10 stilingų būdų žiemą vilkėti baltus drabužius (FOTO)

Jei domitės mada, turbūt pastebėjote, kad šiemet tarp mados savaičių viešnių buvo ne viena įvaizdį papildžiusi baltais drabužiais bei aksesuarais. Siūlome dešimt idėjų, kaip šią elegantišką, bet kaprizingą spalvą pritaikyti ir savo stiliuje.

Pasitelkite kontrastą

Tvirtai aplink kaklą apsuktas šalikas, kailinė striukė, ilgas klostuotas sijonas – niekuo neišsiskiriantis žiemos derinys, bet tik ne tada, kai visi vilkimi drabužiai – balti. „Converse“ sportbačiai padės išvengti sniego princesės įvaizdžio.


Vida Press nuotr.

Užsimeskite baltą vilnos paltą

Baltas paltas – elegancijos viršūnė. Puošniam deriniui jis bus lyg vyšnaitė ant torto, o kasdieniškam stiliui suteiks krislelį rafinuotumo.


Vida Press nuotr.

Nepamirškite baltos rankinės

Balta rankinė tinka ne vien tik šiltajam metų laikui. Jei nėra pasiūta iš perregimo audinio ar skirta paplūdimiui, ji puikiai tiks tiek prie megztinių, tiek prie paltų ar striukių.


Vida Press nuotr.

Baltas diržas tiks ant visko

Nesvarbu, ar tai bus baltos odos diržas su sagtimi ar madingasis ilgas tekstilinis diržas, drąsiai juo veržkite striukes, švarkus, paltus – viską!


Vida Press nuotr.

Vietoj sniego baltumo rinkitės šiltą pieno atspalvį

Jei abejojate dėl švaraus, balto atspalvio tinkamumo žiemos garderobui, jį pakeiskite šiltesniu pieno ar kremo atspalviu.


Vida Press nuotr.

Pridėkite baltus batus

Balti aukštakulniai aulinukai gali būti santūriausia detalė jūsų ekspresyviame drabužių derinyje arba, atvirkščiai, neįprastas klasikinio stiliaus akcentas.


Vida Press nuotr.

Derinkite juodą ir baltą

Ar yra labiau klasikinis spalvų derinys nei juoda-balta? Derinkite elegantiškus juodus ir baltus drabužius, pridėkite spalvingą aksesuarą ir kurkite laikui nepavaldų stilių.


Vida Press nuotr.

Žaiskite faktūromis

Baltas megztinis, baltos kelnės ir baltas kaklo vėrinys neatrodys nuobodžiai, nes nors visos derinio dalys ir yra tos pačios spalvos, jų tekstūros – minkštas mezginys, švelni vilna ir lygus plastikas – visiškai skirtingos.


Vida Press nuotr.

Balta + kailis

Balta spalva siejama su prabanga, kailis – taip pat, tad ar gali būti geresnis derinys? Rinkitės dirbtinius leopardo rašto kailinius, jie šią žiemą madingiausi.


Vida Press nuotr.

Tik detalė

Jei jaučiate, kad baltos spalvos drabužiai – ne jums, išbandykite baltais siūlais siuvinėtą ar netgi baltais dažais ištapytą rūbą. Tegu drabužis tampa vieta pasireikšti jūsų fantazijai.


Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis