.

HOROSKOPAS VISIEMS ZODIAKO ŽENKLAMS

AVINAS

Nuo pirmadienio ne itin malonios permainos gali paliesti meilės sritį. Regis, lyg iš šalies pažvelgsite į savo prisirišimus, santykius ir apsispręsite dėl gana skausmingų pokyčių. Gali pakvipti karjeros perspektyvomis, tačiau teks kantriai dirbti. Savaitgalį galite būti nepastovūs, permainingų nuotaikų. Regis, niekaip negalėsite atitrūkti nuo neseniai patirtos situacijos. Bus smagiau, jeigu neišsisukinėsite nuo bendravimo, susibūrimų. Tai gerai paveiks savijautą ir santykius su kitais.

JAUTIS

Šią savaitę labai svarbu mąstyti kuo pozityviau ir nenuleisti rankų dėl menkų nesėkmių. Mintys turės tendenciją pildytis. Jeigu nuo jūsų nutolo svarbus žmogus, nepulkite dramatizuoti. Gali būti, kad teks dalyvauti susitikimuose su žmonėmis, atvykusiais iš toli, įžymybėmis ar šiaip įdomiais veikėjais. Savaitgalį jums neduos ramybės globaliniai dalykai, politika. Galbūt jausitės svarbaus proceso dalyviai ar liudininkai. Regis, jaudins kai kurių asmenų rodomas ypatingas dėmesys.

DVYNIAI

Šią savaitę derėtų pasistengti, kad nepakriktų jums svarbūs santykiai. Laikykitės pažadų, nevėluokite į susitikimus, renginius. Žinoma, ne vien nuo jūsų priklausys, ar viskas vyks sklandžiai, nes nuvilti gali ir kiti asmenys, kuriems stinga pareigingumo, atsakomybės. Gali išryškėti jūsų finansinis talentas. Savaitgalį veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis, politikais, užsieniečiais. Galbūt vyksite į svarbų renginį ar į svečius.

VĖŽYS

Šią savaitę turėsite daug darbo - kai ką teks paskubomis užbaigti, o kai kas kaip tik prasidės ar įsibėgės. Neerzinkite priešų, konkurentų, nekelkite ultimatumų savo gyvenimo partneriui. Verčiau pamėginti suvokti savo silpnybes ir atsikratyti nerealių iliuzijų. Savaitgalį norėsis kažko neįprasto, naujo, ieškosite nuotykių ir nesunkiai jų rasite. Tačiau iš artimiausių žmonių galite nesulaukti pritarimo. Pasistenkite suderinti interesus, rasti kompromisą.

LIŪTAS

Šią savaitę nevenkite kaip reikiant paplušėti. Svarbu pasirūpinti ir sveikata, įvaizdžiu. Regis, nerimo gali sukelti kelioninis ar tarnybinis romanas, nuotykis. Pastarasis arba rizikinga afera gali atnešti nuostolių. Saugokitės gamybinių traumų ir kitiems nesudarykite pavojingų situacijų. Savaitgalį būsite labai jautrūs savo išvaizdos trūkumams, bet kokiai kritikai. Vis dėlto būsite gana optimistiškai nusiteikę net tuo atveju, jeigu neturėsite progos aiškiai pajusti savo pranašumo, išgirsti komplimento.

MERGELĖ

Šią savaitę neįsileiskite į širdį pavydo, nepasitikėjimo partneriu graužaties, antraip jos ilgai neatsikratysite. Reikalas, kurio imatės dėl šeimos gerovės, atrodo panašus į rizikingą avantiūrą. Vis dėlto jei jūsų nepergudraus, tai rizika pasiteisins. Parodykite dėmesį dominančiam asmeniui. Neatsisakykite pasiūlymo pasikalbėti prie kavos puodelio. Pokalbis, flirtas bus ne tik malonus, bet ir naudingas. Savaitgalį seksis gerai pasirodyti scenoje, žaidimuose. Galite pamėginti sustiprinti naują pažintį.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę viena netinkama fraze galite sugadinti svarbius santykius. Jūs arba jūsų pašnekovai stokosite takto ir kantrybės, tad tikėtini apsižodžiavimai ir įsižeidimai. Gali net pakvipti skyrybomis. Vis dėlto tarp jūsų bus ir laimėtojų, kuriems fortūna žada sėkmę sporte, scenoje ar kt. Savaitgalį jūsų jausmai, emocijos bus nepastovūs, todėl planai nuolat keisis. Tiktų aplankyti tėvus, kitus šeimos narius. Sekmadienį daugiau dėmesio skirsite meilės reikalams, kūrybai, vaikams.

SKORPIONAS

Šią savaitę prasidės jaunatis ir ji skatins norą daugiau vartoti, apsirūpinti, būti sotiems ir turtingiems. Mielai lepinsite vaikus, net leisitės jų vedžiojami už nosies. Galima nauda iš slapto sandėrio, nuomos ar kt. Būsite nusiteikę bendrauti, viskuo domėtis, todėl galite išsiaiškinti daug jus dominančių dalykų. Savaitgalį rinkitės šeimos židinio ramybę, poilsį. Tai padės labiau suartėti su artimais žmonėmis ir sukaupti energiją naujai savaitei.

ŠAULYS

Šią savaitę užplūs lavina jausmų ir troškimų. Ištarkite gerą žodį tam asmeniui, su kuriuo pašlijo santykiai, atsiprašykite. Labai svarbu išlikti tvirtiems, nesutrikti, jei atsitiktų kas nors nenumatyta. Jums gali pavykti susitarti dėl kredito ar uždarbio arba gauti naudos iš vienkartinio sandorio, nuomos, tarpininkavimo. Savaitgalį pabendraukite su patikimais bičiuliais, tėvais. Be to, raskite tokį užsiėmimą, kuris padės atsipalaiduoti, nusiraminti. Gali būti, kad teks duoti ar imti interviu.

OŽIARAGIS

Nuo pirmadienio gali padaugėti mėginimų manipuliuoti jumis. Regis, kažkas už jus apkalba, šmeižia. Svetima paslaptis gali būti svarbus įrankis, norint kažką įrodyti ar suvaldyti. Pasisaugokite sukčių, nelįskite į aferas. Jus gali pasiekti keistos naujienos iš pažįstamų asmenų. Pasistenkite apsispręsti, kuria kryptimi nukreipti energiją. Savaitgalį jums labiausiai norėsis paprastų žemiškų malonumų. Vertinsite gerus santykius šeimoje. Tai padės išlaikyti gerą nuotaiką netgi tada, jei kas nors nepavyks.

VANDENIS

Šią savaitę gali strigti svarbūs reikalai. Bus nelengva apginti savo nuomonę. Galbūt girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Ypač stipriai į iliuzijas klampins meilės svajos. Gali būti ir taip, kad patys suvoksite, ką darote, bet tyčia klaidinsite, viliosite į pagundas kitus. Atsargiau su technika, elektra bei kelyje. Galite sėkmingai tvarkyti konfidencialius reikalus. Savaitgalį kažkas sujauks jūsų planus. Atsargiai su svaigalais, alkoholiu - gresia apsinuodijimai, nesusipratimai, intrigos, o gal net vagystės ar apgaulės.

ŽUVYS

Šią savaitę jums bus sunku nuslėpti savo trūkumus, jei stokojate konkrečių įgūdžių, kompetencijos ar turite dėmių biografijoje. Galite sugadinti dalykinį įvaizdį, įsivelti į intrigas. Pasisaugokite sukčių. Vis dėlto tikėtini įdomūs susitikimai, o kažkieno tarpininkavimas gali lemti jums sėkmę. Panašu, kad šeštadienį vienatvė jums negresia - atsidursite minioje arba draugų būryje. Jūsų įtaka kitiems bus labai juntama, net jei patys jausitės pavargę, kupini baimių, nerimo.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis