Zodiako ženklai: koks kambarinis augalas atneš jums laimę

Mums visiems patinka tai, kas gražu. Ypač širdį džiugina kambariniai augalai. Jie leidžia pajausti šiek tiek gamtos savo mažame pasaulyje. Kai kurie namuose užveisia tikras oranžerijas. Ir tai labai gerai. Gėlės valo orą ir pripildo kambarius malonaus aromato. Jos padeda žmogui nusiraminti.

O ar žinojote, kad gėlės labai jautrios muzikai? Pavyzdžiui, joms labai patinka klasika, tačiau štai sunkusis rokas gali netgi sulėtinti jų augimą. Beje, jų „muzikinis skonis“ išties neblogas.


Taip pat mažai kas žino, kad ant mūsų palangių augantys augalai turi didelę įtaką mūsų gyvybinei energijai. Jeigu pasirinksite teisingą augalą ir pastatysite jį savo namuose, galite į savo gyvenimą pritraukti daugiau turto, meilės ir sveikatos. Tad norint išsiaiškinti, kokie augalai suteikia mūsų gyvenimui daugiau laimės, tereikia prisiminti savo Zodiako ženklą.


Shutterstock

Siūlome sužinoti, koks kambarinis augalas neša jums laimę.


1. Ugnies ženklai (Avinas, Liūtas, Šaulys) ir jų augalai-talismanai


Ugnies ženklams labiausiai tinka tie kambariniai augalai, kurie išskiria didelį kiekį deguonies, ypač nakties metu. Kaip jau žinote, būtent deguonis padeda ugniai degti ryškiau, vadinasi, stiprina šių Zodiako ženklų energetiką. Jeigu jums trūksta švelnumo ir rūpinimosi, rinkitės sansevjerą. Jeigu turite širdies žaizdų ar sunkių prisiminimų – kalankę ir alaviją.

O jeigu trokštate materialinės gerovės, rinkitės begoniją. Kad gerovė būtų karališka, nesismulkinkite, ir rinkitės karališką begoniją. Deja, mūsų laikais jau nepopuliarūs tokie augalai kaip mirtos. Nuo senų laikų šis augalas simbolizuoja santuoką ir gerovę namuose. Palankiausią atmosferą patalpose sukurs žydintis mirtos medis. Ugnies ženklams jis užtikrina stabilią, ilgalaikę ir ištikimą santuoką.


2. Oro ženklai (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis) ir jų augalai-talismanai


Pats geriausias augalas Oro ženklams, norintiems pagerinti savo materialinę gerovę, yra storlapis. Būtent jis padės įveikti patį svarbiausią neigiamą Oro ženklų bruožą – stiprų greito rezultato troškimą (na kaip ten, ar jau viskas gavosi?). Storlapio visiškai nereikia dažnai laistyti.


Šis augalas išmokys Oro ženklus pagrindinės gero gyvenimo taisyklės: gerovė ateis reikiamu laiku, skubėjimas gali jai tik pakenkti. Tiems Oro ženklams, kurie nori susitvarkyti asmeninį gyvenimą, tiks gardenija ir ciklamenas. Jeigu, priešingai, norite būti vieni, auginkite daug našlaičių. O dar geriau užsiveiskite kaktusų, kurie pasižymi savybe atbaidyti gerbėjus.


3. Vandens ženklai (Vėžys, Skorpionas, Žuvys) ir jų augalai-talismanai


Vandens ženklai, kaip niekas kitas, jaučia poreikį harmonizuoti energiją. Jie labai stipriai pasiduoda nuotaikai. Todėl šiems Zodiako ženklams reikalingi augalai, kurie taps jų draugais ir padės išvalyti patalpų ir jų asmeninę energiją.

Vienas iš tokių augalų yra chlorofitas. Jis sugeba neigiamą energiją transformuoti į teigiamą. Labiausiai ši gėlė mėgsta virtuvę, todėl pastatykite chlorofitą būtent ten. Įdomu, kad šis kambarinis augalas atneša sėkmę tiems, kurie ketina persikelti ar įsigyti naują būstą. Jeigu auginate chlorofitą su mintimi apie sėkmingą naujakurystę, tai būtinai „suveiks“. Pažadėkite šiam augalui, kad jis augs naujo buto naujoje virtuvėje, ir jis negalės atsispirti tokiam pasiūlymui! Geriausias namų energijos indikatorius yra snaputis. Jis pasižymi didele energija, gebančia apsaugoti nuo energetinio poveikio.


4. Žemės ženklai (Jautis, Mergelė, Ožiaragis) ir jų augalai-talismanai


Žemės ženklams palankios bet kokios gėlės: chrizantemos, rožės. Geltonos ir purpurinės spalvų rožės laikomos teigiamos energijos generatoriais, todėl palanku šias puikias gėles auginti ir namuose, ir sode. Manoma, kad rožė skleidžia teigiamus energetinius impulsus ir pripildo erdvę geros energetikos. Nė vienas kiniškas sodas neapsieis be chrizantemos. Šis augalas taip pat gali apsaugoti jūsų namus nuo neigiamos energetikos.


Shutterstock


Tik nereiktų žydinčių augalų laikyti miegamajame, nes miegant jie slopina moterišką energetiką. Žemės ženklams tradiciškai laimę neša citrusiniai augalai. Citrinų medis akivaizdžiai sustiprins imunitetą, jeigu esate linkę persišaldyti ar esat jau garbingo amžiaus. Apelsinų ar mandarinų medžiai padės pradėti puikius vaikus, taip pat pasitarnaus psichiniam ir fiziniam atsipalaidavimui.


O svarbiausia, prisiminkite, kad nepriklausomai nuo to, kokiam Zodiako ženklui atstovaujate, kambarinius augalus rinkitės širdimi. Jūs pajausite, kuris iš jų gali tapti jūsų draugu. Ir nepamirškite augalui dovanoti meilę ir dėkingumą. Žemės ženklams dažnai trūksta lankstumo, todėl jiems labai palankūs vijokliniai augalai. Zebrina, gebenė ir liana yra augalai-barometrai. Jų padedami galite išmokti reguliuoti atmosferą namuose, nes apie mažiausią jos pusiausvyros sutrikimą signalizuos pageltę šių augalų lapai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis