Esate energiniai vampyrai ar donorai – sužinokite pagal savo gimimo datą

Ne vienas iš jūsų esate pastebėję, kad būnant tarp kai kurių žmonių, netikėtai apima silpnumas, rankos nusvyra, nebetenkate jėgų, nebelieka noro toliau darbuotis, net nebepajėgiate galvoti. Greičiausiai tai - energinio vampyro darbas, siurbiančio jautrių ir lengvai pažeidžiamų žmonių bioenergiją.

Be to, energiniai vampyrai mėgsta konfliktuoti, kelti skandalus ne tik namuose, bet ir darbe, viešose vietose. Šio tipo žmonės patiria didžiulį malonumą, matydami greta kenčiantį ir išgyvenantį artimąjį ar visai nepažįstamą asmenį.

Sapnai, susiję su mirtimi, - jų mėgstamiausia tema

Pirmiausiai verta įsidėmėti, kad norint siurbti kitų žmonių energiją, tam reikalingos ir atitinkamos sąlygos. Kitaip tariant, nusižiūrėta auka turi būti išmušta iš pusiausvyros, jaustis susikrimtusi, nusivylusi ar įskaudinta. To ir siekia „vampyras“ kabinėdamasis prie jos beprasmiškais, įkyriais, nieko nepasakančiais žodžiais ir monotonišku kalbėjimu. Negana to, jis nutraukia auką per pusę sakinio, užverčia ją nesibaigiančiais klausimais, bet atsakymų nenori girdėti. Tuo pačiu atimdamas iš pašnekovo bet kokį norą kalbėti. Nes bendrauti su tokiu žmogumi – tikra kančia! Jis girdi tik save ir mėgaujasi, pamatęs, kad auka pavargo klausydama ir jaučiasi išsunkta tarsi citrina. Būtent tuo metu donoro biolaukas sugriaunamas ir energiniam vampyrui niekas nebetrukdo pasikrauti jo energija.

Norint išsiaiškinti, ar jūsų artimiausioje aplinkoje yra vampyriškų žmonių, būtina atkreipti dėmesį į jų elgesį. Žmogus, įpratęs maitintis kitų energija, mėgsta ilgai kalbėti telefonu. Beje, dažniausiai skambina netinkamu laiku, kai kitas jau miega, ilsisi arba valgo, maudosi vonioje. Pokalbis su juo gali trukti ne vieną valandą. „Vampyrui“ svarbu užversti auką „tuščių“ žodžių lavina, o po to „siurbti“ iš jos energiją.

Energiniai vampyrai pasigardžiuodami „praryja“ kitų žmonių tragedijas ir nelaimes. Jie su malonumu perpasakoja pamatytus tragiškus įvykius, katastrofas pasaulyje arba siaubo filmų siužetus. Sapnai, susiję su mirtimi, – jų mėgstamiausia tema! Kol vieni žmonės nuoširdžiai nuliūsta ir išgyvena dėl kaimyną ar bičiulį ištikusios bėdos, „vampyrai“ patiria pasitenkinimą. Nes tuo metu jų energinė „taupyklė“ pasipildo naujais resursais.

Tokių žmonių namuose augintiniai ilgai neišgyvena

Įdomu tai, kad energinį vampyrą galima nustatyti pagal jo įpročius, bendravimo būdus ir net kulinarijos pomėgius! Teigiama, kad siurbiantys kitų energiją - visai abejingi saldumynams ir karštiems gėrimams: arbatai, kavai, kakavai. Užtat jų mėgstamiausi patiekalai – šalti gėrimai ir aštrūs valgiai.

Tokių žmonių namuose augintiniai ilgai neišgyvena. Žūsta ir kambarinės gėlės. Greitai sugenda ir buitinė technika bei kiti prietaisai. Dar vienas išskirtinis „kraujasiurbių“ požymis - jiems tiesiog būtinas kūniškas kontaktas su savo auka. Bet užtenka paliesti jos ranką ar petį, „netyčia“ užlipti ant kojos, stumtelėti iš nugaros ar užgriūti visuomeniniame transporte.

Be to, energiniai vampyrai turi polinkį imti kreditus, skolintis ir negrąžinti pinigų. Net ir puikiai žinodamas, kad tuo metu skolintojo yra nelengva finansinė padėtis. Energiniai vampyrai mėgsta pabrėžti, kad jie yra labai svarbūs, reikšmingi, turintys daug pažinčių ir ryšių. Aišku, dėl savo žodžio laikymosi negali būti ir kalbos. Tuo tarpu žmogus patiki energiniu vampyru, tikisi jo pagalbos, gaišta laiką, deda pastangas ir tuo pačiu maitina „kraujasiurbį“, kuriam tik to ir reikia!
Šio tipo žmonės „nesiurbia“ kitų, bet neatiduoda ir savo energijos

Bioenergijos specialistų tvirtinimu, pasitelkus numerologiją, energinį vampyrą galima nustatyti pagal jo gimimo datą. Tarkim, tikėtino „vampyro“ gimimo data: 1985 metai, liepos 6 diena. Gimimo datą reikia parašyti skaičiais. Po to šiuos skaičius sudedame: 1+9+8+5+0+7+0+6 = 36. Šiuos gautus skaičius dar kartą sudedame: 3+6 = 9. Tai yra gautus skaičius reikia sudėti tol, kol lieka vienas skaičius. Šiuo atveju galutinis skaičius – 9. Jis nurodo energijos lygį, kuris duotas žmogui nuo gimimo. Skaičius 9 reiškia „baltąjį magą“, turintį unikalią galimybę valdyti savo energiją. Kitaip tariant, reikalui esant jis gali ir atiduoti ją, bet pats niekada nesimaitina kitų energija. Tačiau, jei sudėjus gavote skaičius 1, 2 ar 3, tai reiškia, kad esate energiniai vampyrai, sąmoningai arba ir nesąmoningai siurbiantys kitų energiją. Beje, taip padaroma ne tik konfliktuojant, bet ir nuoširdžiai bendraujant.

Skaičiai 5, 6 ar 7 apibūdina jo turėtoją kaip žmogų, turintį normalų bioenergijos lygį. Tokie žmonės retai tampa „vampyrais“. Arba išimtinai tik savo noru, bet ne pagal savo prigimtį.Vadinasi, skaičiai 5 ar 7 liudija, kad esate „donorai“. Tai tie žmonės, kurie atiduoda energiją „vampyrams“ prieš savo valią. Nors jie patys nepajėgūs siurbti kitų eneriją, užtat dažnai bendraujant su energiniais vampyrais, ilgainiui energija susilpnėja arba net išsenka.

Be to, tas pats skaičius 6 ir 8 gali liudyti, kad esate neutralūs. Šio tipo žmonės nesiurbia kitų energijos, bet neatiduoda ir savosios. Jų energinis laukas pakankamai apsaugotas ir stiprus, todėl jie dažniausiai būna žvalūs ir energingi.

O tie, kurių galutinis skaičius 8 ar minėtas 9, laikomi savanoriais donorais: jie turi energijos perteklių ir dalinasi juo su aplinkiniais.

Tuo tarpu skaičius 4 reiškia „juodąjį magą“. Nors šio tipo atstovai gali būti ir neutralūs. Tai reiškia, kad tokie žmonės turi polinkį siurbti kitų energiją, kadangi jo paties biolaukas gana silpnas ir reikia nuolat papildyti energija. Nors kai kurie iš jų gali tapti ir energiniais vampyrais. Užtat „juodieji magai“, kaip ir „baltieji magai“, gali kontroliuoti savo energijos lygį.

„Vampyro“ ir „donoro“ sąjunga gali būti ir visai sėkminga

Taigi, žinodami savo artimų žmonių, draugų, bičiulių, pažįstamų gimimo datas, galite apskaičiuoti, kuris iš jų kelia potencialų pavojų ir kaip elgtis su tokiais žmonėmis.

Būtent pagal šiuos išvardintus kriterijus ir gali būti užmezgami atitinkami tarpusavio santykiai. Kaip bebūtų keista, bet „donoro“ ir „vampyro“ sąjunga gali būti ir visai sėkminga. Tiesa, su sąlyga, jei abiems užteks „donoro“ energijos. Priešingu atveju, „donoras“ visą laiką jausis energiškai ir emociškai išsekęs. „Neutralūs“ ir „baltieji magai“ - irgi sėkmingas derinys. Tarp jų vyrauja stabilūs, pakankamai ramūs ir išlaikyti santykiai. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo ir nesuderinami, bet „juodieji ir baltieji magai“ – taip pat teigiamas duetas. Šių tipų žmonės paprastai linkę itin bendrauti. Todėl jiems nesunku užmegzti santykius ir atrasi bendrų sąlyčio taškų.

Itin nesėkminga pora – „vampyrai“ ir „juodieji magai“. Todėl, kad jie stengiasi išsiurbti vienas kito energiją, o tai, anksčiau ar vėliau, priveda prie abiejų energijos išsekimo. Su „juodaisiais magais“ „neišgyvens“ ir „neutralai“, nes nesugebės reikiamu momentu pasikrauti. Likusieji žmonių energiniai tipai yra neutralūs.

Energinį vampyrą išduoda akių spalva

Gaila, bet žmonių, mintančių kitų energijomis, gali būti ir tarp labai artimų žmonių ar giminaičių. Kaip atpažinti energinį vampyrą šeimoje? Vienas iš paprastesnių būdų, reikia paprašyti „įtariamąjį“ sudėjus rankas sukryžiuoti pirštus. Jei viršuje atsiduria dešinės rankos didysis pirštas, jis neturi vampyriškų požymių. Užtat tuo atveju, jei viršuje atsiduria kairės rankos didysis pirštas, tikėtina, jis turi polinkį siurbti savo artimų žmonių energiją. Dar vienas nesudėtingas metodas – atkreipkite dėmesį į žmogaus akių spalvą. Aišku, energinių siurbikų akys nebus ryškiai raudonos, kaip rodo filmuose apie kraują geriančius vampyrus. Tačiau įrodyta, kad žmonės, kurių akys švelniai rusvų, žalsvų ar gelsvai žalsvų ir tiesiog tamsiai rudos (vos ne juodos), linkę „gerti“ aplinkinių energiją. Tuo tarpu žmonės, kurių ryškiai mėlynos ar pilkos spalvos akys, greičiau taps „donorais“. Žinoma, atpažinti energinį vampyrą galima ne tik pagal jo išvaizdą, bet ir pagal elgesį. Jei namuose vos ne kasdien kyla skandalai, kuris nors iš partnerių ar sutuoktinių alina vienas kito sveikatą priekaištais, įtarinėjimais neištikimybe, reikalauja dėmesio sau ir nieko neduoda mainais, tai - akivaizdūs energinio vampyro požymiai. Vis dėlto būna ir taip, kad artimas ir mylimas žmogus „vampyras“, norėdamas išsaugoti harmoningus santykius ir santarvę šeimoje, stengiasi energijos „dozę“ gauti darbe, gatvėje, kavinėje ar visuomeniniame transporte.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis