Naujųjų metų burtai: 7 būdai sužinoti savo likimą

Burtis Naujųjų išvakarėse kažkodėl nėra taip populiaru kaip Kūčių naktį. Ši tradicija gimė palyginus neseniai. Tačiau kodėl gi ne?

Tikima, kad Naujųjų metų išvakarėse pildosi visi norai, tereikia juos tinkamai suformuluoti. Taip pat baigiantis seniesiems metams priimta kurti planus ateinantiems metams. O kodėl gi nepabandžius pamėginti kažką sužinoti metų sandūroje? Juk metų sandūra kaip virsmas yra magiškas metas. Burtis galima iki Naujųjų, Naujųjų naktį arba paryčiui, tačiau sunku tiksliai suskirstyti, kada koks konkretus būrimosi būdas tinkamiausias. Pavyzdžiui, būrimas iš veidrodžio yra tradicinis, nors ir šiek tiek bauginantis būdas. Taip burtis galima ir iki Naujųjų, ir lygiai vidurnaktį. Vidurnaktį gal net įdomiau. Pateikiame septynis populiariausius Naujiesiems tinkančius būrimus.

1. Būrimasveidrodžio. Atsisėskite prieš veidrodį, prieš veidrodį pasistatykite grafiną ir abipus jo dvi žvakes. O tada – kaip kam pasiseka. Kažką vis tiek pamatysite...

2. Būrimas iš knygos. Labai įdomu burtis iš knygos, taip burtis galima ištisus metus, ne tik Naujųjų naktį. Reikia uždėti ranką ant užverstos knygos ir garsiai paklausti apie tai, ką norite sužinoti. Tada atverčiame knygą ir skaitome eilutę, kurią pagauna žvilgsnis. Tada interpretuojame šią eilutę – tai reikalauja tam tikrų pastangų, žinių ir fantazijos. Naujųjų metų būrimui pasirinkite atitinkamą knygą – nepatariame savo ateities skaityti iš telefonų knygos.

3. Būrimas iš ryžių. Vienas iš žinomiausių Naujųjų metų būrimų – būrimas iš ryžių grūdelių. Ant stalo reikia pastatyti lėkštę su ryžiais, tada virš lėkštės pakelti ranką, mintyse užduoti klausimą, paimti žiupsnelį ryžių iš lėkštės ir išberti ant stalo. Suskaičiuokite grūdelius: lyginis skaičius – teigiamas atsakymas, nelyginis – neigiamas. Patariame burtis iki vidurnakčio, nes po jo dauguma nesugeba suskaičiuoti ne tik ryžių, bet ir obuolių.

4. Būrimas iš sniego. Šis būrimo būdas labiausiai tinka Naujiems metams. Naujųjų naktį išeikite į lauką. Griūkite nugara į sniego pusnį, po to atsistokite ir eikite neatsisukdami. Ryte grįžkite ir pažiūrėkite į savo atspaudą sniege. Aiškinti pamatytą vaizdą galima įvairiai. Pavyzdžiui, jei atspaudas gilus – tekėsite (vesite) ne vieną kartą. Jei lygus ir gražus – gyvenimas bus sėkmingas. Jei jūsų pėdsakai užpustyti – naujais metais tikėtinos problemos. O jei jūsų atspaudą sutrypė benamiai šunys arba ant jų pasivoliojo girti kaimynai, reiškia, būrimas nepavyko, ir kitąmet pasistenkite į pusnį kristi toliau nuo judrių vietų.

5. Būrimas iš kavos tirščių arba vaško. Labiausiai šiam įdomiam ir paslaptingam būrimui tinka naujų metų rytas. Jūsų vaizduotė jums patars, kaip aiškinti piešinius, kuriuos ant lėkštelės paliko kavos tirščiai. Naujųjų metų naktį ateitį sužinoti galima ir išsibūrus vašku. Vašką ištirpinkite ant ugnies, o po to pamėginkite suprasti, ką matote ataušusiame vaškiniame piešinėlyje.

6. Būrimas iš langų. Dvi pirmąsias naujų metų savaites priimta burtis iš apšviestų langų. Sutemus išeikite į lauką, užsimerkite ir sugalvokite norą arba klausimą. Tada atsimerkite ir suskaičiuokite apšviestus langus – būtent savo namo, o ne viso rajono. Jei suskaičiavote lyginį skaičių – jūsų noras išsipildys, o jei nelyginį – teks laukti iki kitų metų, tai yra, šiemet jums nepasisekė.

7. Būrimas iš obuolių. Egzistuoja įvairių būrimų, susijusių su Naujųjų metų vaišėmis. Pavyzdžiui, perpjaukite obuolį pusiau. Jei per pjūvį viduriukas taisyklingos žvaigždės formos – naujais metais jūsų laukia laimė ir sėkmė. Taip, būtent laimės, sveikatos ir sėkmės mes paprastai linkime sau ir savo artimiesiems naujais metais. O jei jau Naujųjų metų naktį sugalvojome norą, visiškai nebūtina iškart sužinoti, ar jis išsipildys, ar ne. Laikas parodys!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis