Dovanų pakavimo idėjos, kurios jums pravers

Šventės jau čia pat ir daugelis susirūpinę dovanomis draugams ir artimiesiems. Jeigu dar dovanėlių nesupakavote, siūlome keletą idėjų, kurios ypač patiks jūsų piniginei.

Shutterstock


Pirmiausia būtina sąlyga pakuojant dovanas - gera nuotaika. Tad užsidėkite nykštuko kepurę, šypseną ir pirmyn!

Kitas žingsnis - visų stalčių, kuriuose gali slėptis tikri lobiai, inventorizacija. Traukite viską ir dėkite ant stalo. Pravers!

Iš to viso gėrio, kurį radote, galite sukurti nuostabių dalykų ir taip perduoti savo meilę bei dėmesį tam, kuriam dovana bus skirta. Pavyzdžiui, iš audinių atraižų prisiūti mielų elniukų ar eglučių.

Arba nunerti gėlytę ar snaigę, kuri papuoš net paprasčiausiai supakuotą dovaną.

Iš gofruoto kartono iškirpkite kalėdinius simbolius, panaudodami sausainių formeles - eglutę, žvaigždutę, elniuką. Jei turite dažų, galite nudažyti. Štai ir puošmena!

Dovaną galite išradingai papuošti netgi popierine servetėle!

Iš popieriaus išlankstyta gėlė-vėduoklė bet kokiai dovanai suteiks puošnumo.

Stalčiuose nieko neradote? Eikite į lauką. Ten dar galite rasti žaliuojančią gyvatvorę, kurios šakelė pagyvins dovanėlę.

O jei netoliese auga pušelė - jums tiesiog labai pasisekė! Žalias kankorėžiukas su keliomis šakelėmis ir baltai-raudonu raišteliu - puiki kombinacija!

Jeigu nėra žalių, puikiai tinka ir pernykščiai kankorėžiai. Tik derinkite su ryškia juostele, kad dovana būtų nuotaikinga.Smagaus dovanėlių pakavimo!

Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Shutterstock


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis