5 ryškios pavasario tendencijos, kurios iš karto pakels nuotaiką

Pabodo niūrus oras? Išbandykite vieną iš šių smagių, pavasariškų tendencijų.

„Niujorkas – lietingas, pilkas, niūrus... Ar tai tik aš?“ – tokia fraze serialo „Seksas ir miestas“ herojė Carrie Bradshaw įvardijo savo būseną, kurią puikiai atspindėjo prastas jos mylimo miesto oras. Niekaip neprasidedantis tikrasis pavasaris, lydimas svyruojančių temperatūrų, kritulių ir didelio debesuotumo gali nemenkai pagadinti nuotaiką. Deja, kol kas termometro stulpelio rodmenys Lietuvoje nedžiugina, tad, jei neplanuojate greitu metu vykti atostogų į saulėtą kraštą, vertėtų susimąstyti ir tučtuojau imtis priemonių taisyti nuotaikai.


Laimė, pavasario tendencijos šiemet pilnos netikėtų, ryškių spalvų kombinacijų, įdomių drabužių siluetų ir skirtingų raštų derinimo būdų. Šios penkios smagios tendencijos praskaidrins net niūriausią dieną ir leis greičiau sulaukti tikrojo pavasario.


RYŠKIOS SPALVOS


Rinkitės bet kurią ryškią vaivorykštės spalvą ir vilkėkite ją nuo galvos iki kojų. Jei norite dar stipresnio geros nuotaikos užtaiso, derinkite dvi, tris, keturias – kuo ryškiau, tuo smagiau (ir nebūtinai jos turi derėti tarpusavyje!). Itin madingas raudonos ir rožinės duetas, bet nepamirškite ir madingojo ultravioleto.



„MSGM“, „Calvin Klein“, „Marni“, Vida Press nuotr.



Vida Press nuotr.


APVALIOS RANKOVĖS


Lyg balionai išsipūtusios rankovės vis dar madingos. Jos akimirksniu pakelia nuotaiką, nes kaskart papuošia įvaizdį, priverčia pasijusti šiek tiek pasipuošusia. Pamirškite subtilumą, šį pavasarį rankovės ir pečiai turi būti apvalūs, dramatiški ir pastebimi iš toli. Derinkite su minimalistinio stiliaus mini sijonu ar tiesaus kirpimo džinsais aukštu liemeniu.



„Brognano“, „Alexander McQueen“, „Dries van Noten“, Vida Press nuotr.



Vida Press nuotr.


TAŠKELIAI


Taškeliai buvo itin madingi žiemos sezono metu, tad labai galimas daiktas, kad spintoje jau turite bent vieną taškuotą drabužį. Stilingas būdas juos pritaikyti šiam sezonui – rinktis achromatines spalvas ir vienu metu dėvėti kelis skirtingai taškuotus rūbus. Jei bijote atrodyti lyg iš retro vakarėlio, nuobodžių, klasikinių kirpimų modelius keiskite moderniais siluetais.



„A.W.A.K.E“, „Blumarine“, „Carolina Herrera“, Vida Press nuotr.



Vida Press nuotr.


VINTAŽINĖS GĖLĖS


Nedaugelis drabužių turi tokią galią sukurti pavasarišką nuotaiką, kaip kad gėlėta suknelė. Šį pavasarį madingiausias smulkus, vintažinio stiliaus gėlių raštas, primenantis tokį, kokį galėjo mėgti rašytojos Jane Austen romanų herojės. Suknelės taip pat mielos, romantiškos – tikras moteriškumo triumfas.



„Zimmermann“, „Jil Stuart“, „Christian Wijnants“, Vida Press nuotr.



Vida Press nuotr.


PASTELINIAI ATSPALVIAI


Savo įvaizdžiui įkvėpimo semkitės iš vasariško ledų vežimėlio. Pavasarį madingos švelnios, saldžios pastelinės spalvos: alyvinė, rožinė, citrinų, pistacijų, melsva. Efektingai atrodys vienspalvių rūbų bei aksesuarų deriniai, bet drąsiai viename įvaizdyje derinkite ir kelias švelnias spalvas.



„Nina Ricci“, „Chanel“, „Peter Pilotto“, Vida Press nuotr.



Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis