Ką lūpų forma byloja apie jūsų charakterį

Į ką labiausiai žiūri vyrai, susitikę moterį? Krūtinę, kojas, užpakaliuką? Neatspėjote. Pirmiausia, kas patraukia vyrų dėmesį - moterų lūpos. Sužinokite, ką jos vyrui sako apie savininkę.

1. Putlios ir plačios lūpos. AZARTIŠKOJI

Jeigu jai kas nors patiko, azartiškoji nori tai gauti nedelsiant, ir visiškai nesvarbu, apie ką kalbama – naują rankinę ar vyrą. Prabangi ir energinga, ji nesidrovi imti iniciatyvos į savo rankas ir pirma paskiria pasimatymą ar paskambina.

Aktorė Angelina Jolie
Scanpix
Tokia moteris nelaukia malonės iš likimo - mieliau pati pasiima tai, kas jai priklauso. Jos gyvenime visada vyksta kažkas įdomaus, o išgirdusi iš draugių „nuobodu“, ji sąžiningai nesupranta, apie ką kalbama. „Dabar arba niekada“ - štai jos devizas.

Šiai moteriai labai svarbi laisvė ir nepriklausomybė, ji be galo gerbia asmeninę erdvę, beje, to paties laukia ir iš mylimo žmogaus. Vyras, su kuriuo ji norės praleisti visą likusį savo gyvenimą, turi būti nuostabus meilužis ir mokėti spręsti reikšmingus klausimus. Mamytės sūneliai ir mėmės – ne jos skonio.

2. Putlios, bet nedidelės lūpos. ROMANTIŠKOJI

Šitai asmenybei visada svarbiausios bus emocijos, o ne šaltas išskaičiavimas, todėl jai dažnai atrodo, kad vaikystėje ją pasodino ant didelių supynių, o nuimti taip ir pamiršo. Jos gyvenimą sudaro išskirtinai pakilimai ir nuopoliai. Užuojauta ir popierinių nosinyčių pakelis – visada su ja.

Natalie Portman
Scanpix
Ir nekeista, kad ši mergina daug kam patinka, yra simpatiška.

Tačiau medalis turi ir antrą pusę – romantiškoji asmenybė mėgsta apeiti sudėtingas problemas, tiesiog užmerkti prieš jas akis, tuo apgaudinėdama pati save.

Jos supratimą apie tai, koks turi būti idelaus vyras, sudaro modelio iš glamūrinio žurnalo ir meilės romanų herojaus miksas. Vyrai dažnai tokias merginas laiko kukliomis, pilkomis pelytėmis, kurios žiūrės susižavėjusiomis akimis ir sutiks su kiekvienu žodžiu. Ir, beje, tokią nuomonę susikūrę vyrai daro didžiulę klaidą.

3. Viršutinė lūpa didesnė už apatinę. MĖGSTANTI VADOVAUTI

Tikslą turinti asmenybė, kuri imasi reikalo iš pagrindų – protingai, nuoširdžiai ir būtinai padarys iki galo. Tokia mergina dažniausiai aiškiai žino, ko nori. Tačiau aktyvių veiksmų ji imasi tik tada, kai yra įsitikinusi savo teisumu. Jos gyvenimo kredo: „Viskas arba nieko“.

Ją erzina žmonės, kurie pusiaukelėje meta kokį nors reikalą. Pasiekti tai, ko nori, jai padeda savigarba ir geras savęs vertinimas. Ši ponia turi visą rinkinį lyderės bruožų, taip pat – ir charizmą.

Aktorė Audrey Tautou
Scanpix
Paprastai ji užduoda toną viskam ir yra patenkinta, kai jos noras siekti tobulumo sukuria šiokią tokią įtampą santykiuose. Jos svajonių vyras turi būti toks pat ambicingas kaip ir ji pati, ir nuolat ją skatinti siekti naujų tikslų. Vienintelis dalykas, ko šiai porai reikia mokytis, norint išsaugoti santykius, - abipusių kompromisų.

4. Apatinė lūpa didesnė už viršutinę. PASLAPTINGA NEPAŽĮSTAMOJI

Ji - visada dėmesio centre, nes išsiskiria iš minios. Vyrai dažnai jai žiūri pavymui, moterys linkusios apie ją galvoti piktai, dažnai pavydžiai ir pagiežingai.

Aktorė Camilla Bielle
Scanpix
Ši moteris verčiau užsimes ant savęs nutampytą megztinį nei apsivilks tiražuotą madingą drabužį, kurį turi kas antra moteris. Jai tiesiog būtina jausti savo individualumą. Tai atsispindi drabužių stiliuje ir manierose.

Ji tiksliai žino, kad jai reikalingas ypatingas vyras, net jeigu jo paieškoms prireiktų skirti daug laiko. Paslaptingai nepažįstamąjai niekada netrūksta gerbėjų, bet ją labiau domina tie, kurie ne iš karto pasiduoda jos kerams.

5. Siauros, plačios lūpos. REALISTĖ

Ji visada tvirtai stovi ant žemės – oro pilys realistei nesuvokiamos. Ši moteris mėgsta viską planuoti iš anksto – ji ne tik kalėdines dovanas perka rudenį ir lagaminą krauna likus mėnesiui iki kelionės, bet tas procesas jai dar ir malonus. Ji praktiška iki kaulų smegenų ir neskuba dėtis rausvų akinių net įsimylėjusi.

Turi nutikti kažkas neįprasta, kad ši moteris stačia galvą pultų į purvą, tiesa, prieš tai pirštų galiukais nepamatavusi vandens temperatūros ir dugno gylio.

Aktorė Jodie Foster
Scanpix
Realistė nemėgsta savo emocijų demonstruoti viešai, todėl dažnai atrodo šalta, užsidariusi ir išdidi asmenybė.

Iš tiesų, tai klaidingas įspūdis – tiesiog jai sunkiau nei kitiems sekasi atverti dūšią. Ši moteris vertina stabilumą ir jai malonu žinoti, kad jos gyvenime – viskas suplanuota ir nuspėjama. Jos svajonių vyras gali apsieiti be romantiškų siurprizų ir šiaip pamiršti išradingumą bet kokioje gyvenimo srityje, pakanka vieno dalyko – švelnumo.

6. Siauros, mažos lūpos. AVANTIŪRISTĖ

Bet kokia jūra jai – iki kelių, o prigimtinio optimizmo užtektų ir 3-4 žmonėms. Ji fiziškai negali išsėdėti vienoje vietoje – savo atostogas gali paskirti kad ir dramblių priežiūrai. Avantiūristė taip labai pasitiki savimi, kad dažnai griebiasi rizikingų reikalų, kurių kiti linkę atsisakyti, bijodami susigadinti reputaciją.

Aktorė Darby Stanchfield
Scanpix
Avantiūristė yra tikra kovotoja ir tokia stipri, valinga moteris, kad dažnai vyrai jos prisibijo. Šio tipažo moters palydovu gali tapti tikrai ne kiekvienas – jos mylimasis turi turėti tokias pat savybes kaip ir ji. Nė vienas silpnesnis už ją vyras ilgai šalia jos neišbus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis