Transformuojami baldai - praktiška ir ilgaamžiška

Daugelis mūsų prisimena, jog prieš gerą dešimtmetį ar seniau mums pasiekiamoje rinkoje buvo siūlomi standartiniai, riboto asortimento baldai ar jų komplektai, sekcijų, virtuvės ar prieškambario sistemos.

Šiandien vartotojas, norintis įsigyti naujus baldus, turi galimybę rinktis iš gausybės modelių, medžiagų, dydžių jau pagamintus komplektus ar atskirus baldus. O dažnas renkasi individualiai pagal užsakymą gaminamą produkciją.

Žurnalas "Mano namai"
DĖl baldų įvairovės ir modernių sprendimų pirkėjas savo būstą gali paversti tokiu, koks jam yra priimtinas ir komfortabilus. Anksčiau baldų gamyboje buvo naudojamos natūralios medžiagos, mediena, dėl kurios baldai buvo sunkūs, tamsūs ar gremėzdiški bei kurių išorė dažnai būdavo padengta nekokybiškomis medžiagomis ir greit susidėvėdavo.

Transformuojamieji baldai
Transformuojamieji baldai
Gi šiandien mes galime rinktis ne tik modelius, bet ir medžiagas iš kurių baldai bus pagaminti. Be medžio masyvo baldų gamyboje naudojamas plastikas, stiklas, metalas, laminuotos medžio drožlių plokštės, oda - visos šios medžiagos, šiuolaikinių dizainerių sumaniai kombinuojamos, tampa lengvais, puikiai atrodančiais kokybiškais baldais.

Transformuojamieji baldai
Transformuojamieji baldai
"Mano namai"
Šiai dienai baldų pramonėje ne mažiau yra svarbus ir konstruktorių darbas, jų dėka šiuolaikiniai baldai stebina savo funkcionalumu ir transformavimo galimybėmis, dėl ko vienas baldas nesunkiai paverčiamas kitu. Pvz., vieno mygtuko spustelėjimu krėslas virsta patogiu šezlongu, o lova yra sumaniai įmontuojama spintoje.

Transformuojamieji balai
Transformuojamieji balai
Konstruktoriai bei dizaineriai, atsižvelgdami į šiuolaikinių skubančių didmiesčių gyventojų poreikius, kuria baldus relaksacijai, lovą paversdami stilingu multimedijos centru, garantuojančiu maksimalų patogumą ir kokybišką poilsį.

Transformuojamieji balai
Transformuojamieji balai
Dėl sparčios technologijų integracijos į baldų pramonę pirkėjams siūlomi daugiafunkciniai baldai, galintys pakeisti ir pateisinti visus pirkėjo lūkesčius. Tokiu būdu šiuolaikinis dizainas ir mokslo pasiekimai išsprendžia nedidelio būsto erdvės problemas, sukurią jaukią aplinką ir patvariai tarnauja ilgą laikotarpį.

Transformuojamieji baldai
Transformuojamieji baldai
"Mano namai"
Šiandien visas dėmesys sutelkiamas į naujų technologijų dėka sukurtų ir apdirbtų įvairių medžiagų kombinavimą ir lengvumą bei estetinį aspektą. Balduose stengiamasi išvengti nereikalingų elementų, sudėtingo dekoro, slegiančių detalių.

Transformuojamieji balai
Transformuojamieji balai
Pastarųjų metų tendencijos baldų pramonėje patvirtina, kad pirkėjui vis aktualiau tampa baldo praktiškumas ir galimybė jį integruoti į savo namų erdvę, dėl ko daugelis baldų gaminami ar yra skirti papildomai audiovizualinei ar buitinei technikai - virtuvės baldai siūlomi su integruota buitine technika, darbo stalai ar kėdės sukurti atsižvelgiant į dirbančiojo ergonominius poreikius, o baldai transformeriai pritaikyti nedidelėms erdvėms arba modeliuojami pagal kintančius žmogaus poreikius.

Transformuojamieji balai
Transformuojamieji balai
Apibendrinat galima teigti, kad šiuolaikinės baldų pramonės tendencijos atspindi šiuolaikinės visuomenės poreikius bei idėjas, dėl ko nūdienos baldų pramonės modeliai yra kuriami šiuolaikinių technologijų pagalba, galinčia vartotojui pasiūlyti estetiškus optimalios kokybės sprendimus.

www.statybaplius.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis