Kokie akmenys Jums tinka pagal Zodiaką

Kokie akmenys suteiks jėgų, pasitikėjimo savimi, sureguliuos asmeninius santykius? Sužinokime!

Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Norintiems sulieknėti - naujausios mitybos sistemų tendencijos, žadančios ir -13 kg per 2 mėn.
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- Specialistai pataria, kaip rūpintis grožiu, kai tau: 30+, 40+, 50+, 60+
- Marti už mane vyresnė 40 metų (FOTO)
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- R. Lukoševičiūtė: dėl -14,5 kg pakeista ir mityba, ir gyvenimo būdas
- Grietininiai rageliai

AVINO akmenys

Labiausiai iš visų brangiųjų akmenų Avino ženklo atstovams tinka deimantas. Jis suteikia Avinui jėgų ir nukreipia tinkama linkme. Be to, deimantas sutramdo ūmų Avino būdą. Tačiau jei Avino mintys ne tokios tyros, kaip deimantas, galinga šio akmens energija gali jam pakenkti. Rubinas gali padėti susigrąžinti prarastą gyvenimo džiaugsmą. Jis veda Aviną link pergalės, atneša meilę ir apsaugo nuo pavojų. Ametistas padeda Avinui sumažinti stresą ir kontroliuoti savo emocijas, o tai savo ruožtu padeda Avinui sustiprinti padėtį visuomenėje. Safyras laikomas išminties akmeniu, jo dėka Avino elgesys taps labiau apgalvotu.

JAUČIO akmenys

Smaragdas pripildo Jaučio sielą meilės ir harmonijos. Šis talismanas padeda sustiprinti atmintį ir atsikratyti žalingų įpročių. Tačiau piktam žmogui smaragdas gali ir pakenkti. Chrizoprazas apsaugo savininką nuo nesėkmių ir suteikia jam pasitikėjimo savimi. Akmuo padeda didinti pajamas, apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų, traumų, gerina smegenų veiklą, normalizuoja medžiagų apykaitą ir hormoninį foną bei pagerina odos būklę. Chrizoprazas stiprina seksualinį aktyvumą. Chalcedonas atstato jėgas po emocinio streso ir padeda tapti jausmingesniu, emocingesniu bei atsikratyti šykštumo.

DVYNIŲ akmenys

Agatas Dvyniams suteikia proto ir apdairumo, o kūrybiškoms asmenybėms šis akmuo padeda siekti sėkmės.
Aleksandritas stiprina dvasinę pusiausvyrą. Berilas padeda sėkmingai spręsti problemas. Be to, berilas padeda harmonizuoti šeimyninius santykius, o kelionėse šis akmuo atneša Dvyniams sėkmę. Topazas padeda Dvyniams atsikratyti pragaištingų aistrų. Akmuo gerai nuima stresą, gerina emocinę būklę ir padeda nuo nemigos.

VĖŽIO akmenys

Perlai padeda Vėžiui vystyti talentus, apsaugo šio ženklo žmones nuo nepalankių situacijų ir didina sėkmės šansą. Geriausias Vėžio talismanas yra smaragdas, kuris padeda savininkui kontroliuoti emocijas, nuima įtampą ir pripildo gyvenimą džiaugsmo. Šis akmuo pritraukia turtus ir gerovę. „Katės akis“ padeda pasiekti aukštesnį socialinį statusą ir atsikratyti trūkumų, taip pat padeda gerinti santykius su antrąja puse. Mėnulio akmuo padeda tapti laimingu ir harmonizuoti šeimyninius santykius.

LIŪTO akmenys

Saulės akmuo – gintaras apsaugo nuo širdies bei kraujagyslių ligų, mažakraujystės, kvėpavimo organų ligų. Gintaro rūgštis yra priešstresinė ir antitoksinė priemonė. Chrizolitas padeda atskleisti Liūto gabumus ir gerina jo santykius su aplinkiniais. Akmuo padeda atsikratyti mikčiojimo, naktinių košmarų ir stresų. Topazas padeda savininkui tapti turtingesniu, atpažinti piktus aplinkinių kėslus, nuraminti aistras ir įgyti išminties.

MERGELĖS akmenys

Chrizolitas padeda konservatyviosioms Mergelėms tapti mažiau kategoriškomis. Šio akmens talismanas skatina intelektualinę šeimininko raidą. Jaspis padeda Mergelėms gerinti santykius su aplinkiniais. Šis akmuo suteikia Mergelei išminties, jos išmoksta maloniau bendrauti. Nefritas kaip talismanas turi daugybę privalumų – padeda įgyti išminties, pritraukia draugystę ir meilę, padeda išsaugoti gyvybinę energiją. Taip pat šis akmuo padeda įveikti kepenų, inkstų ir regėjimo sutrikimus. Ant skaudančios vietos uždėjus nefritą, uždegimas bei skausmas sumažėja.

SVARSTYKLIŲ akmenys

Akvamarinas padeda Svarstyklėms išvengti stiprios nuotaikų kaitos, be to, jis yra laikomas meilės talismanu. Lazuritas skaidrina sąmonę, normalizuoja apykaitos procesus ir gerina organizmo tonusą. Opalas Svarstyklių pasauliui suteikia harmonijos, padeda siekti sėkmės įgyvendinant sumanymus. Turmalinas padeda pasiekti sėkmę, padeda šeimininkui tapti jautresniam, skatina užuojautą aplinkiniams.

SKORPIONO akmenys

Akvamarinas saugo santuokinius ryšius ir meilę. Nešiojamas talismanas su šiuo akmeniu padeda atsikratyti gerklės ir dantų ligų. Granatas stiprina savininko gebėjimą kontroliuoti žmones. Tai meilės ir draugystės talismanas. Jis užtikrina gerą nuotaiką ir geranoriškas mintis. Opalas padeda Skorpionui normalizuoti emocinę būseną. Šis akmuo leidžia nukreipti Skorpiono energiją taikia linkme ir išvengti stresinių situacijų.

ŠAULIO akmenys

Turkis atneša sėkmę, leidžia įgyvendinti planus ir padidinti materialinę gerovę. Šis akmuo padeda Šauliui atsikratyti nerūpestingumo, aplaidumo ir tapti ryžtingesniu. Topazas atneša turtus. Šis akmuo leidžia įžvelgti priešų kėslus ir rasti problemų sprendimo būdus. Topazas yra keliautojų talismanas. Jis gydo nemigą, astmą ir gerina vaisingumą. Chrizolitas apsaugo Šaulį nuo neprotingų poelgių, padeda išvengti kraujo susirgimų ir regos problemų.

OŽIARAGIO akmenys

Rubinas atneša laimę ir meilę, leidžia pasiekti sėkmę ir pergalę. Jei rubinas patamsėja – savininkui gresia pavojus. Oniksas suteikia savininkui galią kontroliuoti žmones. Šis akmuo apsaugo nuo pasikėsinimų ir staigios mirties, padeda įveikti nemigą ir širdies ligas. Malachitas normalizuoja nervų sistemą ir miegą, taip pat turi teigiamą poveikį virškinimo sistemai, smegenims, širdies ir kraujagyslių sistemai ir t.t.

VANDENIO akmenys

Ametistas atneša sėkmę, apsaugo nuo sveikatos problemų ir žalingų įpročių. Akmuo padeda susigrąžinti optimizmą ir viltį bei atsikratyti blogos konkurentų įtakos. Ametistas gerina kraujotaką. Cirkonis stiprina protinius gebėjimus ir gerina atmintį. Hiacintas neutralizuoja bloga linkinčių žmonių poveikį ir stiprina gerą karmą.

ŽUVŲ akmenys

Akvamarinas padeda Žuvims įgyti daugiau drąsos ir didina savigarbą. Perlai atneša savininkui laimę ir skatina ilgaamžiškumą. Perlų talismanas apsaugo nuo vagių, pikta linkinčių žmonių ir nelaimingų atsitikimų. Ametistas atneša taiką ir sėkmę, tai atsidavusios ir ištikimos meilės talismanas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis