Agnė Gilytė rado būdą išgelbėti nuo spintos dilemų

Stilistė Agnė Gilytė ilgai kauptą patirtį tvarkant klienčių spintas sudėjo į universalių drabužių kolekciją, kuri išgelbės nuo bet kokių spintos dilemų.

Pirmosios lietuviškos knygos apie stilių autorė pristato unikalų projektą – „Spintos kapsulė“. Ją sudaro penki lengvai derinami drabužiai: trijų rūšių vienspalviai marškinėliai (pilki, juodi, balti), figūrą lengvai formuojantis trikotažinis sijonas ir midi suknelė.

Agnė Gilytė
Agnė Gilytė
Organizatorių nuotr.

Stilistė atskleidžia, kad projekto idėja atsirado matant, jog daugelis klientų kasdien rymo prie spintos nerasdami ką apsirengti: „Per metus aplankau labai daug spintų, susipažįstu su nemažai žmonių, įsigilinu į jų poreikius, sudarau pirkinių sąrašus. Kartu su klientais nueinu tūkstančius žingsnių ieškodama to, ko jiems trūksta. Dažniausiai spintas „išgelbėja“ paprasti, universalūs, lengvai derinami ir nepretenzingi drabužiai. Jie tarsi apjungia tai, ką žmogus jau turi spintoje ir padeda sukurti naujus derinius. Mano naujasis projektas padės surasti tai, ko mums labiausiai reikia, tačiau sunkiai sekasi rasti įprastose parduotuvėse“,– savo atradimais dalinasi A. Gilytė.

Agnė Gilytė
Agnė Gilytė
Organizatorių nuotr.

Drabužių spalvas ir siluetus A. Gilytė išbandė pati, o klientams pasiūlė tik tai, kuo pati tiki, ką pati vilki ir ką rekomenduoja savo klientams bei visiems, kurie nenori apsikrauti daiktais ir ryte rymoti prie spintos nerandant, ką apsirengti.

Agnė Gilytė
Agnė Gilytė
Organizatorių nuotr.

Mini kolekcijoje esančius rūbus galima dėvėti visus metus, nepaisant sezonų. Jie tinka kurti ir kasdieniams, ir formaliems, ir laisvalaikio deriniams. „Geriausi deriniai – su visais tavo garderobe jau esančiais drabužiais. Jie tiesiog būtini kiekvienai spintai: ir minimalizmo karalystei, ir tai, kurioje vyrauja margi ir spalvoti drabužiai. Kartais būtent dėl to ir nerandame ką apsirengti, nes visko per daug, viskas marga ir neaišku kas su kuo dera”, – ilgamete patirtimi dalinosi A. Gilytė.

Agnė Gilytė
Agnė Gilytė
Organizatorių nuotr.

Paprastumas ir universalumas – tai du žodžiai, geriausiai apibūdinantys stilistės naujausią projektą: „Džiaugiuosi galėdama pristatyti drabužius, kuriuos pati vilkiu jau ne vienerius metus, kurie padėjo išgelbėti ne vieną spintą ir su kuriais galima sukurti begales naujų derinių, derinant su jau turimais daiktais. Paprasta, artima, kokybiška ir lengvai derinama”, – atskleidžia stilistė A. Gilytė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis