Iš lovos išlipote ne ta koja? Vilkėkite šios spalvos drabužius

Visoms mums kartais pasitaiko blogų dienų. Be priežasties jaučiamės prislėgtos, nerimaujame, o dar kaip tyčia viskas krenta iš rankų. Štai ką reikėtų vilkėti tokią dieną.

Turbūt jau žinote, kad spalvos mus veikia. Jos gali daryti įtaką mūsų nusiteikimui, suteikti pasitikėjimo savimi arba, atvirkščiai, padėti atsipalaiduoti. Taip pat spalvos gali pagerinti nuotaiką ir padėti pozityviau žvelgti į pasaulį – tereikia jas tinkamai pasirinkti.


JEI NERIMAUJATE...


… rinkitės mėlyną. Ši spalva yra taiki, rami, švelni ir turi stresą mažinančių savybių. Tai labai raminanti spalva, padedanti atpalaiduoti protą, mažinanti kraujo spaudimą ir slopinanti nerimą.


Vida Press


JEI JAUČIATĖS LIŪDNA...


… rinkitės geltoną. Geltona yra viena pozityviausių spalvų, suteikianti gyvybinės energijos bei energijos. Sunku nesišypsoti vilkint saulėtas dienas primenančio atspalvio drabužį!

Vida Press


JEI JAUČIATĖS PAVARGUSI...


… rinkitės oranžinę. Ši spalva yra puikus uš raudonos atkeliaujančios energijos ir iš geltonos gaunamo pozityvumo mišinys. Nebūtina rinktis oranžinio įvaizdžio nuo iki, užteks tokio atspalvio akcento.


Vida Press


JEI TRŪKSTA VIDINĖS RAMYBĖS...


… rinkitės violetinę. Ši spalva siejama su stiprybe, ramybe bei išmintimi. Sakoma, kad violetinė spalva padeda susikoncentruoti, atsipalaiduoti ir atrasti vidinę ramybę. Šios spalvos drabužis netgi gali pagerinti meditacijos kokybę.


Vida Press


JEI JAUČIATĖS PIKTA...


… rinkitės žalią. Tai ramybės bei tylos spalva. Kadangi siejasi su gamta, ši spalva harmonizuoja ir ramina. Rusvai žalsvas bei gelsvai žalsvas atspalviai yra labiausiai harmonizuojantys. Taip pat tiks mėlyna spalva.


Vida Press


JEI JAUČIATE STRESĄ...


… rinkitės pilkšvas gamtoje randamas spalvas. Tam tiks alyvuogių žalumo, kūno atspalviai bei švelniai pilkšva spalva. Jos nebūtinai pakels nuotaiką, bet tikrai suteiks ramybės bei padės šiek tiek atsipalaiduoti.


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis