Naujoje megztų drabužių kolekcijoje – tai, ko reikia švelniai ir moteriškai moteriai

Dizaineriai vis labiau įsiklauso į šiuolaikinių moterų poreikius ir siūlo ne tik stilingus, bet ir lengvai derinamus, įvairioms kasdienėms situacijoms tinkamus drabužius. Tokius kuria ir su dizainere Ugne Martinaityte bendradarbiaujantis Šiaulių prekių ženklas.

Šiaulių prekių ženklas „Savitas Stilius” pristato naują pavasario-vasaros kolekciją, sukurtą bendradarbiaujant su dizainere ir prekių ženklo „Ohmy“ įkūrėja U. Martinaityte. Talentinga kūrėja nepabijojo imtis tikro kūrybinio iššūkio sukurti vientisą megztų drabužių kolekciją, o pagrindiniu jos leitmotyvu tapo noras pabrėžti švelniausias moteriškumo puses bei įsiklausyti į svarbiausius šiuolaikinės moters poreikius.

Gertrūda Varnaitė

Naujoje kolekcijoje dominuoja moderni minimalistinė kryptis, atspindinti pasaulines mados tendencijas, tačiau kiekvienas drabužis turi savitą charakterį ir pabrėžia skirtingas moters savybes. Pristatomi ansambliai, tinkantys įvairiausioms kasdienėms situacijoms: nuo elegantiškų suknelių ar kostiumėlių iki lengvų, vasariškų drabužių iš lino. Drabužiai lengvai derinami tarpusavyje, tad turi išliekamąją vertę ir atspindi atsakingą požiūrį į madą.

Ne veltui pabrėžiama natūralumo svarba: visi drabužiai sukurti iš natūralių pluoštų, juos papildo spalvinė paletė iš švelnių, šviesių žemės tonų. Kolekcija išlaiko esmines prekių ženklo vertybes, kartu primena minimalizmo suteikiamą laisvės ir patogumo jausmą.

Gertrūda Varnaitė

Jau 24-erius metus Šiauliuose veikiantis prekės ženklas užsienyje itin vertinamas dėl savo kokybės. Etikete „pagaminta Lietuvoje” puikuojasi tokie partneriai kaip Trine iš Danijos ar Dehn Design iš Norvegijos. Unikalūs megztini drabužiai iš natūralių audinių pristatomi ir Lietuvoje.

Ženklas ne vieną kartą bendradarbiavo su skirtingais dizaineriais, tačiau kūrybinis proveržis įvyko po pažinties su U. Martinaityte. Įmonei vadovaujanti Janina Sanikovienė pabrėžia nuolatines moteriškos elegancijos ir kokybės paieškas, o bendradarbiavimą su U. Martinaityte vadina džiugiu atradimu ir neslepia planuojanti kartu dirbti ir toliau.

Gertrūda Varnaitė

Bendradarbiavimu džiaugiasi ir pati dizainerė: „Sukurti vientisą megztų rūbų kolekciją – tikras iššūkis. Kūrybinė idėja negali būti tiesiog iškirpta iš audino, ji turi būti preciziškai numegzta. Pasirodo, šiam iššūkiui tereikėjo tinkamos komandos. Džiaugiuosi turėdama galimybę paversti savo silpnąsias puses stipriosiomis ir įgauti daugiau patirties”.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis