2018-ųjų Kanai: „nuogiausios“ ir rizikingiausios suknelės (FOTO)

Nuo Kendall Jenner iki Bellos Hadid, pamatykite, kas Kanuose vilkėjo atviriausias sukneles.

Ryškiausios žvaigždės šiuo metu spindi Kanuose – čia vyksta 71-asis Kanų kino festivalis. Nesibaigiančios filmų peržiūros, premjeros ir, žinoma, vakarėliai garantuoja gausybę progų modeliams, aktorėms bei tiesiog žymioms festivalio viešnioms pademonstruoti savo aukštosios mados sukneles.

Šiame renginyje raudonojo kilimo įvaizdžiai niekuomet nebūna nuobodūs, ne išimtis ir šie metai. Festivalis dar nesibaigė, bet jau išryškėjo viena tendencija (ir ji tikrai nėra per daug elegantiška!). Tai – „nuogos“ suknelės.


Léa Seydoux, Vida Press nuotr.

Modelis Bella Hadid rizikingai „nuogą“ suknelę pasirinko jau 2016-aisiais, pernai kartelę iškėlė dar labiau su beveik perregima blizgia suknele, tad šiųmetinis apdaras su itin gilia iškirpte nugaroje atrodė kone venuoliškas.


Bella Hadid, Vida Press nuotr.

Apdovanojimas už „nuogiausią“ įvaizdį keliauja modeliui Kendall Jenner, kuri Kanuose vykusiame „Chopard“ vakarėlyje pasirodė vilkėdama trumpą visiškai perregimą dizainerio Alexandre Vauthier suknelę ir fotografams drąsiai pozavo po šiuo drabužėliu mūvėdama tik kelnaites.


Kendall Jenner, Vida Press nuotr.

Kitą dieną vykusioje filmo premjeroje Kardashianų klano atstovė vilkėjo kiek santūresnę suknelę, kuri, beje, taip pat buvo šiek tiek perregima. Aukštosios mados kūrinys iš mados namų „Schiaparelli“ rudens kolekcijos atrodė tiesiog pribloškiamai.


Kendall Jenner, Vida Press nuotr.


Kendall Jenner, Vida Press nuotr.

Atrodo, perregima suknelė ir kūno spalvos kelnaitės yra ryškiausias šio sezono derinys. Tokį pasirinko ir „Victoria's Secret“ modelis Sara Sampaio.


Sara Sampaio, Vida Press nuotr.

Modelis Izabel Goulart Kanų kino festivalyje nusprenė apskritai atsisakyti sijono. „Chopard“ vakarėlyje ji pasirodė su sidabriniu labiau triko, o ne suknelę primenančiu drabužiu, o filmo premjeroje – ne ką kuklesne suknele.


Izabel Goulart, Vida Press nuotr.


Izabel Goulart, Vida Press nuotr.

Dar vienas modelis ir dar viena rizikinga suknelė – Natasha Poly ir puošnus violetinis drabužis su dvejais labai giliais skeltukais.


Natasha Poly, Vida Press nuotr.

Ar įmanoma vilkėti „nuogą“ suknelę ir atrodyti elegantiškai? Aktorė Cate Blanchett įrodė, kad tikrai taip. Pilka smulkių nėrinių „Armani Privé“ suknelė buvo labai plona, bet atrodė rafinuotai, o kūno spalvos pagal užsakymą kurtas „Iris van Herpen“ apdaras buvo puikus modernumo, ekstravagancijos ir moteriškumo derinys.


Cate Blanchett, Vida Press nuotr.


Cate Blanchett, Vida Press (Joe Alvarez) nuotr.


Cate Blanchett, Vida Press nuotr.

Daugumai A lygio žvaigždžių pavyko išlaviruoti tarp seksualumo ir vulgarumo, tačiau taip pasisekė ne visoms smulkesnėms žvaigždutėms. Vis dėlto fotografų dėmesio jos tikrai susilaukė. Dar daugiau „nuogų“ įvaizdžių – fotogalerijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis