Netradicinis mados vakaras subūrė stilingiausias šalies tinklaraštininkes

Žymiausios Lietuvos mados tinklaraštininkės patarė, į kokias tendencijas dėmesį atkreipti reikėtų kiekvieno asmenybės tipo moterims.

Miesto stiliaus centre „Europa“ esančiame moteriškų drabužių salone „MAX&Co.“ vyko itališkos mados gerbėjų vakaras.

Renginio vedėja stilistė Viktorija Šaulytė jį pradėjo šūkiu „Sky is the limit“ (liet. Iki pat dangaus), kuris perteikė pagrindinę naujausios prekių ženklo 2018-tų metų pavasario-vasaros kolekcijos dizainerių idėją. Su drabužiais kiekvieną dieną jaustis nežemiškai: pakylėtai, laisvai, tarytum sklęstum ore ligi pat debesų!


Markas Cechanovičius „Mark and Migle photography" nuotr.

Renginio metu svečiai atliko asmeninio stiliaus nustatymo testą, o po jo žymios mados tinklaraštininkės Viktorija Šaulytė, Ieva Swan, Martina Vaičiūnaitė ir Kamilė Dambrauskaitė pristatė unikalius drabužių derinius kiekvienam asmenybės tipui bei kvapus iš „L‘Occitane“ aromatų linijos.

Laisvos sielos tipo merginos ir moterys yra kūrybiškos asmenybės, kurių stilius išsiskiria originaliais sprendimais. Stilistė Viktorija šį sezoną patarė atkreipti dėmesį į vieną ryškiausių ir drąsiausių tendencijų – sodrius floristinius motyvus. „Plačios klešnės ir subtiliai atviri pečiai – ne tik stilingas pasirinkimas, bet ir puiki priežastis gimti dar didesniam kūrybiniam polėkiui, kuris šio tipo asmenybėms gyvybiškai svarbus!“


Markas Cechanovičius „Mark and Migle photography" nuotr.

Vakarėlių liūtė – pirmoji, pasirodanti šokių aikštelėje ir paskutinioji ją paliekanti. Atpažįstate save? Garsiai tinklaraštininkei Ievai jos pačios aktyvų gyvenimo būdą puikiai nusakantis drabužis – populiaraus plisė modelio suknelė iš laisvai krintančio audinio: „Šiai suknelei originalumo suteikia šį sezoną ypač madingas spalvinis blokas (kelių spalvų derinimas tarpusavyje), o plazdenanti medžiaga – ne tik tobulai tinka esant karštai dienai, bet ir pašėlusiam vakarėliui iki paryčių!”


Markas Cechanovičius „Mark and Migle photography" nuotr.
Miesto merginos asmenybė įvairialypė – ji spėjanti visur, tad jos garderobas visada apgalvotas ir nesunkiai transformuojamas. Mados tinklaraštininkė Kamilė klasikos mėgėjoms siūlo juodą plačių kelnių (vadinamų Palazzo) ir palaidinės kostiumėlį. Avėdama batelius jis taps stilinga darbo „uniforma“, o juos pakeitus aukštakulniais ar ryškesniu aksesuaru – ypatinga vakaro apranga iškart po darbo. Drabužių universalumą vertina ir blogerė Martina. Ji pataria atkreipti dėmesį į sportinio bomber stiliaus švarko ir klasikinio varpelio formos sijono derinį, kuris yra mados Top‘uose.


Markas Cechanovičius „Mark and Migle photography" nuotr.

Svajotoja – tai nepaliaujama romantikė. Stilistė Viktorija šio tipo asmenybėms rekomenduoja rinktis lengvus pastelinius tonus ir gėlių raštą, kuris šį pavasarį ne tik itin madingas, bet ir dar labiau pabrėžia moterišką švelnumą.


Markas Cechanovičius „Mark and Migle photography" nuotr.

Mažmeninės prekybos tinklui AB „Lėvuo“ priklausantis itališkas prekių ženklas „MAX&Co.“ yra „Max Mara Fashion Group“ dalis.

Daugiau renginio akimirkų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis