Diana Vapsvė pristatė naują kolekciją – ją paskyrė moteriai, kurios realybėje nesutiksi (FOTO)

Naujausios Dianos Vapsvės drabužių kolekcijos devizas – viskas yra įmanoma (angl. „Everything is possible“). Jai pristatyti dizainerė jėgas sujungė su vyru, fotografu Virginijumi Vapsva.

„Jis labai kruopščiai ruošėsi šiai fotosesijai. Ir kūrybiniu procesu, ir jo rezultatu esame labai patenkinti. Tik dar kartą įsitikinome, kad puikiai vienas kitą jaučiame bei suprantame. Be galo didžiuojuos savo vyru”, - nuoširdžiai patikino dizainerė.


V. Vapsvos nuotr.

Ji įsitikinusi, kad naujos kolekcijos veidas manekenė Karolina Toleikytė puikiai atspindėjo kolekcijos charakterį. Drąsi, nebijanti išsiskirti, pasitikinti savimi, nesutrikdoma perdėto dėmesio – tokia yra šio sezono mados „topų“ užkariautoja.

D.Vapsvė savo kūrybos gerbėjams pateikė ir dar vieną staigmeną – naujoji kolekcija yra itin gausi, nes joje – apie 40 skirtingų anksčiau neregėtų gaminių.


V. Vapsvos nuotr.

„Mano mėgiamų spalvų – juodos ir baltos – duetą šįkart papildys ryškūs tonai. Tokį kūrybinį sprendimą priėmiau atsižvelgusi į tai, kaip šį pavasarį ir vasarą noriu rengtis pati bei šviežiausius mados vėjus, įpusiančius į šiltojo sezono tendencijas akinančių detalių. Stilingos moters šįmet bus neįmanoma nepastebėti net jei ji žingsniuos už kilometro!“, – su šypsena pasakojo D. Vapsvė.


V. Vapsvos nuotr.

Stipri, žingeidi, šiek tiek arogantiška, bet kartu - labai moteriška. Gebanti tai, kas kitiems neprieinama ir neįmanoma. Jos rankose – laikas. Laikas, kurį ji gali atsukti atgal. Atsukti ir... situaciją pakartoti iš naujo. Arba... pakeisti. Tuomet nebelieka klausimų „Kas būtų jeigu būtų“. Juk viskas, kas neįmanoma ir neįtikima, yra šios fantastiškos ledi rankose.

D. Vapsvės kolekcijos moteris kalba ir spalvų kalba. Juoda, balta. Balta, juoda. Viskas gali pakisti per akimirką. Kodėl? Nes dabar tiesiog tokia nuotaika! Klasikinis kontraktas retsykiais virsta ir ramybės laikotarpiu, kuomet tiesiog norisi pastelinių, nedominuojančių tonų.


V. Vapsvos nuotr.

Naujojoje Dianos Vapsvės pavasario-vasaros kolekcijoje užkoduotas ne tik moteriškumas, bet ir tai, kuo ši autorė skiriasi nuo kitų kūrėjų. Juk ne kasdien, kas atrodo lyg sukurta „atvirkščiai“, iš tiesų tampa įprasta bei priimtina.

Dizainerės Dianos Vapsvės herojė –moteris, kurios realybėje nesutiksi. Ji – tokia apčiuopiama, bet kartu labai mistiška. Žavesys ir šaltumas, pasitikėjimas ir tobulumas, drąsa ir švelnumas. Ji – tarsi iš svajonių ar sapno. Ji – nereali. Bet vis dėlto – gal?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis