Kas atrodė geriausiai? Stilingiausi Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai (FOTO)

Meghan Markle ir princas Harry savo vestuvėse sukūrė unikalią galimybę susitikti A lygio žvaigždėms iš visiškai skirtingų pasaulių. Kas atrodė geriau – karališkosios šeimos nariai ar Holivudo garsenybės?

Šįkart karališkųjų vestuvių svečių sąraše – ne tik aristokratai ir kilmingieji. Pasidžiaugti jaunųjų laime atvyko ir ne viena Amerikos įžymybė. Tarp laimingųjų, gavusių galimybę sudalyvauti šioje istorinėje šventėje: Davidas Beckhamas su žmona Victoria, Geogre’as Clooney su žmona Amal, aktorės Carey Mulligan, Priyanka Chopra, teniso žvaigždė Serena Williams ir daugelis kitų iš televizijos ekranų ar spaudos puslapių pažįstamų žvaigždžių.


Princas Harry ir Meghan Markle, Vida Press nuotr.

Galima pastebėti, kad svečiai išties stengėsi prisitaikyti prie angliško stiliaus. Aprangos kodas prašė dėvėti „dienai skirtą suknelę ir skrybėlę”, taigi matėme daug kelius siekiančių suknelių ir pačių įvairiausių skrybėlaičių – nuo subtilių lankelių iki dėmesį traukiančių įspūdingų galvos apdangalų. Vyrų buvo paprašyta vilkėti uniformą arba klasikinį, dienai skirtą kostiumą.

V. Beckham vilkėjo santūrią tamsiai mėlyną suknelę, prie kurios priderino skrybėlę su vualiu ir ryškiai raudonus aukštakulnius batelius. Ji panašų įvaizdį rinkosi ir 2011-aisiais, kai dalyvavo princo Williamo ir Kate Middleton tuoktuvių ceremonijoje.


Vida Press nuotr.

Be jokios abejonės vienas ryškiausių dienos įvaizdžių – teisininkės Amal Clooney. Ji vilkėjo elegantišką britų dizainerės Stellos McCartney suknelę ir atrodė pribloškiančiai.


Vida Press nuotr.

Santūrų stilių pasirinko Kembridžo hercogienė Kate Middleton. Ji vilkėjo švelnaus mėtų atspalvio palto tipo suknelę iš mados namų „Alexander McQueen”, galvą puošė baltomis gėlėmis dekoruota skrybele.


Vida Press nuotr.

Kate sesuo Pippa savo stiliumi taip pat nennuvylė – ji vilkėjo pastelinių spalvų „The Fold” suknelę bei derančią skrybėlaitę.


Vida Press nuotr.

Viena ryškiausių žvaigždžių, dalyvavusių vestuvėse – JAV garsenybė Oprah Winfrey. Televizijos laidų vedėja pasirinko Stellos McCartney suknelę.


Vida Press nuotr.

Princo Charleso žmonos Camillos Parker-Bowles sūnus Tomas atvyko su žmona Sara, kuri nustebino įdomiu įvaizdžiu. Moteris vilkėjo prekių ženklo „The Vampire's Wife” suknelę.


Vida Press nuotr.

Princo Williamo ir Kate vestuvėse pasirinkusios itin ekstravagantiškus galvos apdangalus princesės Beatrice ir Eugenie šįkart nusprendė atrodyti kiek kukliau. Sprendimas buvo teisingas, abi merginos atrodė puikiai.


Vida Press nuotr.

Penktadienį Lietuvoje koncertavusio Jameso Blunto žmona Sofia Wellesley vilkėjo originalią mados namų „Valentino” suknelę, prie kurios priderino kremo atspalvio skrybėlę bei tamsius batus.



Vida Press nuotr.

Aktorė Carey Mulligan vilkėjo floristikos motyvų mados namų „Erdem” suknelę.


Vida Press nuotr.

Ledi Edwina Louise Grosvenor pasirinko žaismingą juodais bei rausvais taškeliais margintą suknelę bei derančią rožinę skrybėlę.


Atrodo, princas Harry puikiai sutaria su buvusiomis savo širdies draugėmis. Vestuvėse dalyvavo ne tik Chelsy Davy, bet ir Cressida Bonas, kuri pasirinko sau įprasto bohemiško stiliaus „Eponine London” suknelę.


Karalienė Elizabeth II liko ištikima savo stiliui – kaip ir buvo tikėtasi, ji pasirinko ryškiaspalvį apdarą – dizainerio Stewarto Parvino paltuką.


Vida Press nuotr.

Dar daugiau stilingų svečių įvaizdžių - fotogalerijoje.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis