Savaitės horoskopas: kokių savybių šią savaitę jums tikrai prireiks

Astrologinė prognozė savaitei – rugsėjo 12-18 dienoms.

BENDROS PROGNOZĖS

Šią savaitę seksis tiems, kas nebijo sunkumų ir neatsitraukia, jei netikėtai kelyje atsiranda kliūtys. Taigi, raskite savyje ryžtingumo ir užsispyrimo, – šios savybės jums labai pravers.

Jei kas nors bandys jūsų kantrybę, norės sukelti konfliktą, stenkitės išsaugoti šaltakraujiškumą. Atminkite: pralošia tas, kuris pirmas pradeda nervintis. Dalykiniuose pokalbiuose stenkitės laikytis visų formalumų, būkite mandagūs ir korektiški, net jei suprantate, kad nepavyks pasiekti susitarimo ar kokio apčiuopiamo rezultato. Stenkitės sudaryti gerą nuomonę apie save. Žmonės, su kuriais nepavyko susitarti dabar, būtinai į jus kreipsis vėliau.

Taupykite ir laiką, ir pinigus, ir savo energiją - leiskite tai pamažu ir tik tam, kam verta. Stenkitės kontroliuoti savo proveržius. Pusiausvyra ir blaivus protas padės išvengti nuoskaudų ir nusivylimų.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

AVINAS

Nuo pirmadienio gali strigti numatyti darbai, vargins nesutarimai su aplinkiniais. Kuo daugiau norėsite, tuo mažiau gausite, ypač jei tuos norus reikšite įžūliai. Saugokitės elektros iškrovos. Savaitės viduryje prisiminsite, ką reiškia komplimentai, bendraminčių draugija. Nuo ketvirtadienio vėl bus nelengva. Galbūt atskleisite klastą, melą arba seną klaidą. Galimos keblios situacijos, sveikatos sutrikimai. Nederamu elgesiu nuo savęs galite atstumti jums neabejingą asmenį.

JAUTIS

Šią savaitę teks atidėti arba skubinti suplanuotą reikalą, susitikimą. Galbūt išvyksite į komandiruotę. Lengva patekti pareigūnų nemalonėn, susigadinti reputaciją. Saugokitės traumų. Periodo viduryje pradės ryškėti karjeros perspektyvos, susitiksite su senu pažįstamu. Deja, gali nutikti ir taip, kad per draugus, pažįstamus patirsite nuostolių, įsivelsite į avantiūrą. Savaitgalį elgsitės keistokai. Galbūt išaiškės kažkokia klasta, melas ar dvigubas žaidimas jausmų sferoje. Nepakenktų daugiau pabūti vieniems, susivokti.

DVYNIAI

Savaitė nežada stebuklų, sunku bus išvengti finansinių problemų, o gal ir sankcijų. Pasisaugokite avarinių situacijų, agresijos. Galite gauti lauktą žinią iš užsienio, sudalyvauti tarptautiniame renginyje. Nuo ketvirtadienio darbo bus itin daug, stigs supratimo, palaikymo tiek iš kolegų, tiek iš artimųjų. Reikėtų vengti kritikuoti kitus. Savaitgalį gerai nuteiks draugų, o ypač priešingos lyties dėmesys, renginiai. Seksis tvarkyti organizacinius reikalus. Būkite atidesni savo šeimos nariams.

VĖŽYS

Šią savaitę norėsis elgtis spontaniškai, išbandyti tai, kas dar nebandyta, net jei tam prieštarautų įprastos taisyklės. Vilios ir meilės avantiūros, pikantiški potyriai. Nerimausite dėl ateities, bet atsakingai paruoštas projektas turėtų suteikti gerų vilčių. Tik nebūtinai nudžiugins žinia iš užsienio ar švietimo įstaigos. Savaitgalį būsite energingai nusiteikę. Tik nesivelkite į konfliktus, saugokitės traumų. Yra pavojus, kad nuo mažiausio degtuko įsiliepsnos didelė ugnis.

LIŪTAS

Šią savaitę dėmesio reikalaus neužbaigti darbai, vaikai bei jų poreikiai, tačiau jėgų ir kantrybės jums gali pristigti. Saugokitės traumų, nuostolių. Jeigu ieškote tarpininkų ar sąjungininkų, tai gali pasisekti. Tikriausiai teks spręsti finansinius rebusus. Galbūt neapdairiai elgėtės su pinigais, dokumentais ir dabar ryškėja spragos. Savaitgalį bandysite įgyvendinti kai kuriuos planus, susijusius su kelione, mokslu ar sportu. Galbūt sudominsite neeilinį žmogų.

MERGELĖ

Šią savaitę aplinkinius gali nuvarginti jūsų kandi kritika, nesubtilus flirtas. Nepakenktų daugiau takto ir paprastumo. Galima tikėtis informacijos, susijusios su darbu, verslu, teisinėmis peripetijomis. Regis, susikirs jūsų ir antrosios pusės arba verslo partnerių interesai. Savaitgalis praeis gerai, jeigu turėsite pakankamai pakantumo ir kantrybės. Galite įsigyti reikalingų daiktų arba juos remontuoti, iš pagrindų kuoptis namuose, atsikratyti nebereikalingo šlamšto ar trukdančių ryšių.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio nepatartini interviu bei oficialūs pokalbiai, nes jie gali pakrypti ne taip, kaip tikitės. Regis, pasižymėsite ypatingu kūrybingumu, meilės polėkiu. Vis dėlto skubėdami, rizikuodami galite kažką sugriauti. Profesinėje veikloje bus negailestingai ryškinami jūsų trūkumai, darbų spragos. Savaitgalį susidursite su tam tikra konkurencija. Galite nekaip jaustis, patirti sunkumų bendraudami su priešinga lytimi. Verčiau nesureikšminkite savo teisybės ir nemenkinkite kitų.

SKORPIONAS

Šią savaitę galimas nesusipratimas bendraujant arba lauksite ir nesulauksite aiškaus atsakymo į rūpimą klausimą. Darbe venkite aplaidumo, tinkamai elkitės su įranga, elektra, o vairuodami būkite itin atidūs. Tikriausiai atsiras progų pademonstruoti savo žavesį priešingai lyčiai, padaryti įspūdį publikai ar kt. Būkite atidesni vaikams. Savaitgalis žadins norą tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Tam galite pakloti nemažą pinigų sumelę. Pasisaugokite traumų, persitempimo.

ŠAULYS

Nuo pirmadienio teks pasinervinti dėl darbo reikalų, mokesčių ar dokumentų. Regis, būsite linkę demonstruoti drąsą, netgi įžūlumą. Galimi skandalai ir įtemptos situacijos, gresiančios rimtais nemalonumais. Vis dėlto gerų emocijų sukels susitikimas, laiškas, gautas atsakymas ar pranešimas. Savaitgalį turbūt sutiksite simpatiją, gerbėją, draugą ir šauniai praleisite laisvalaikį, pasportuosite ar pasireikšite prieš publiką. Gali atsinaujinti romantiškas ryšys. Saugokite nuo pavojų vaikus.

OŽIARAGIS

Šią savaitę iš aplinkinių galite sulaukti to, ko mažiausiai tikėjotės. Jūsų nepasitenkinimas gali virsti slaptu kerštu. Nežiopsokite kelyje. Savaitės vidurys jau tinkamesnis verslo susitarimams, komercijai, apsipirkimui, darbo paieškoms, sutartims. Regis, susidursite su etine ar teisine dilema. Savaitgalį geriausiai jausitės namuose, su žmonėmis, kurie jus supranta. Jei šeimoje trūks darnos, laimingi tikrai nebūsite. Regis, nersitės iš kailio, kad kažką įrodytumėte saviems ar svetimiems.

VANDENIS

Savaitės eigą sunku prognozuoti. Regis, niekam negalėsite daryti įtakos taip, kaip norite. Gali kilti noras bendrauti, flirtuoti su tais, nuo kurių anksčiau stengėtės laikytis atokiau. Būsite susirūpinę savo finansinėmis galimybėmis, vos spėsite tenkinti artimųjų poreikius. Pasiseks, jei nestokosite ramios, kūrybiškos atmosferos. Savaitgalį teks daug judėti, bendrauti telefonu ir skaipu, rašyti. Noriai lankysite giminaičius, draugus. Labiau saugokite vaikus.

ŽUVYS

Nuo pirmadienio bus sunku įsitraukti į darbus. Netikėtas susitikimas, įvykis ar nuotykis jus gali priversti keisti planus. Vis labiau nesinorės viešumo, nervins apkalbos. Jums stigs emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis, ką spręsti - darbines ar asmenines problemas. Susiimkite, antraip galite išprovokuoti agresiją, ryšių nutrūkimą. Savaitgalį pravartu grožėtis menu, gamta, ją puoselėti. Pagalvokite, ką turėtumėte padaryti, kad šeimos židinys būtų jaukesnis. Galbūt surasite pamestus pinigus, daiktus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis