Štai kodėl Meghan Markle po vedybų nustojo dėvėti spalvingus drabužius

Sasekso hercogienė švelnių atspalvių drabužius renkasi ne be reikalo. Tam yra svari priežastis.

Nuo tada kai susituokė su Didžiosios Britanijos princu Harry, Meghan Markle viešumoje pasirodė vos kelis kartus, bet visi jie turėjo šį tą bendro, – rašo portalas harpersbazaar.com.

Pirmiausiai ji dalyvavo Velso princo (ir princo Harry tėvo!) Charleso 70-tajame gimtadienyje, vykusiame Bekingemo rūmų sode. Dėl šio renginio jaunavedžiai netgi nukėlė savo medaus mėnesio pradžią! Čia hercogienė vilkėjo dalimis perregimą dramblio kaulo spalvos suknelę iš prekių ženklo „Goat“. Įvaizdžio akcentu tapo tokio pat atspalvio elegantiška skrybėle.


Vida Press nuotr.

Prieš kelias savaites M. Markle dalyvavo „Trooping of the colour“ ceremonijoje, kurioje buvo švenčiamas karalienės Elizabeth II gimtadienis. Čia hercogienė derino pudros atspalvio apdarą iš mados namų „Carolina Herrera“ kolekcijos bei panašaus pastelinio atspalvio skrybėlaitę,


Vida Press nuotr.

O praėjusią savaitę hercogienė pirmą kartą oficialiame renginyje pasirodė be princo Harry. Tiesa, ji turėjo ne prastesnę kompanijonę... karalienę Elizabeth II. Karališkajam vizitui Anglijos šiaurės vakaruose jauna moteris pasirinko modernią pilkšvai rusvo atspalvio mados namų „Givenchy“ suknelę su elegantiška pelerinos tipo detale.


Vida Press nuotr.

Askoto žirgų lenktynėms M. Markle ir vėl pasirinko šviesią „Givenchy“ suknelę, prie kurios priderino juodai baltus aksesuaru ir elegantišką Philipo Treacy skrybėlę.


Vida Press nuotr.

Visi šie apdarai turi ką bendro – jie visi yra neutralių spalvų. Vis dėlto prieš ištekėdama už princo Harry M. Markle mielai eksperimentuodavo su spalvomis ir nebijojo vilkėti netgi itin vaiskių atspalvių drabužius.

Kas pasikeitė?

Pasirodo, priežastis labai paprasta. Viskas dėl karalienės. Kai M. Markle dalyvauja oficialiame renginyje, kuriame yra ir karalienė, kuri garsėja kaip ypač ryškių spalvų eilučių gerbėja, svarbu, kad naujausios karališkosios šeimos narės apdaras jos neužgožtų. Žinant griežtą aprangos kodą, saugiausias variantas yra rinktis neutralius atspalvius.


Kita priežastis – praktinė. „Ji turi išsiskirti iš kitų, kad žmonės galėtų pasakyti, jog matė karalienę,“ – viename dokumentiniame filme apie karalienę sakė Elizabeth II anūkė, Vesekso hercogienė Sophie. Pasak jos, pasirodžius karalienei dažniausiai ją supa minios gerbėjų, norinčių pamatyti bent jau ryškios karalienės skrybėlės kraštelį.

Taigi subtili ir neryški M. Markle apranga yra pagarbos karalienei ženklas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis