„C&D Style“ dovanų idėjos Motinos dienai + KONKURSO laimėtojai

Sutikite, nėra gražesnės bei šiltesnės dienos už pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiamą MAMOS dieną. Tai diena, kai gali padėkoti svarbiausiam žmogui pasaulyje – MAMAI.

Gal todėl tokią dieną norisi dalintis tuo, ką turi brangiausio: savo patirtimi, kūryba, džiaugsmu, rūpesčiu ir meile. Norisi įkvėpti ir pradžiuginti esamas ir būsimas MAMAS.

Gamintojo nuotr.

„C&D Style” padės jums atrasti dovaną, kuri nustebins ir sukurs malonų, jausmingą prisiminimą apie jus.

Gamintojo nuotr.

Stilingai, elegantiškai mamai dovanokite žavingus, porcelianinius "Bombay Duck London" puodelius. Šiais metais "Bombay Duck London" pristatė gracingą, jaukią, pastelinę kolekciją „Belle“. Tai subtilūs puodeliai ir arbatiniai, atkeliavę tiesiai iš spalvingojo Londono. Tai ypatingos damos svajonė, kurią Jūs galite išpildyti!

Gamintojo nuotr.

Jei jūsų mama dievina žydinčias gėles, kviečiame atrasti „C&D Style“ salonuose tokių, kurios niekada nenuvys, bus gražus prisiminimas nuolat primenantis jus ir nevystantį pavasarį. Gamintojo „SIA“ gėlės atrodo lyg ką tik nuskintos – lapai aksominio švelnumo, žiedai svyrantys ir prisirpę. Plati gėlių įvairovė ir spalvinė gama leis atrasti tai, kas jūsų mamai patinka labiausiai!

Gamintojo nuotr.

Mėgstančioms romantiką, laukiančioms žydinčio pavasario, dovanokite rausvažiedžius bijūnus, subtiliuosius vėdrynus ar puošnias tulpių puokšteles. Mamoms, kurios neabejingos elegancijai ir klasikai – neatsispirkite ir padovanokite niekada nevystančias, gracingas karalienes – orchidėjas.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Kad su meile išrinktos gėlės atrodytų puošniai, „C&D Style“ salonuose galite atrasti platų vazų asortimentą. Jose galėsite ne tik merkti gėles, tačiau galėsite naudoti kaip interjero detalę, kurios subtiliai puoš jūsų namus. Taigi nustebinkite mamą dovanodami gėles jau pamerktas vazoje. Vazą rinkitės derindami prie interjero.

Gamintojo nuotr.

Jei jūsų mama neabejinga klasikai, rinkitės „Bohemia“ čekiško krištolo vazas. Jos puošnios, spindinčios ir ištaigingos. Jei namuose vyrauja modernus, skandinaviškas stilius, jei norite įnešti spalvų ir charakterio, dovanokite išskirtines rankų darbo „LSA International“ vazas. Tai lenkų dizainerės Monika Lubkowska-Jonas švaraus stiklo, elegantiški, kokybiški ir stilingi autoriniai darbai. Šios vazos toms, kurios paprastume įžvelgia prabangą ir stilių.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Kaip gi be tekstilinių, jaukių, glostančių dovanų. Artėjant saulėtiems rytams bei gaiviems vakarams, siūlome mamas palepinti itališkais, stilingais chalatėliais – švelnučiais satino kimono.

Italų gamintojo „Basetti“ tekstiliniai gaminiai alsuoja išskirtinumu, Sicilijos jūros šnabždesiu, saulėtų salų kraštovaizdžio detalėmis. Bassetti istorija prasidėjo 1836 m. Milane, Stefano aikštėje, kada mažytė audinių parduotuvė atvėrė duris lankytojams. Nuo 1836 m. „Bassetti“ ryškiai ir išskirtinai puošia mūsų miegamuosius. Dovanokite mamai saulės spindulius, švelnų satino prisilietimą, itališką temperamentą ir neblėstančias vasaros spalvas!

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Įsimintinų dovanų ieškokite „C&D Style“ salonuose ar www.cdstyle.lt

KONKURSAS

Laimėtoja

Elena Stukaitė
Birutė Kontrimavičienė

Kaip atsiimti prizus, pranešime el. laišku.

***


Dalyvaukite konkurse, atsakykite į klausimą ir dviems padovanosime „Belle“ kolekcijos melsvo porceliano kavos puodelį.

Konkursą baigsime balandžio 21 dieną, prizą prašysime atsiimti redakcijoje, Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_70965588

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis